نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف کردن یک سطر از دیتا گرید ویو

  1. #1

    حذف کردن یک سطر از دیتا گرید ویو

    چگونه میتوانم یک سطر از دیتا گرید ویو را که انتخاب شده است حذف نمایم؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: حذف کردن یک سطر از دیتا گرید ویو

    برای حذف یک سطر انتخاب شده باید عدد ردیفش رو بدست بیاری بعد اون عدد رو با دستورات sql از دیتابیس حذف کنی.
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int row1 = Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[row].Cells["ID"].Value.ToString());
    databaseconnection connect = new databaseconnection ();
    connect.delete(row1);
    LoadMetod();

    }

    int row;
    private void dataGridView1_RowEnter(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    row = e.RowIndex;
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: حذف کردن یک سطر از دیتا گرید ویو

    با سلام.
    با استفاده از متود DataGridview.Rows.Remove ردیف مورد نظر را حذف کنید:

    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.CurrentRow );
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. یکی در میان کردن رنگ سطر های دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط reza97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1396, 20:23 عصر
  2. اضافه کردن سطر به دیتا گرید ویو بصورت پویا
    نوشته شده توسط abcd_a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 14:47 عصر
  3. حذف کردن یک سطر از دیتا گرید
    نوشته شده توسط somayekhezri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 12:50 عصر
  4. یکی در میان کردن رنگ سطر های دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط ysfali123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 07:09 صبح
  5. برجسته کردن یک سطر از دیتا گرید
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •