نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کنترل برای ورود مقادیر عددی ( پولی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    Talking کنترل برای ورود مقادیر عددی ( پولی)

    سلام روفقا ...

    من دنبال یه TextBox هستم برای ورود مقادیر عددی ( پولی ). که حداقل امکان Thousand Seperator رو داشته باشه.
    کامپوننت های زیادی وجود داره اما هر کدوم یه دردسر هایی داره !!!
    من با Infragistics NetAdvantage Comopnents کار کردم. چیزی به نام Ultra Currency Editor داره که خیلی کامله اما یه کمی زیادی کامله !!!! و چون بعضی از امکانات اون رو نمیشه غیر فعال کرد خیلی شلوغ به نظر میرسه .( علامت ریال و / و...)
    Masked TextBox توی VS 2005 مناسب تره اما... Thousand Seperator نداره !!!

    اگه از دوستان کسی کنترل مناسبی داره ممنون میشم اگه در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بده.
    و یا اگر کسی چیزی سراغ داره آدرس اون رو به من بده لطفآ.


    اگه کسی بگه این موضوع قبلاً بحث شده وکمی جستجو و .......... ایشالله نوک دماغش یه جوش گنده بزنه !!

    منتظر هستم...
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434
    یه چیزی پیدا کردم. به نظر جالب میاد.
    اگه بهترشو دارید بدید استفاده کنیم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    خوب مرد حسابی بگو چطوری از این DLL استفاده کنیم !

  4. #4
    این لینک رو یه نگاهی بنداز شاید اینجوری مشکل حل بشه:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=61379

    البته برای منظور شما باید یه کم دستکاریش کنی!

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    67
    با سلام
    private void TxtCount_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    (sender as TextBox).Text = string.Format("{0:N0}", decimal.Parse(string.Concat("0", (sender as TextBox).Text.Replace(",", string.Empty))));
    SendKeys.Send("{END}");
    }

  6. #6
    آقا تو رو خدا یه چیزه درست و درمون واسه وب معرفی کنید !‌ جستجو هم کردم چیزی پیدا نکردم !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •