نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور موقع select رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question ارور موقع select رکورد

    سلام
    من میخوام یک عکس رو که با فرمت image ذخیره شده از جدول بگیرم ببینید کدم چه ایرادی داره؟

    piclogo .Image = ( ds.Tables[0].Rows[0]["logo"]);

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: ارور موقع select رکورد

    سلام دوست عزیز دقیق نمسدونم ولی فکر کنم توی دیتاببس به صورت عکس ذخیره نمیشه که مستقیما بشه به عنوان عکس ازش استفاده کرد.
    فکر کنم به صورت باینری ذخیره میشه باید تبدیل بشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارور موقع select رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز دقیق نمسدونم ولی فکر کنم توی دیتاببس به صورت عکس ذخیره نمیشه که مستقیما بشه به عنوان عکس ازش استفاده کرد.
    فکر کنم به صورت باینری ذخیره میشه باید تبدیل بشه
    تو دیتابیس با فرمت image ذخیرش کردم.

  4. #4

    نقل قول: ارور موقع select رکورد

    درسته به صورت image ذخیره کردین اما به صورت باینری ذخیره میشه
    شما با کدی مثل کد زیر میتونید عکس رو از دیتا بیس فراخوانی کنید
                byte[] b = (byte[])dt.Rows[0][1];
    string s = Encoding.ASCII.GetString(b);
    pictureBox1.Load(s);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: ارور موقع select رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    درسته به صورت image ذخیره کردین اما به صورت باینری ذخیره میشه
    شما با کدی مثل کد زیر میتونید عکس رو از دیتا بیس فراخوانی کنید
                byte[] b = (byte[])dt.Rows[0][1];
    string s = Encoding.ASCII.GetString(b);
    pictureBox1.Load(s);
    سلام فرمتو تغییر دادم byte[] کردم حالا تو کریستال ریپورت چجوری استفاده کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ارور موقع attach کردن فایل
    نوشته شده توسط user68 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 15:55 عصر
  2. ارور موقع attach کردن فایل
    نوشته شده توسط user68 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 20:17 عصر
  3. سوال: داشتن IDENTITY در موقع Select
    نوشته شده توسط iran400 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 13:10 عصر
  4. پيغام ارور موقع اجراي فايل exe
    نوشته شده توسط setarehman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 22:40 عصر
  5. ارور موقع ارتباط با بانک اکسس
    نوشته شده توسط jamalm در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •