نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در مورد کنسول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    مشکل در مورد کنسول

    سلام خدمت دوستان عزیز .
    من به یه مشکلی بر خوردم .مشکلم حساب این مساله هست اگه میشه راهنمایی کنید.
    من این کد رو تست کردم شما هم تست کنید وقتی عدد 5 رو وارد میکنم چرا جوابش میشه 120 ؟
    من موندم تو این جواب چرا مثلا 3 میشه 6؟
    static void Main(string[] args)
    {
    int x, i;
    int old=1;
    string st1;
    st1 = Console.ReadLine();
    x = Int32.Parse(st1);
    for (i = 1; i <= x; i++)
    {
    old = old * i;
    Console.WriteLine(old);
    }

    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

    تو کنسول وقتی عدد 5 رو میزنی اینو میاره !!!!
    5
    1
    2
    6
    24
    120

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    با سلام.
    کد فوق فاکتوریل عدد (حاصل ضرب اعداد 1 تا عدد) را نمایش می دهد.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    دقیقا دوست خوبمون M.safa درست میگن فاکتوریل را حساب میکنه .
    برای اینکه بهتر متوجه بشی به صورت دستی روی کاغذ عدد را جایگزین کن و مقادیر را حساب کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    دقیقا دوست خوبمون M.safa درست میگن فاکتوریل را حساب میکنه .
    برای اینکه بهتر متوجه بشی به صورت دستی روی کاغذ عدد را جایگزین کن و مقادیر را حساب کن
    داداش من متوجه هسنم که حاصل ضرب 5*24 میشه 120 . ولی این 1و 2 , و 24 از کجا اومدن؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    دوست عزیز وقتی شما 5 را وارد میکنی مقدار اولیه i = 1 هست و مقدار old = 1 داخل حلقه ابتدا old * i میشه که جواب 1 هست و داخل متغیر old قرار میگیره و 1 چاپ میشه در مرحله بعد یک واحد به i اضافه میشه و مجددا در old ضرب میشه که نتیجه 2 هست و در متغیر old قرار میگیره و چاپ میشه
    مجددا یک واحد به i اضافه میشه و مقدار i به 3 میرسه و مقدار old هم که 2 بوده در نتیجه جواب 6 و در old قرار میگیره و چاپ میشه. در مرحله بعد i میشه 4 و در مقدار old که 6 هست ضرب میشه و جواب 24 در old قرار میگیره و الی اخر .....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohabad
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    جوابو گرفتم خیلی ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: مشکل در مورد کنسول

    نقل قول نوشته شده توسط mohabad مشاهده تاپیک
    جوابو گرفتم خیلی ممنون
    خواهش میکنم دوست عزیز
    وظیفه ام بود

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در مورد class
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 19:25 عصر
  2. مشکل در مورد از بین بردن Task Bar
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1383, 23:10 عصر
  3. یه مشکل در مورد QuikReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1382, 23:42 عصر
  4. مشکل در مورد باز شدن صفحات
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 21:18 عصر
  5. یک مشکل در مورد بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Vahab در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1382, 11:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •