نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟

    سلام دوستان
    من یه splash ایجاد کردم و اونو اینجوری توی کلاس پروگرم گذاشتم

     static class Program
    {
    public static SplashForm splash = null;
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    splash = new SplashForm();
    splash.Show();
    Form1 Mainfrm = new Form1();
    splash.Refresh();
    Application.Run(Mainfrm);

    }
    }


    روی فرم اسپلش یه pictureBox گذاشتم که یه عکس داره (با فرمت gif)(یه عکس لودینگ مثل لودینگ نقطه ایه ویندوز8)

    در فرم اصلی هم اسپلش را اینجوری ریفرش میکنم:

    public Form1()
    {
    //splash form open
    Program.splash.Refresh();

    ///فرض کنین
    ///یه سری دستورات که پردازششون چند ثانیه
    ///طول میشکه اینجا گذاشته شده


    //splash form close
    Program.splash.Close();

    InitializeComponent();

    //.
    //یه سری دستور دیگه
    //.
    }


    اما مشکل اینجاست که فرم اسپلش بعد از اینکه نمایش داده میشه بخاطر سنگین بودن کدهایی که بعدش گذاشتم یه جورایی فریز میشه و عکس ثابت میمونه و اصلا متحرک نمیشه و بعد از پردازش اون کدها عکس متحرک میشه که دیگه اونموقع انیمیت شدنش به درد نمیخوره
    چکار باید کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟

    راستی اینم بگم که من توی فرم اسپلش توی رویداد لود از ترید هم استفاده کردم
    System.Threading.Thread th = new System.Threading.Thread(loadmyGIF);
    th.IsBackground = true;
    th.Start();

    ولی نتیجه کماکان مثل قبل بود

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟

    چرا سوالای منو هیچ وقت کسی جواب نمیده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟

    کمک
    کمک
    کمک

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن یه عکس متحرک gif روی فرمه splash چجوریه؟


تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن عکس متحرک (gif) روی فرم
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 09:18 صبح
  2. ویرایش عکس متحرک gif در فتوشاپ
    نوشته شده توسط p_adibi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 13:50 عصر
  3. سوال: ثابت ماندن عکس متحرک (Gif) در دلفی 2011 (Embarcadero RAD Studio XE)
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 23:14 عصر
  4. نحوه قرار دادن عکس متحرک gif در richtextbox
    نوشته شده توسط roya_123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 آذر 1387, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •