نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علامت سوال انتهای رشته هنگام استفاده از substr

  1. #1

    Question علامت سوال انتهای رشته هنگام استفاده از substr

    سلام
    من با substr یک بخشی از متن رو جدا میکنم اما انتهای رشته علامت سوال می ذاره. لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: علامت سوال انتهای رشته هنگام استفاده از substr

    باید اینطوری بنویسید
    echo mb_substr($string, 0, 100, 'utf-8');

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: علامت سوال انتهای رشته هنگام استفاده از substr

    اگه بخوای با خود تابع substr استفاده کنید روش کارش به صورت زیر هست
    substr(string,start,length)

    در تابع بالا پارامتر اول همان متنی هست که می خواهید کاری را روی ان انجام دهید و حتما باید بین دو تا کوتیشن باشه
    پارامتر دوم محل شروع برش را انتخاب می کنه مثلا اگه 0 باشه از ابتدای متن وارد شده شروع به کار می کنه یا اگه 5- باشه از سمت راست 5 کارتر میاد به چپ (از راست به چپ ) و اون تعدادی رو که در سمت راست مونده خارج می کنه و بقیه رو که در سمت چپ هست حذف می کنه
    پارامتر سوم طول رشته مورد نظر رو حذف می کنه برای مثال اگه 1 باشه فقط یک کارتر بعد از نقطه شروع حذف می کنه یا اگه 1- مثل توضیح پارامتر دوم عمل می کنه
    امید وار هستم مفید باشه

تاپیک های مشابه

  1. الحاق دو رشته بدون استفاده از علامت +
    نوشته شده توسط یوسف زالی در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 10:58 صبح
  2. یه سوال ساده در مورد رشته هنگام کار با فایل
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:36 صبح
  3. دو تا علامت سوال وسط دو رشته چی کار می کنه؟
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 19:54 عصر
  4. اضافه شدن يك كاراكتر عجيب هنگام استفاده از substr
    نوشته شده توسط parselearn در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 18:11 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •