نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جلوه دادن به فرم ها

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    جلوه دادن به فرم ها

    آیا راهی هست که در WinApp بتونیم مثلا موقع بسته شدن فرم،اونو به صورت گرافیکی نشون بدیم؟(یه چیزی شبیه به عوض شدن صفحه ها در پاورپوینت)
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: جلوه دادن به فرم ها

    دوست عزیز منظور شما خواصیت Opaticy است ؟

  3. #3

    نقل قول: جلوه دادن به فرم ها

    تو این مثال وقتی ضرب در فرم رو زدی به تدریج فرم کم رنگ میشه و بسته میشه.

    یه تایمر هم میخاد.

    int s = 0;

    private void timer2_Tick(object sender, EventArgs e)
    {


    if (s == 1)
    {

    if (this.Opacity > 0)
    this.Opacity -= .08;
    else
    {
    timer2.Enabled = false;
    Application.Exit();
    }
    }


    public void Main_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if (e.CloseReason == CloseReason.UserClosing)
    {
    if (s == 0)
    {
    DialogResult a;
    a = MessageBox.Show("آیا میخواهید از برنامه خارج شوید ؟", "خروج", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question, MessageBoxDefaultButton.Button2);
    if (a == DialogResult.No) e.Cancel = true;
    else
    {
    e.Cancel = true;
    s = 1;
    timer2.Enabled = true;
    }
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: جلوه دادن به فرم ها

    یه نگاه به این بنداز چیزه جالبیه
    http://project99.blogfa.com/post-176.aspx

تاپیک های مشابه

  1. افکت دادن به فرم و کنترلها
    نوشته شده توسط mohammadkhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1389, 07:45 صبح
  2. ocx برای جلوه دادن به فرم
    نوشته شده توسط ali virus در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 23:59 عصر
  3. کمک: قرار دادن یک فرم بر روی فرم دیگر
    نوشته شده توسط touraj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 17:15 عصر
  4. شکل دادن به فرم
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •