نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در آپدیت DataGirdView

  1. #1

    مشکل در آپدیت DataGirdView

    سلام خدا قوت
    من روی رکوردی که می خوام آپدیتش کنم کلیک می کنم و روی دکمه ی Edit کلیک می کنم, Enable فرم جاری False می شه و فرم دیگه ای باز می شه و مقادیر رکورد انتخابی رو داخل کنترل های فرم باز شده قرار می دم تا ویرایش بکنم
    وقتی مقادیر ویرایش شدن فرم بسته می شه و Enable فرم قبلی دوباره True میشه
    من داخل EnableChanged فرم مقادیر GridView رو پاک می کنم و با یه تابع (IQueryable) دوباره GridView رو مقدار دهی می کنم , مقادیر داخل DataBase تغییر می کنه و در GridView نه
    حتما باید فرم رو ببندم دوباره همون پرونده رو باز کنم تا مقادیر ویرایش شده رو نشون بده
    چیکار کنم ؟ لطف کنید کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در آپدیت DataGirdView

    سلام
    ممکنه پروژتون نیاز به Rebuild شدن داشته باشه - ی تست کن ببینم اصلا رویداد EnableChanged فرمتون raise میشه ! ( با ی کد ساده مثل نشون دادن مسیج باکس)

  3. #3

    نقل قول: مشکل در آپدیت DataGirdView

    آره Rise می شه , وقتی که Add می کنم دوباره مقدار دهی میشه و مقادیر اضافه شده رو نشون می ده ( برای Add هم یه فرمه دیگه باز می شه و Enable فرم False می شه )

    این کدی هست
    که باهاش GirdView رو مقدار دهی می کنم


    private void FillGridView()
    {

    TreatmentListGrd.Rows.Clear();
    int i = 0;
    foreach (var TreatmentRecord in TreatmentPlanClass.FillGridView(int.Parse(FileNumb er.Text)))
    {
    TreatmentListGrd.Rows.Add();
    TreatmentListGrd[0, i].Value = TreatmentRecord.ID.ToString();
    TreatmentListGrd[1, i].Value = TreatmentRecord.TeethName.ToString();
    TreatmentListGrd[1, i].ToolTipText = TreatmentRecord.TeethName.ToString();
    TreatmentListGrd[2, i].Value = TreatmentClass.ReturnName(int.Parse(TreatmentRecor d.TreatmentID.ToString()));
    TreatmentListGrd[3, i].Value = DocterClass.ReturnName(int.Parse(TreatmentRecord.D octerID.ToString()));
    TreatmentListGrd[4, i].Value = TreatmentRecord.Date.ToString();
    TreatmentListGrd[5, i].Value = TreatmentRecord.Price.ToString();
    i++;
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل در آپدیت DataGirdView

    دوست عزیز عذر میخوام من از ساختار linq چیزی نمیدونم و کار نکردم متاسفانه نمیتونم کمکی کنم

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در آپدیت Image
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 06:33 صبح
  2. مشکل در آپدیت شدن کلیه کلیدهای ساخته شده در pageload
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •