نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

  1. #1

    نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    سلام
    دوستان عزیزی در این مورد راهنمایی کردن اما من نتونستم انجام بدم.
    برنامه با 3 فرم وجود دارد ، یک متغیر استاتیک در فرم 1 تعریف کرده ایم :


    namespace ATM
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public static int return;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    در فرم 3 دکمه ای قرار دادم ، می خواهم زمانی که بر روی دکمه کلیک میشه یک واحد به متغیر return اضافه بشه.

    دوستان گفتند به این شکل باید عمل کرد:
    نام فیلد استاتیک.نام کلاس فرم
    در فرم 3 این کد رو قرار دادم اما بعدش چی ؟ :

    Form1.return ؟


    دوست دیگری گفتند باید یک شی از فرم یک توی فرم شماره 3 بسازی و بعدش از اون متغیر استفاده کنی :

    Form1 f =new Form1() ;
    f.return =100;

    اما زمان نوشتن کد متغیر return به صورت پیشفرض ناشناخته هست و با خطای زیر روبرو میشم :

    Member 'ATM.Form1.return' cannot be accessed with an instance reference; qualify it with a type name instead

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    سلام. اگر بخواهید از فرم نمونه بسازید نباید متغییر Static باشد.

  3. #3

    نقل قول: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    سلام. اگر بخواهید از فرم نمونه بسازید نباید متغییر Static باشد.
    اگر Static نباشد مقدار متغیر با هر بار ورود و خروج از فرم ریسیت می شود (صفر می شود).

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    یک کلاس static بسازید و متغییرهارا درون اون بسازید.

  5. #5

    نقل قول: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    یک کلاس static بسازید و متغییرهارا درون اون بسازید.
    بعد چطور به متغیرهای کلاس استاتیک در فرم دیگر برای تغییر دسترسی پیدا کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟

    مثال :
    این کد فرم 1:
      public static int a = 100;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm2=new Form2();
    frm2.ShowDialog();
    this.Text = a.ToString();
    }

    این هم کد فرم 2 :
     private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Text = Form1.a.ToString();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1.a+=100;
    }


    در ضمن همونطور که آقا بهنام گفتند بهتره متغیر استاتیکتون توی کلاس Program تعریف بشه

تاپیک های مشابه

  1. نحوه دسترسی به array list در فرم های دیگر ؟
    نوشته شده توسط ::..HESAM..:: در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 17:39 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 10:20 صبح
  3. نحوه دسترسی به نمونه فرم اصلی
    نوشته شده توسط barnamenevis300 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 22:16 عصر
  4. تنظیم دسترسی کاربران به فرم های مختلف
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 09:22 صبح
  5. نحوه ساختن فرم های فرزند و پدر در دلفی
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •