نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت فرم تغییر رمز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    ساخت فرم تغییر رمز

    با سلام
    فرم زیر رو چطور می تونم بسازم ؟نتونستم مطلبی پیدا کنم .
    چند تا پروژه دیدم ولی هیچ کدام رمز قبلی توش نبود . فایل نمونه ای دارید اینجا بگذارید یا لینک بدین ؟.
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.PNG‏ (43.0 کیلوبایت, 46 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: ساخت فرم تغییر رمز

    عموما زمانی که وارد صفحه login می شی در صورتی که کاربر رمز عبور خود را فراموش کرده باشد یک لینک در صفحه login قرار داده می شه که با کلیک بر روی آن صفحه دیگه باز می شه که شما با گرفتن userid یا همان کد کاربری رمز را به نشان داده سپس می تونی برای امنیت بیشتر به صفحه دیگه برای تغییر رمز عبور و تعریف رمز عبور جدید هدایت کنی و بعداز انجام عملیات به صفحه main هدایتش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: ساخت فرم تغییر رمز

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    با سلام
    فرم زیر رو چطور می تونم بسازم ؟نتونستم مطلبی پیدا کنم .
    چند تا پروژه دیدم ولی هیچ کدام رمز قبلی توش نبود . فایل نمونه ای دارید اینجا بگذارید یا لینک بدین ؟.
    با تشکر
    من این کد رو با LINQ نوشتم فقط بگم که اصولی نیست :D ولی کار راه اندازه

    تو کلاس:


    public void useredit(int ID1,string Username, string Password)
    {
    var dblq = new DataClasses1DataContext();
    int Ed = ID1;
    var qedit = dblq.UsersandPasses.Where(c => c.ID== Ed).Single();
    qedit.Username = Username;
    qedit.Password = Password;
    dblq.SubmitChanges();
    }

    برای استفاده :

    class1 ggc = new class1();
    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();
    var querySelect = from allField in db.UsersandPasses
    where allField.Username == Setting_class.usernamelogin
    select allField.ID;

    var query = db.UsersandPasses.Where(c => c.Password == TextBox1.Text.Trim());
    int thisID = querySelect.First();

    if (query.Count() != 0)
    {
    if (querySelect.Count() != 0)
    {
    ggc.useredit(thisID,username.Text.Trim() , TextBox2.Text.Trim());
    MessageBox.Show("توجه","اطلاعات ثبت شد", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    Close();
    }
    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: ساخت فرم تغییر رمز

    سلام
    میتونی بری به این صفحه و فیلم آموزش فرم لاگین،تغییر رمز و همچنین بازیابی اون رو دانلود کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: فرم تغییر رمز عبور
    نوشته شده توسط bahram1100 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 16 دی 1399, 11:03 صبح
  2. آموزش: ساخت فرم لاگین و تغییر و همچنین بازیابی رمز برای نرم افزار
    نوشته شده توسط kordestan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1395, 23:04 عصر
  3. ساخت sp برای تغییر رمز عبور
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 12:28 عصر
  4. ساخت فرم پدر فرزندی
    نوشته شده توسط mohammad_d در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 06:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •