نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اتصال به دیتابیس یک سایت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    Question اتصال به دیتابیس یک سایت

    سلام دوستان
    من میخوام با استفاده از سی شارپ به دیتابیس یک سایت وصل شم
    مثلا هدفم میتونه کپی کردن مطلب از سایت مورد نظر به یه سایت دیگه باشه
    میخواستم نحوه ی اتصال به دیتابیس سایت مورد نظر رو با استفاده از سی شارپ بهم کمک کنین
    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار maalimom
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    52

    نقل قول: اتصال به دیتابیس یک سایت

    سلام دوست عزیز
    کانکشن سترینگ مورد نظر برای اتصال به دیتابیس یک سایت :
    Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBname;User ID=UserName;Password=Pass
    برای اتصال به آی پی سرور نام دیتابیس یوزر نیم و پسورد احتیاج دارید که دانستن این گزینه ها واجبه

    شهرهای نقشه ای
    آخرین ویرایش به وسیله maalimom : یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 در 12:41 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اتصال به دیتابیس یک سایت

    سلام
    IP باید Valid باشد

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    14

    نقل قول: اتصال به دیتابیس یک سایت

    دوستان کسی نمونه کد یا اپ واسه این سوال من نداره؟!
    ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار maalimom
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    52

    نقل قول: اتصال به دیتابیس یک سایت


    System.Data.SqlClient.SqlConnection con = new System.Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBname;User ID=UserName;Password=Pass");
    con.Open();
    System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter da = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter("Select * from Table1", con);
    System.Data.DataSet ds = new System.Data.DataSet();
    da.Fill(ds, "Table1");
    con.Close();
    DataGridView1.DataSource = ds;
    DataGridView1.Datamember = "Table1";


    یه دیتا گرید بزار و نام جدول به همراه اطلاعات کانکشن استرینگ رو ویرایش کن و کد زیر رو اجرا کن
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: اتصال به دیتابیس یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط maalimom مشاهده تاپیک

    System.Data.SqlClient.SqlConnection con = new System.Data.SqlClient.SqlConnection("Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=DBname;User ID=UserName;Password=Pass");
    con.Open();
    System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter da = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter("Select * from Table1", con);
    System.Data.DataSet ds = new System.Data.DataSet();
    da.Fill(ds, "Table1");
    con.Close();
    DataGridView1.DataSource = ds;
    DataGridView1.Datamember = "Table1";


    یه دیتا گرید بزار و نام جدول به همراه اطلاعات کانکشن استرینگ رو ویرایش کن و کد زیر رو اجرا کن
    موفق باشید
    حالا کاری به جوابی که به دوستمون دادید ندارم ولی شما دو خط زیر رو از کدهاتون حذف کنید می بینید که باز هم کار میکنه حتی می تونید بیشتر از این هم کدها رو کم کنید!
    con.Open();
    con.Close();

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: اتصال به دیتابیس mysql سایت از طریق C#‎
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 14:01 عصر
  2. سوال: اتصال به دیتابیس MySql سایت با ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 12:25 عصر
  3. اتصال به دیتابیس سایت
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 19:38 عصر
  4. اتصال به دیتابیس یک سایت از سیستم خودم
    نوشته شده توسط smmwizard در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 08:59 صبح
  5. اتصال به دیتابیس روی سایت
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 07:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •