نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارور Undefined variable

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار lilac8
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    32

    Exclamation ارور Undefined variable

    سلام دوستان خواهشا کسی هست که مشکل این تکه کد رو بگه به من



    if (isset($_POST['username'])&&($_POST['password'])&&($_SESSION['idd'])) {
    $_SESSION['idd']=$_POST['username'];
    $n=$_POST['username'];
    $p=$_POST['password'];
    $id=$_POST['rd']; }

    $db=mysql_select_db('dbeshop');
    $in_sql="select * from customer where user='$n' and pass='$p' and taid=1";
    $result=mysql_query($in_sql);




    به نظر درست میاد


    این ارور رو میده

    Notice: Undefined variable: n in C:\wamp\www\-----\index.php on line 111


    خط 111 همان دستور سلکت هست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ارور Undefined variable


    $n = "";
    $p = "";
    if (isset($_POST['username'])&&($_POST['password'])&&($_SESSION['idd'])) {
    $_SESSION['idd']=$_POST['username'];
    $n=$_POST['username'];
    $p=$_POST['password'];
    $id=$_POST['rd']; }

    $db=mysql_select_db('dbeshop');
    $in_sql="select * from customer where user='$n' and pass='$p' and taid=1";
    $result=mysql_query($in_sql);

    بخاطر اینه که $n داخل بلوک شرطی تعریف شده. مقداردهی اولیه کنید حل میشه و البته این ارور نیست Notice هست و نباید در روند اجرای برنامه مشکلی ایجاد کنه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار lilac8
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    32

    نقل قول: ارور Undefined variable

    قبل از اینکه من دستور if رو بگذارم هم همین نوتیک رو میداد ... مچکرم رفع شد :)
    آخرین ویرایش به وسیله lilac8 : چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 در 09:45 صبح

  4. #4

    نقل قول: ارور Undefined variable


    if (isset($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['rd'], $_SESSION['idd'])) {
    $_SESSION['idd'] = $_POST['username'];
    $n = $_POST['username'];
    $p = $_POST['password'];
    $id = $_POST['rd'];
    $db = mysql_select_db('dbeshop');
    $in_sql = "SELECT * FROM `customer` WHERE (`user`='{$n}' AND `pass`='{$p}' AND `taid`='1')";
    $result = mysql_query($in_sql);
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار lilac8
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    32

    نقل قول: ارور Undefined variable

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک

    if (isset($_POST['username'], $_POST['password'], $_POST['rd'], $_SESSION['idd'])) {
    $_SESSION['idd'] = $_POST['username'];
    $n = $_POST['username'];
    $p = $_POST['password'];
    $id = $_POST['rd'];
    $db = mysql_select_db('dbeshop');
    $in_sql = "SELECT * FROM `customer` WHERE (`user`='{$n}' AND `pass`='{$p}' AND `taid`='1')";
    $result = mysql_query($in_sql);
    }
    به این صورت هم فرقی نمی کنه باز ارور میده اما اگر مقدار دهی بشه ارور نمیده البته هنوز نمیدونم :D که روند برنامه م مشکل ساز میشه یا نه :D

    و یک نکته دیگه اگر $_session توی دستور if باشه دستورات اجرا نمیشن

    خیلی ممنون از توجهتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ارور Undefined variable

    برای غیر فعال کردن نمایش نوتیک ها هم میتونید از این کد استفاده کنید:

    error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: علت این ارور چیست؟ Unable to get value of the property 'style': object is null or undefined
    نوشته شده توسط pedram114 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 03:44 صبح
  2. سوال: خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS
    نوشته شده توسط mahtabtaban در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 21:08 عصر
  3. مشکل با ارور stack around variable corrupted
    نوشته شده توسط john smithair در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 20:20 عصر
  4. ارور object variable or with block variable not set
    نوشته شده توسط مرتضی تقدمی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1388, 20:20 عصر
  5. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •