نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در برنامه توان

  1. #1

    مشکل در برنامه توان

    با سلام میخواستم ببینم مشکل برنامه زیر چیه خطایی نمیده ولی کار نمیکنه میخوام از 2 تا تکست باکس 2 تا عدد رو به توان هم برسونه و بعد تو لیبل نشون بده


    public int a, b;
    public int c=1,i;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = Convert.ToString(a);
    textBox2.Text = Convert.ToString(b);
    for (i = 1; i <= b; i++)
    {
    c = c * a;
    label1.Text = Convert.ToString(c);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    b مقدارش صفره پس حلقه اجرا نمیشه.

    میتونی از کلاس System.Math برای عملیات ریاضی استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    b مقدارش صفره پس حلقه اجرا نمیشه.

    میتونی از کلاس System.Math برای عملیات ریاضی استفاده کنی.
    خوب b رو از تکست باکس میگیره دیگه فقط نمیدونم چرا توی لیبل نشون نمیده میدونم با math.pow هم میشه میخوام با فور باشه چون این ساختار فور توی سی ++ مینویسم مشکل نداره توی سی # نمیدونم چرا توی لیبل نشون نمیده

  4. #4

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    خط پایین رو بعد از حلقه بنویس:
    label1.Text = Convert.ToString(c);

  5. #5

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    خط پایین رو بعد از حلقه بنویس:
    label1.Text = Convert.ToString(c);
    باز هم جواب نداد مقدار c که یک هستش رو بر میگردونه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    نقل قول نوشته شده توسط alivazirinia مشاهده تاپیک
    با سلام میخواستم ببینم مشکل برنامه زیر چیه خطایی نمیده ولی کار نمیکنه میخوام از 2 تا تکست باکس 2 تا عدد رو به توان هم برسونه و بعد تو لیبل نشون بده


    public int a, b;
    public int c=1,i;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = Convert.ToString(a);
    textBox2.Text = Convert.ToString(b);
    for (i = 1; i <= b; i++)
    {
    c = c * a;
    label1.Text = Convert.ToString(c);
    }
    }
    سلام.
    دوست عزیز شما 2تا متغییر a و b رو تعریف کردید بعد اومدید مقدار اونهارو توی 2تا تکست باکس قرار دادید؟ باید مقادیر تکست باکس هارا توی این 2تا متغییر قرار دهید.
    a=convert.toint32(textbox1.text)

  7. #7

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    آره راست میگی حواسم نبود درست شد آقا ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای خدا علی! این چه کدیه نوشتی تو :( دیوونه بجای اینکه بیای تاپیک بزنی از خودم میپرسیدی. حالا عمرا نتونی تاپیک رو پاک کنی و تا ابد این تو رزومه ات میمونه :))))) این کدت کلا چرته. حتی اگر کاری کردی که درست هم کار کرد به کسی نشونش نده :) نکنه اکانتت رو دی اکتیو کردی که بشینی روخ این کد فکر کنی خخخخخخخخخخخ

  9. #9

    نقل قول: مشکل در برنامه توان

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای خدا علی! این چه کدیه نوشتی تو :( دیوونه بجای اینکه بیای تاپیک بزنی از خودم میپرسیدی. حالا عمرا نتونی تاپیک رو پاک کنی و تا ابد این تو رزومه ات میمونه :))))) این کدت کلا چرته. حتی اگر کاری کردی که درست هم کار کرد به کسی نشونش نده :) نکنه اکانتت رو دی اکتیو کردی که بشینی روخ این کد فکر کنی خخخخخخخخخخخ
    نه کدش درسته همینه برای توان با حلقه فور فقط یه سوتی خودم داده بودم که کار نمیکرد که دوستان سوتیمونو گرفتن

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با برنامه های پس از نصب دوباره دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 19:08 عصر
  2. مشکل اجرای برنامه به روی IIS
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 17:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •