نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: توليد عدد براي شناسه

  1. #1

    Unhappy توليد عدد براي شناسه

    سلام به همه
    من براي فيلد شناسه كاربر از يك تابع استفاده ميكردم
      Try
    con.Open()
    cmd.CommandText = "select " & Fieldname & " from " & Tablename & " Order by 1 Desc "
    dr = cmd.ExecuteReader
    If dr.Read = True Then
    AutoID = Microsoft.VisualBasic.Right(dr(0), 4) + 1
    Else
    AutoID = 1
    End If
    dr.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message.ToString)
    Finally
    con.Close()
    End Try

    و تو سي شارپ مجبور شدم ازين كد استفاده كنم چون بالايي و قبول نميكنه
    String mSql = String.Concat("Select " , fld , " from " , tbl , " order by " , fld );

    SqlDataAdapter tAd = new SqlDataAdapter(mSql,myCon);
    DataSet tDs = new DataSet();
    tAd.Fill(tDs, "orders");
    int mCount = tDs.Tables["orders"].Rows.Count;
    String tNo;
    if (mCount > 0)
    { tNo = tDs.Tables["orders"].Rows[mCount-1][fld].ToString();

    tNo = tNo.PadLeft(4, '0');
    }
    else
    tNo = "0001";


    return tNo;
    }

    ولي ازtno ايراد ميگيره من چه كدي بزنم كه وقتي كاربر جديد ميخاد ثبت نام كنه ليبل كد عضويت بطور خودكار با يك كد پر بشه يا حتي موقع اينزرت

  2. #2

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    از تابع رندوم استفاده کن.

  3. #3

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    ميشه با مثال توضيح بديد ممنون؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    دوست من چرا از auto ID خود SQL استفاده نمیکنی؟
    به صورت اتوماتیک شماره گذاری میکنه.

  5. #5

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    آشناييي ندارم چه جوريه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    نقل قول نوشته شده توسط hamideh_m مشاهده تاپیک
    آشناييي ندارم چه جوريه؟
    سلام

    یه ستون مخصوص آی دی توی بانک تعریف می کنی

    بعد توی برنامه یه متد تعریف می کنی تا آخرین عدد ثبت شده به عنوان آی دی رو از بانک می خونه و یه دونه می ذاره روش و عدد حاصل رو به عنوان آدی جدید توی لیبل نشون می ده

    در مرحله بعد هنگام ذخیره اطلاعات اون آی دی داخل لیبل رو هم ثبت می کنی

    دفعه بعد که می خوای یه کاربر جدید ثبت کنی همین رویه تکرار می شه الی ماشا ا...

    اینطوری :

    public string newid()
    {
    string AtCnt;
    command = new SqlCommand();
    con = new SqlConnection(connect);
    con.Open();
    command.CommandType = CommandType.Text;
    command.CommandText = "select max(substring(BID,4,5)) from BRAND (nolock)";
    command.Connection = con;
    AtCnt = Convert.ToString(command.ExecuteScalar());
    con.Close();
    return AtCnt;
    }
    void BIDMAKE()
    {
    label5.Text = "";
    int NewId = 1;
    string strnewid = " ";
    object obj = newid(); //DataSet Invoke from DBConnection class
    if (obj.ToString() != "")
    {
    NewId = Convert.ToInt32(obj.ToString()) + 1;
    strnewid = NewId.ToString();
    strnewid = strnewid.PadLeft(4, '0');
    label4.Text = strnewid;
    }
    else
    {
    label4.Text = "0001";
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    نقل قول نوشته شده توسط hamideh_m مشاهده تاپیک
    آشناييي ندارم چه جوريه؟
    کافیه یک ستون ID بسازید از نوع int و مثل عکس زیر مقدار دهی کنید.

    identity specification.png

  8. #8

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    Guid.NewGuid

  9. #9

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام

    یه ستون مخصوص آی دی توی بانک تعریف می کنی

    بعد توی برنامه یه متد تعریف می کنی تا آخرین عدد ثبت شده به عنوان آی دی رو از بانک می خونه و یه دونه می ذاره روش و عدد حاصل رو به عنوان آدی جدید توی لیبل نشون می ده

    در مرحله بعد هنگام ذخیره اطلاعات اون آی دی داخل لیبل رو هم ثبت می کنی

    دفعه بعد که می خوای یه کاربر جدید ثبت کنی همین رویه تکرار می شه الی ماشا ا...

    اینطوری :

    public string newid()
    {
    string AtCnt;
    command = new SqlCommand();
    con = new SqlConnection(connect);
    con.Open();
    command.CommandType = CommandType.Text;
    command.CommandText = "select max(substring(BID,4,5)) from BRAND (nolock)";
    command.Connection = con;
    AtCnt = Convert.ToString(command.ExecuteScalar());
    con.Close();
    return AtCnt;
    }
    void BIDMAKE()
    {
    label5.Text = "";
    int NewId = 1;
    string strnewid = " ";
    object obj = newid(); //DataSet Invoke from DBConnection class
    if (obj.ToString() != "")
    {
    NewId = Convert.ToInt32(obj.ToString()) + 1;
    strnewid = NewId.ToString();
    strnewid = strnewid.PadLeft(4, '0');
    label4.Text = strnewid;
    }
    else
    {
    label4.Text = "0001";
    }
    }
    از AtCnt ايراد ميگيره
    {"Argument data type bigint is invalid for argument 1 of substring function."}

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    یه تکست باکس بزار به نام txtid بعد کد زیرو توی یه باتن بزار

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT MAX(ID)+1 FROM name jadval", "server=(local);database=name bank;trusted_connection=yes");
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    txtid.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    نقل قول نوشته شده توسط hamideh_m مشاهده تاپیک
    از AtCnt ايراد ميگيره
    {"Argument data type bigint is invalid for argument 1 of substring function."}
    بفرما این هم نمونه با بانک sql
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: توليد عدد براي شناسه

    مرسي خيلي ممنون

تاپیک های مشابه

  1. توليد عدد تصادفي بين 1 تا 2000
    نوشته شده توسط MohammadGh2011 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 13:18 عصر
  2. سوال: اضافه كردن يك عدد براي كليه ركورد هاي يك Tabel در VB
    نوشته شده توسط hamed_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1388, 15:24 عصر
  3. سوال: درخواست سورس توليد عدد
    نوشته شده توسط Ali0541 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:31 عصر
  4. توليد گواهينامه براي client
    نوشته شده توسط iut_662 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 07:06 صبح
  5. توليد عدد تصادفی
    نوشته شده توسط hamid67fathi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •