نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال اطلاعات یک رکورد از دیتاگریدویو به یک فرم جدید با دابل کلیک

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    انتقال اطلاعات یک رکورد از دیتاگریدویو به یک فرم جدید با دابل کلیک

    1. چه طور می شه وقتی یک رکورد از datagrid را انتخاب می کنی(کلیک می کنیم) اطلاعات اون رو در فرمی دیگه ای و د textbox ها و ... قرار بدیم؟
    2. آیا می شه به جای دابل کلیک برای اینکار از طریق منوی کلیک راست عمل کرد ؟ اگر می شه لطفاً توضیح بدید؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک رکورد از دیتاگریدویو به یک فرم جدید با دابل کلیک

    شما با استفاده از کد زیر میتونی به اطلاعات یک سطر از گرید دسترسی پیدا کنی و بقیه کارها رو انجام بدی
     Dim pernum As String = String.Empty

    For Each SelectedRow As DataGridViewRow In DataGridView1.SelectedRows
    pernum = SelectedRow.Cells(0).Value
    Next

    TextBox11.Text = pernum

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    سیار
    سن
    34
    پست
    414

    نقل قول: انتقال اطلاعات یک رکورد از دیتاگریدویو به یک فرم جدید با دابل کلیک

    سلام
    فکر کنم همینه که میخواستید
    WindowsApplication1.rar

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات از DataGridView به TextBox های یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط cse.Abdali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1400, 18:58 عصر
  2. مبتدی: ارسال اطلاعات یک سطر از دیتا گرید به فرم جدید با دبل کلیک
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 12:45 عصر
  3. سوال: انتقال اطلاعات یک سطر از دیتاگریدویو به TextBox ها
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 02:27 صبح
  4. انتقال اطلاعات یک رکورد
    نوشته شده توسط hadikafi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 23:35 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1385, 16:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •