نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل کد sql به linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    تبدیل کد sql به linq

    سلام دوستان کوئری اس کیو ال زیر را اگر بخوام با لینک بنویسم کدش چی میشه ؟
    ممنون از لطفتون !!


    SELECT * FROM [Tbl_Moshtari] WHERE [id_moshtari] IN (SELECT [id_moshtari] FROM [Tbl_hesab] WHERE [No_hesab] = @x)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: تبدیل کد sql به linq

    دوستان تبدیل این کوئری به linq شدنی نیست ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: تبدیل کد sql به linq


تاپیک های مشابه

  1. خبر: نرم افزار جهت تبدیل SQL به LINQ
    نوشته شده توسط مهدی فرزاد در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1392, 18:13 عصر
  2. سوال: درخواست کد فعال سازی Linqer - نرم افزار تبدیل عبارتهای SQL به Linq
    نوشته شده توسط r. salehi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1391, 12:42 عصر
  3. برنامه تبدیل دستور SQL به LINQ دانلود کنید
    نوشته شده توسط Royce_Da در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 18:03 عصر
  4. سوال: راهنمایی در مورد تبدیل دستور sql به linq to sql
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •