نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

  1. #1

    Question نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    سلام
    من یه لیبل تو فرم 1 دارم که بعد از انجام عملیاتی مقدار اون تغییر میکنه
    حالا میخام همین تغییرات رو لیبل دیگه ای که تو فرم 2 هستش بدون بسته شدنه فرم اجام بشه

    نمایش هزینه ی عملیات انجام شدس
    فرم دوم روی یه مانیتور نمایش داده میشه که مشتری اونو میبینه
    فرم اول هم که کاربر میبینه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    با ارسال پارامتر سازنده انجام بده

  3. #3

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    با ارسال پارامتر سازنده انجام بده

    چ باید این کارو انجام بدم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    توی فرم دوم اینطور می نویسی
           public Form2(string labletxt)
    {
    InitializeComponent();
    a1=labletxt;
    }
    string a1;
    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    labelfrom2.Text =a1;
    }

    و توی فرم اول روی کنترلی که می خوای فرم اول رو بنویسی اینطوری
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm = new Form2(label1.Text);
    frm.Show();
    }

  5. #5

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    اینجوری یه فرم دیگه دوباره باز میشه

    میخام همونجری که فرم 2 بازه عدد عوض بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    بهترین کاری که به نظر من میرسید همین بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    سلام.
    اگر فرم 2 باز هست :
    دیگه نیاز به نمایش درون فرم جدید نمیباشد فقط اطلاعات را درون فرم 2 بعد از ارسال پارامتر ، رفرش کنید .
    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    کد رفرش چیه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hackman مشاهده تاپیک
    کد رفرش چیه ؟
    2 کد میتونی به کار ببری :

    this.update();

    this.refresh();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hackman مشاهده تاپیک
    اینجوری یه فرم دیگه دوباره باز میشه

    میخام همونجری که فرم 2 بازه عدد عوض بشه
    خب کد نویسی کن فرم قبلی رو ببنده جدید رو باز کنه

  11. #11

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    خب کد نویسی کن فرم قبلی رو ببنده جدید رو باز کنه
    آخه میخام تو یه مانیتور دیگه نمایشش بدم اگه بخاد ببنده دوباره بازش کنه رو اون مانیتور نمی افته که

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    به نظر من یه کلاس درست کن برای رشته هات بعد از فرم اول بریز تو کلاس بعد از کلاس بریز تو فرم دوم

    تو کلاس :

    public class Class1
    {
    public static string text;
    }

    تو فرم اول

    Class1.text = Label1.Text;

    تو فرم دوم

    Label1.Text = Class1.text;

  13. #13

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    به نظر من یه کلاس درست کن برای رشته هات بعد از فرم اول بریز تو کلاس بعد از کلاس بریز تو فرم دوم

    تو کلاس :

    public class Class1
    {
    public static string text;
    }

    تو فرم اول

    Class1.text = Label1.Text;

    تو فرم دوم

    Label1.Text = Class1.text;
    مشکل تو نمایش دادن دوباره ی text بدون بسته شدن فرم 2 هست .
    این روش هم کارساز نیست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hackman مشاهده تاپیک
    آخه میخام تو یه مانیتور دیگه نمایشش بدم اگه بخاد ببنده دوباره بازش کنه رو اون مانیتور نمی افته که
    یعنی چی ؟؟؟؟

  15. #15

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    یعنی چی ؟؟؟؟
    برنامه دو تا فرم داره
    یکیش که فرم اصلیه که اپراتور میبینه
    یکیشم فرمیه که مبلغ داخلش نمایش داده میشه
    هر دو تا فرم همیشه باید باز باشه و به صورت Duplicate روی دوتا مانیتور نمایش داده میشه
    حالا اگه فرم دوم که همون فرم نمایش هزینس با کد نویسی بسته بشه و دوباره باز بشه روی مانیتوری باز میشه که فرم اصلیه برنامه روی اون بازه و این مشکل اصلیه منه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: نمایش مقدار یک لیبل در فرم دیگر

    اینکه کاری نداره!!

    توی فرم یک ابتدا اینو بذار
    public static string Form1LabelValue = "";

    بعدش توی همین فرم توی خاصیت textChange برای لیبل اینو بذار:
    private void label1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1LabelValue = label1.Text;
    }

    حالا روی این فرم صدتا فرم هم اگر باز باشن اگر این لیبل تغییر کنه مقدارش قابله دریافته
    اینو هم توی فرم ۲ بذار
    labelName.Text = Form1.Form1LabelValue;

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نمایش اطلاعات گرید ویو در فرم دیگر جهت ویرایش
    نوشته شده توسط mortezasar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 23:26 عصر
  2. مبتدی: تغییر نام یک لیبل در فرم دیگر
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 17:32 عصر
  3. سوال: نمایش مقدار متغییر یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط gissoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 23:16 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 11:37 صبح
  5. چطور یک مقدار را به وب فرم دیگر پاس دهیم
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 10:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •