نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟

    سلام دوستان
    کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟
    چه شرایطی داره؟ایا اصن میشه این کار را کرد؟نحوه پرداخت پول به چه صورت است؟




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟

    تو ایران که نمیشه کلا تحریمه... نه میشه برنامه فرستاد نه میشه پول گرفت

    ------------
    قدیم ترا یه راهی بود که میشد با اکانت لایو و داشتن کوپن dream spark اکانت دولوپر ساخت تو استور ولی الان جلوشو گرفتن.

    تنها راه باقی مانده داشتن مستر کارت هست + 99 دلار که بریزی به حساب ماکروسافت ( با ip امریکا ). برای دریافت پولشم بعضی صرافی ها هستن که پول رو از کارت میگیرن و براتون نقد میکنن و درصد خودشونو می گیرن.
    (برای گرفتن مستر کارت هم میتونی سرچ کنی شرکت های زیادی هستن)
    آخرین ویرایش به وسیله saied_hacker : سه شنبه 24 اردیبهشت 1392 در 21:09 عصر

  3. #3

    نقل قول: کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟

    کسی در مورد تبلیغات درون برنامه در ویندوزفون اطلاعاتی نداره ؟ مثل سایت عدد(adad.ir) برای اندروید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: کسی میدونه جه جوری میشه اپلیکیشن خودمون را در ویندوز استور بفروشیم؟

    در حال حاظر هیچ کدوم از سایت های ایرانی از وین فون پشتیبانی نمیکنن اما ادنتونرک میدونم برنامه هایی داره برای اینده...

تاپیک های مشابه

  1. کسی میدونه چه جوری میشه چند تا فایل رو همزمان خوند ؟
    نوشته شده توسط chopoghmdrk2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 19:52 عصر
  2. کسی میدونه جه جوری میشه این برنامه رو نوشت????
    نوشته شده توسط chopoghmdrk2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 02:56 صبح
  3. خیلی فوریه :کسی میدونه این error چه جوری حل میشه
    نوشته شده توسط sm_ezadpanah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 09:47 صبح
  4. کسی میدونه یک OCX,Dll را چطور میشه رجیستر کرد؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 16:24 عصر
  5. سوال : کسی میدونه چطوری میشه ...
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •