صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    سلام و درود به همه ی دوستان و اساتیدی که این تاپیکو دارن میخونن.

    باید بگم که این تاپیک ربطی به سی شارپ و برنامه نویسی ویندوز نداره.

    من یه برنامه نویس (!!!!!) خیلی مبتدی هستم که تا حالا (9 ماهه گذشته) رو تحت ویندوز کار کردم.

    تصمیم دارم برای تابستون برنامه نویسی وب یاد بگیرم.(0 تا 100)

    از هر کسی میپرسم یکی میگه php یکی میگه asp.net . نمیدونم کدومو انتخاب کنم و شروع به یادگیریش کنم.
    البته از جاوا هم بگین.جاوا چطوره و در مقایسه با این دوتا در چه مرتبه ای قرار داره.
    و اینکه فرق ASP.NET MVC با asp.net معمولی چیه؟

    حال از شما دوستان و اساتید گرامی میخوام منو راهنمایی کنید که کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟

    این سوالو اینجا پرسیدم چون بازدید کننده زیادی داره و بازدید کننده ها نسبتا هر جفت اینارو بلدن و میتونن راهنماییم کنن.

    البته برخی هم بهم میگن برو WPF یاد بگیر.
    .................................................. .................................................. .............................................
    از مدیران گرامی بخش خواهش دارم تا چند روز این تاپیک رو پاک نکنن و انتقالش ندن تا اگر به نتیجه رسید خودم بهشون پ.خ میدم تا به بخش مناسب انتقال بدن.اگرم به نتیجه نرسید خودم پاکش میکنم.

    با تشکر از همه
    آخرین ویرایش به وسیله f.beigirad : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 در 17:03 عصر دلیل: اضافه کردن چند خط متن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    مقاله زیر رو بخون شاید کمکت کنه

    مقایسه PHP و Asp.NET

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    TOO BIASED

  4. #4

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    اگه می خوای عمرت تباه بشه برو PHP یاد بگیر
    شک نکن ASP برای یک برنامه نویس خیلی بهتره

  5. #5

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    اگه می خوای عمرت تباه بشه برو PHP یاد بگیر
    شک نکن ASP برای یک برنامه نویس خیلی بهتره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    لینکهایی که پایینتر پیشنهاد شده رو خوندم.توی هر تالار به یه نتیجه جداگونه رسیدن.

    من که از وب هیچی نمیدونم ، بیشتر گمراه شدم.هرکدوم یه چی میگن.هر کدومم یه صفحه از مزایای خودشونو مینویسن و میگن این بهتره.



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    شما باید راه خودتو پیش بری
    این دو زبان از زبان های قوی برنامه نویسی هستند

    فقط فرقی که Asp داره چون از #C یا VB استفاده میکنه شما میتونی برای ویندوز و موبایل هم برنامه نویسی کنی

    یعنی با یک تیر چند نشان بزنی

    من چندین ساله #C کار میکنم به هیچ قیمتی هم حاضر نیستم ولش کنم

    چون ماکروسافت به شدت مارو ساپورت میکنه

    توی یک مقاله ای خوندم التبه راست و دروغش پای من نیست که PHP آخرین باری که به روز شد توسط یک شرکت معتبر 4 سال پیش بود

    ولی #C و ASp روز به روز داره به روز تر میشه

    تمام نیاز های من رو بعنوان برنامه نویس #CوASP پوشش میده

    برای اینکه بتونی تصمیم بگیری یک راه هست که من موقع انتخاب ار این راه استفاده کردم
    یک روزنامه بگیر و قسمت استخدام برنامه نویس رو بخون ، ببین کدوم زبان بیشتر استخدام داره اون رو انتخاب کن

    هدف آخر ما رسیدن به استقلال مالی است پس هر کدام بازار کارش بهتر بود اون رو انتخاب کن

  8. #8

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    تو این زمینه کسی باید کمکت کنه که asp.net بوده و بعد رفته سمت php و حرفه ای داره به کارش ادامه میده و همینطور برعکس این مورد.
    اینجوری این فرد میتونه دلایلشو بگه و گرنه کسی که هر دوتا زبانو کار نکرده باشه تا وقتی کار نکرده چجوری میتونه درباره ی یکی دیگه اظهار نظر کنه؟
    چون جالبه سر حرف php کار میشینی میگی آره راست میگه.سر حرف asp کار میشینی اونجام میگی اینم راست میگه.باید ببینی کی سویچ کرده و دلایلش چی بوده.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط ایمان مدائنی مشاهده تاپیک
    شما باید راه خودتو پیش بری
    این دو زبان از زبان های قوی برنامه نویسی هستند

    فقط فرقی که Asp داره چون از #C یا VB استفاده میکنه شما میتونی برای ویندوز و موبایل هم برنامه نویسی کنی

    یعنی با یک تیر چند نشان بزنی

    من چندین ساله #C کار میکنم به هیچ قیمتی هم حاضر نیستم ولش کنم

    چون ماکروسافت به شدت مارو ساپورت میکنه

    توی یک مقاله ای خوندم التبه راست و دروغش پای من نیست که PHP آخرین باری که به روز شد توسط یک شرکت معتبر 4 سال پیش بود

    ولی #C و ASp روز به روز داره به روز تر میشه

    تمام نیاز های من رو بعنوان برنامه نویس #CوASP پوشش میده

    برای اینکه بتونی تصمیم بگیری یک راه هست که من موقع انتخاب ار این راه استفاده کردم
    یک روزنامه بگیر و قسمت استخدام برنامه نویس رو بخون ، ببین کدوم زبان بیشتر استخدام داره اون رو انتخاب کن

    هدف آخر ما رسیدن به استقلال مالی است پس هر کدام بازار کارش بهتر بود اون رو انتخاب کن
    برای همین گفتم TOO BIASED
    شاید شما در C#‎‎‎‎ قوی باشید ولی اطلاعاتتون در مورد php خیلی کمه.
    php یک زبان کد باز هست که توسط zend پشتیبانی میشه و هر ساعت update میشه.
    با Hiphop سرعتش فوق العاده از ASP.Net بیشتره.
    حجم بسیار زیادی نمونه کد براش وجود داره.
    میتونید خیلی بهتر و راحتتر از ASP.Net با زبانهای دیگه ازش استفاده کنید.چون توسط swig پشتیبانی میشه
    کنترل کردن نقاط سطح پایین توش به مراتب از ASPX راحتتره.
    footprint کمتری داره.

    استخدام بیشتر لزوما به معنای خوب بودن نیست.با چیزی که من از برنامه نویسهای این سایت دیدم(تعداد بالای C#‎‎‎‎ کار که سوادشون زیر صفره و تعداد کم php کار که واقعا میشه سطحشون رو از تیتر سوالات تالار php فهمید) به نظرم علت بیشتر بودن تبلیغات ASPX اینه که برنامه نویساش گند بالا آوردن و کارفرما ها دنبال یک نفر هستند که کار نفر قبلی رو درست کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 در 18:58 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    درود.

    از دوستان کسی نیست که هر جفت اینارو بلد باشه و بتونه راهنماییم کنه ???

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    درود.

    از دوستان کسی نیست که هر جفت اینارو بلد باشه و بتونه راهنماییم کنه ???

    دوست عزیز هر دو زبان لازم هست یاد بگیری ولی asp رو نمیشه برای پروژه های سنگین انتخاب کرد ولی asp برای پروژه های کوچیک خیلی سریع است و زودی میتونی پروژه خودت رو جمع و جور کنی ولی وقتی حرف از پروژه های بزرگ میش اکثرا حرف php رو میزنن چون خیلی سرعتش بالاتر میشه و مدیریت بهتری میتونی داشته باشی ،این نظر شخصی من نسبت به کارایی بوده که انجام دادم است ولی خدایی توی وب هیچی phpنمیشه من با phpخیلی راحت تر هستم توی ویندوز اپلیکیشن هم جاوا بازم این نظر شخصی است ..


    پیروز و موفق و سربلند باشید

  12. #12

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    درود.

    از دوستان کسی نیست که هر جفت اینارو بلد باشه و بتونه راهنماییم کنه ???
    به نظر من مقایسه ی این دو زبان یه کار بیهوده س..هر کسی ساز خودش رو میزنه..خوب مسلما کسی که php کار میکنه میاد میگه php خوبه کسی هم که asp کار میکنه میاد میگه asp خوبه..کسی نمیاد بگه ماست من ترشه..
    توی کشور ما که کپی رایت معنایی نداره به نظرم asp خیلی بهتر میتونه باشه نسبت به php..
    - شما اگه مثلا C#‎ بلد باشی:
    1) خیلی سریع میتونی asp هم یاد بگیری
    2)برنامه های Desktop هم میتونی بنویسی
    --------------------------------------------------------
    به نظر من اینایی که دنبال منبع مناسب میگردن و میان میگن کدوم زبان رو یاد بگیرم از کجا شروع کنم،کدوم کتاب از همه کامل تره و...اینا فقط دارن وقتشون رو تلف میکنن..به جای این کارا عمل کنن بهتره..یه بسم الله بگو یادگیری رو شروع کن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    اگه می خوای عمرت تباه بشه برو PHP یاد بگیر
    شک نکن ASP برای یک برنامه نویس خیلی بهتره
    هیچ میدونی چقدر سنگینه این حرف. چقدر دلیل و مدرک میخاد.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net



    .اینا فقط دارن وقتشون رو تلف میکنن..به جای این کارا عمل کنن بهتره..یه بسم الله بگو یادگیری رو شروع کن
    حرف شما زمانی درسته که ما راه رو انتخاب کنیم و این موقست که باید شروع کنیم.
    من در انتخاب راهم دودلم .

    باتشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار tree1371
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    285

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    بازم سوال همیشگی . کدام یا کدام ؟!

    این ها همش تجربه شخصی هست پس کسی مدرک و سند نخواد لطفا !!!

    php ازوما برنامه نویس نیست یا حداقل برنامه نویس خوبی نیست اما شما برای asp مجبورید که برنامه نویس باشید . میشه گفت asp زبان خشکی هست نسبت به php . اما خوب اگر شما asp بلد باشید مخصوصا سی شارپ که زبان بسیار قدرتمندی هست و ذهن خلاق و خوبی داشته باشید می تونید نرم افزار ویندوز ، مک ، اندروید و غیره رو بنویسید البته واسه اندروید و مک نیاز به mono هست با زمبان C#‎‎ . خوبی دیگه ای که در C#‎‎ هست نزدیکی اون با خانواده C , java هست پس شما می تونید به راحتی جاوا هم یاد بگیرید که بدون نیاز به مونو برنامه های اندروید و مک یا آی او اس بنویسید.

    php خوبی اصلیش به منبع باز بودن هست و اینکه شما هرچیزی که در یک سایت می بینید که تازست و کد زیادی به کاربرده می بینید همون کا رو درون نسخه php بعدی میشه با 2 خط کد نوشت و انجام داد .

    قبلا قبل از اینکه دات نت بشه asp شما هر چیزی که یاد می گرفتید ممکن بود ( بازم می گم ممکن بود ) که در نسخه بعدی اصلا به کارتون نیاد اما از وقتی که دانت اومد این مشکل رفع شد و از نسخه های قبلی به خوبی پشتیبانی شد اما php مبناش از اول پشتیبانی نسخه های قبل بوده و هست .

    php معمولا منابع بیشتری نسبت به asp داره .

    خوبی دیگه Asp دقیقا برنامه های دستکتاپ هست که به راحتی می تونید وب سایتتون رو تبدیل به دسکتاپ کنید و حتی اپلیکیشن بنویسید واسش اما واسه php اینطور که یادمه شرکتی به نام zend اومد و یک رابطه گذاشت .

    php متاسفانه هنوز یک توسعه دهنده اصلی نداره و هر کس واسهع خودش ادعایی داره و چندین باز چرخیده اما خوب asp ماکروسافغت پشتشه ماکروسافتی که می دونه اگر جا بزنه php ازش جلو می زنه.

    از نظر امنیتم من یکی تو کتم نمیره که لینوکس یا ویندوز کدوم امن تر هستند . چون امنیت به خیلی چیزا بر می گرده اینکه هاستینگن کی باشه چی باشه به طور مرتب آپدیت می کنه یا نه و شیوه کد نویسی شما چه جوره .

    php یک خوبی دیگه داره اونم پرتابل های بسیار زیاد و رایگانش از جمله جوملا هست که من عاشقشششم !!( من خودم asp می نویسمااا) . واقعا هوشمندانه ای پرتابل طراحی شده فوقوالعادست و پشتیبانی خوبی میشه .

    در کل باید هدفت از برنامه نویسی مشخص کنی اما از نظر من asp چون مجبوری برنامه نویسی یاد بگیری و برنامه نویسی شی جای پیشرفت بیشتر داره و ترقیش بیشتره در صورتی که بخوای برنامه نویس بشییییی .چون همونطور که گفتم می تونی بعد از سی شارپ ريا، سی پلاس و جاوا هم یاد بگیری به راحتی و همینطور پیشرفت کنی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    php ازوما برنامه نویس نیست یا حداقل برنامه نویس خوبی نیست اما شما برای asp مجبورید که برنامه نویس باشید . میشه گفت asp زبان خشکی هست
    با سلام.میشه بگین از جه نظر asp خشکه؟؟؟
    اینطور که شنیدم این php هست که خشکه و ابزار کاری زیادی مثل دات نت نداره و خودمون باید ابزاری که میخوایمو تعریف کنیم.


    دوستان من ، درباره asp.net mvc هم بگین.
    آخرین ویرایش به وسیله f.beigirad : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 در 21:23 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار tree1371
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    285

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    اول که زیاد بودن ابزارات دلیل بر خشک نبودن نیست . متاسفانه بعضی از ابزارهایی که شما می گید سربار بسیار زیادی ایجاد می کنند. دلیلش اینه که php به دلیل تفسیر شدن قابل انعطاف تر هستند . همچنین منابعش انقدر زیاد هست که هر چیزی به فکرت برسه قابل دسترس هست .

    من خودم asp می نویسم اینو گفتم تا بدونی از روی طرفداری نگفتم .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    php در همه سیستم عامل ها(به جز ویندوز) میتونه به عنوان shell هم استفاده بشه.(البته من ازش استفاده نمیکنم/با bash راحتترم.)
    یکیدیگر از خواص php اینه که میتونید قسمت های سایت رو یکی یکی عوض کنید.که با داتنت داستان خاص خودش رو داره.
    من هم C#‎‎‎ کار میکنم ولی وقتی php بهتره نمیتونم انکار کنم.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    به نظرم این طریق سوالات اشتباه است از نظر علمی
    مثل این هست که شما بیای دو مدل ماشین بنز و بی ام و را مقایسه کنی خوب واقعا فکر می کنم اشتباه باشه هر کدام از آنها برای خودشون مزایا و معایب دارند و این درست نیست که شما بیاید مقایسه انجام بدید
    فقط می توانی از لحاظ فنی و علمی مزایا و معایب آنها را بررسی کنید نه اینکه مقایسه کنید
    و البته اشتباه بزرگ اینکه بعضی دوستان حالت جبه گیری و تعصبی عمل می کنند و اینطور نمی شه اطلاعات را بدست آورد
    شما سوالاتون کجا مطرح کردید مسلما اکثرا جبه گیری می کنند و می گویند C#‎,asp.net or asp.net mvc
    البته نکته قابل توجه این است که من هم خودم asp,C#‎ کار می کنم ولی در کل با مقایسه مخالفم
    موفق باشید

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    سلام.
    یه نکته:
    هر وقت دیدی کسی زبانی یا برنامه ای یا هر چیزی را در مقابل چیز دیگری می کوبد و خرد می کند،بدان آنرا بلد نیست یا آنرا درک نکرده است(نقطه)
    بقول مولای متقیان : "مردم دشمن آنند که نمی دانند"
    اینگونه افراد زیاد میان نظر میدن ،زیاد اونها رو جدی نگیر،اونها افراد بی سوادی هستند.
    هردوی این تکنولوژی ها برترهایی نسبت به هم دارند که لازم به گفتن نیست و بارها و بارها در این انجمن و سایت های دیگر گفته شده.
    نمونه اش مقاله ای که در پست دوم همین تاپیک گفته شده و اگه اشتباه نکنم اصلش برای آقای دلشاد هست ولی متاسفانه آخرش منبعی گذاشته نشده
    مقاله دیگه در این زمینه مربوط به علی رضا شیرازی مدیر سایت بلاگفاست.[اینجا]
    البته هردوی اینها مربوط به 4 یا 5 سال پیش هستند ولی همچنان صادقند.
    بشخصه خیلی سعی کردم فقط سراغ یکیشون برم ولی نشد.
    اگر به نتیجه رسیدی که PHP رو انتخاب کنی که هیچ. ولی اگر به این نتیجه رسیدی که بری سراغ Asp.Net پیشنهادم اینه که قبلش PHP یا Asp Classic رو در حد مبتدی یاد بگیری.به نظرم این از نظر آموزشی راه بهتری هست برای درک مفاهیم وب.(البته اگه عجله نداری)
    التماس دعا

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad kafiyan مشاهده تاپیک
    به نظرم این طریق سوالات اشتباه است از نظر علمی
    مثل این هست که شما بیای دو مدل ماشین بنز و بی ام و را مقایسه کنی خوب واقعا فکر می کنم اشتباه باشه هر کدام از آنها برای خودشون مزایا و معایب دارند و این درست نیست که شما بیاید مقایسه انجام بدید
    فقط می توانی از لحاظ فنی و علمی مزایا و معایب آنها را بررسی کنید نه اینکه مقایسه کنید
    و البته اشتباه بزرگ اینکه بعضی دوستان حالت جبه گیری و تعصبی عمل می کنند و اینطور نمی شه اطلاعات را بدست آورد
    شما سوالاتون کجا مطرح کردید مسلما اکثرا جبه گیری می کنند و می گویند C#‎,asp.net or asp.net mvc
    البته نکته قابل توجه این است که من هم خودم asp,C#‎ کار می کنم ولی در کل با مقایسه مخالفم
    موفق باشید
    موافقم،البته اگر به قول شما تعصبی نشود مقایسه خوبه،چون باعث میشه معلومات آدم بره بالا.

  22. #22

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    ASP وابستگی زیادی به ویندوز داره و اگر میخواید روی سرور از ویندوز استفاده کنید ، شک نکنید که ASP براتون خیلی مناسبه.

    اما امروزه در جهان ، خیلی از بزرگترین شرکتها با انتخابشون نشون دادند که Unix Like ها از ویندوز سر تر هستند و همچنین PHP از ASP .

    نمونش فیسبوک ، سیستم عامل سرورش Solaris و BSD و Linux هست (تعداد زیادی سرور برای کارهای متنوع داره) همچنین زبان برنامه نویسیش PHP و دیتابیسش MySQL .

  23. #23

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    شما برای یاد گرفتن مبحث ویندوز 9 ماه وقت گذاشتید!!!

    ویندوز نویسی مباحث زیای داره شما بهتره ابتدا چندین پروژه کوچک رو شروع به نوشتن کنید
    و پس از اون برنامه نویسی asp.net رو یاد بگیرید که اون هم زمان کمتری را نسبت به ویندوز از شما می گیرد
    و همینطور در کنار asp مطالب CSS , HTML , JQUERY را هم یاد بگیرید
    و پس از این مرحله PHP را هم یاد بگیرید به نظر من این روند حدود یک تا دوسال زمان می خواهد که بتوینید به صورت متوسط در برنامه نویسی مسلط باشید
    الان هم وقت تلف نکنید و به حرف دیگران هم نباشید هر دو را یاد بگیرید
    همین

  24. #24
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    ASP وابستگی زیادی به ویندوز داره و اگر میخواید روی سرور از ویندوز استفاده کنید ، شک نکنید که ASP براتون خیلی مناسبه.

    اما امروزه در جهان ، خیلی از بزرگترین شرکتها با انتخابشون نشون دادند که Unix Like ها از ویندوز سر تر هستند و همچنین PHP از ASP .

    نمونش فیسبوک ، سیستم عامل سرورش Solaris و BSD و Linux هست (تعداد زیادی سرور برای کارهای متنوع داره) همچنین زبان برنامه نویسیش PHP و دیتابیسش MySQL .

    Asp وابستگی زیادی به ویندوز داره
    میشه بگید دقیقا چقدر؟

    اگر میخواید روی سرور از ویندوز استفاده کنید ، شک نکنید که ASP براتون خیلی مناسبه.
    چون Asp وابسته به ویندوزه اینجوری هست؟؟

    اما امروزه در جهان


    خیلی از بزرگترین شرکتها با انتخابشون نشون دادند که Unix Like ها از ویندوز سر تر هستند و همچنین PHP از ASP .
    دوست من الکی که نیست اینها بر حسب نیازهای پروژه تعیین میشه.شما که نمی تونی نسخه فیسبوک رو برا همه بپیچی.

  25. #25

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    در مورد بعضی مطالب دوستان هم خواستم نظر جالبی بگم
    وقتی یک فردی asp کار می کنه و خودش رو به اون متعصب میکنه هیچ وقت نمی گه
    برو PHP یاد بگیر
    دلیلش هم برای من واضحه چون با این حرفش می خواهد به خودش ثابت کند که من راه درستی را انتخاب کردم که
    ASP کار شدم پس برای دیگری هم خوبه

  26. #26

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    آقای Beginner2013 من در حد سیستم سرور خانگی (که روی ماشین مجازی نصب هست) هم ترجیح میدم از BSD یا Linux استفاده کنم چون :


    • امن تر هست ، و این اثبات شده.
    • پایداری بیشتری داره.
    • سرویس های اضافه مثل IE و Metro UI و ... از ابتدا مزاحمتی برای وب سرور ایجاد نمیکنن.
    • متن باز هستند و میشه به سادگی شخصی سازیشون کرد.

    همه اینها ادله محکمی برای انتخاب Unix هست. همچنین دقت کنید php و perl و python میتونن با هم ترکیب بشن و در نهایت بشن اینستاگرام، فیسبوک ، یوتوب. اما ASP چی؟ به نظرم ASP به عنوان یک hobby چیز خوبیه. ولی این که بخواد وارد دنیای تجارت نرم افزار بشه! خیر.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    اگه می خوای عمرت تباه بشه برو PHP یاد بگیر
    شک نکن ASP برای یک برنامه نویس خیلی بهتره
    ببخشید!؟
    من فقط یکی از مزیت های PHP رو میگم که همه هم میدونن "متن باز" بودن.
    من یهت نمیگم کدوم زبان رو انتخاب کن ، چون خودم PHP کارم قطعا بهت میگم برو PHP کار کن.

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    آقای Beginner2013 من در حد سیستم سرور خانگی (که روی ماشین مجازی نصب هست) هم ترجیح میدم از BSD یا Linux استفاده کنم چون :



    • امن تر هست ، و این اثبات شده.
    • پایداری بیشتری داره.
    • سرویس های اضافه مثل IE و Metro UI و ... از ابتدا مزاحمتی برای وب سرور ایجاد نمیکنن.
    • متن باز هستند و میشه به سادگی شخصی سازیشون کرد.


    همه اینها ادله محکمی برای انتخاب Unix هست. همچنین دقت کنید php و perl و python میتونن با هم ترکیب بشن و در نهایت بشن اینستاگرام، فیسبوک ، یوتوب. اما ASP چی؟ به نظرم ASP به عنوان یک hobby چیز خوبیه. ولی این که بخواد وارد دنیای تجارت نرم افزار بشه! خیر.

    ممنون از شما.چیز های زیادی ازتون یاد گرفتم.

  29. #29

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    البته اگر کسی صرفا جهت «کار در ایران» بخواد وارد دنیای کامپیوتر بشه ، حتی اگر بلد باشه New folder هم بسازه پول خوبی در میاره

    متاسفانه سطح علمی برنامه خواهان پایین ولی سطح علمی. برنامه نویسان بالاست.
    آخرین ویرایش به وسیله prpe26 : پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392 در 23:58 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    با توجه به تاپیکهای بالا میشه گفت php کاربردی تر هست و من میتونم به عنوان یه زبان برنامه نویسی وب ازش استفاده کنم.

    پیش به سوی php................

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    به نظرم ASP به عنوان یک hobby چیز خوبیه. ولی این که بخواد وارد دنیای تجارت نرم افزار بشه! خیر.
    آره این از دیروز تا امروز کمی فکر کردم کمیم با ویندوز و لینوکس کار کردم فهمیدم عجب چیز مزخرفیه این ویندوز مثل اسباب بازی میمونه ،ولی بعد اینکه لینوکس نصب کردم تحس خوبی دارم از دیروز تا حالا که خراب نشده.
    Asp رم راست میگی منم تو دلم میگفتما این Asp یجوریه انگار اصلا بابا این مایکروسافت که بلد نیست بابا.
    بازم از اطلاعات خوبی که دادید ممنونم،احسنت به مختون.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    اگه می خوای عمرت تباه بشه برو PHP یاد بگیر
    شک نکن ASP برای یک برنامه نویس خیلی بهتره
    پس با این حساب "مارک زوکربرگ" و "سرگی برین" عمرشونو رو تباه کردند!!!

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    سلام،
    با توجه به گفته های بعضی از دوستان، مایکروسافت بدبخت کلی پولش رو ریخت دور و اونهمه مهندس مایکروسافت به جای ساخت C#‎‎ و asp.net و امثال اون ها میرفتن گردو بازی بهتر بود
    من خودم اول C#‎‎ یادگرفتم بعد C++‎‎ حالا هم C (سیر معکوس بوده)، هم وب باهاش نوشتم هم app هم برنامه نویسی میکرو کنترلر انجام دادم، همه جوره کارم رو راه انداختن، شما هم ببین چی کارت رو راه میندازه برو سمتش، اگه می تونی و وقت داری همشونو یاد بگیر، هرچی بیشتر یادبگیری بهتره، یادگرفتن آدم رو نمی کشه، الان هم برو بشین شروع کن

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Alfred188 : جمعه 27 اردیبهشت 1392 در 12:47 عصر

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    من شخصا از یاد گرفتن C#‎‎‎‎ پشیمون هستم.همیشه میگم کاش اون موقع یک چیز بهتر مثل C++‎‎‎ با Qt یاد گرفته بودم که الان درگیر این همه کد C#‎ نمیشدم

  35. #35

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    یکی از مزیت های مهمی که aspنسبت به phpداره سرعت بسیار بالای تولید پروژه است.که همین مزیت باعث شده اکثر شرکت ها پروژه هاشون با aspانجام می دن.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    شرکتهای بزرگ دنیا از php استفاده میکنند.

    همچنین سرعت پردازش و بارگذاری php بیشتر از asp میباشد.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    مطالب رو خوندم جالب بود و خیلی هم تاسف خوردم
    من خودم به شخصه یه مدت طولانی روی انتخاب هایی که کرده بودم غیرت داشتم
    توی یک تحلیل در آمریکا ، دانشمندان متوجه شدن کسانی که به اوباما علاقه دارند بیشتر کتاب هایی که از اوباما تعریف کرده رو میخرند و کسانی که از اوبا متنفر هستند کتاب هایی رو میخرند که از اشون انتقاد کرده و نویسندگانش مخالف اون هستن به همین دلیله که تو جامعه سیاسی و اجتماعی و حتی علمی ما هیچ کسی نمیخواد نظرش عوض شه و همه روی انتخابشون غیرت دارند
    من مدت زیادی هست که دات نت کار می کنم و خودم رو شاگرد آقای کرامتی عزیز میدونم ، تعداد زیادی از دوستان نزدیکم هم خیلی وقته که پی اچ پی کار میکنند و افتخاراتی که در سوابقشون هست نشان بر توانایی بالاشون هست از جمله مدال آوردن بعد از 35 سال در مسابقات جهانی مهارت نرم افزار ژاپن
    بگذریم
    انتخاب asp یا php فرقی نداره و مطمئنا اون برنامه ای که با پی اچ پی نوشته میشه رو با asp هم میشه نوشت و بلعکس
    بستگی به هدفتون داره نسبت به شرایط بازار و همچنین علاقه خودتون انتخاب کنید سی شارپ یک مقدمه خوبه براتون
    موفق باشید

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    من شخصا از یاد گرفتن C#‎‎‎‎ پشیمون هستم.همیشه میگم کاش اون موقع یک چیز بهتر مثل C++‎‎‎ با Qt یاد گرفته بودم که الان درگیر این همه کد C#‎ نمیشدم
    متوجه منظورتون نشدم جناب fastcode
    میشه بیشتر توضیح بدین

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    و حتی علمی ما هیچ کسی نمیخواد نظرش عوض شه و همه روی انتخابشون غیرت دارند
    از نظر من هر کسی که اینطور فکر کنه فقط احمقه.

    من شخصا صدها بار نظرم در مورد چیزهای مختلف عوض شده و هر روز که با تکنولوژی های جدید و روش های جدید آشنا میشم سعی میکنم دیگه اشتباهات قدیم رو تکرار نکنم.
    حتی از qwerty به dvorak رفتم.از ویندوز به لینوکس.از firefox به lynks که تفاوت رو احساس کنم و همیشه به جایگیزینها فرصت بدم.خیلی اوقات موفقیت آمیز بود و خیلی اوقات نه.

    اگر همین فردا اعلام کنند که microsoft تونسته ۱۰ تا از مشکلات مهم aspx رو حل کنه احتمال زیادی وجود داره که نظر من عوض بشه.ولی فعلا php ه.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: شما که تجربی دارید راهنماییم کنید. php یا asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    متوجه منظورتون نشدم جناب fastcode
    میشه بیشتر توضیح بدین
    بله.من چند سال پیش که C#‎‎ رو شروع کردم نمیدونستم چیزی به اسم Qt هست.و مقایسه ای رو بین C#‎‎ و چیز دیگه ای ندیده بودم.(از خونه اومدم بیرون و فکر کردم ساختمان بزرگ سر خیابان بزرگترین برج دنیاست.)
    الان که چند سال با C#‎‎ کد نوشتم نمیتونم به همه مشتری ها بگم خداحافظ من دیگه پروژه های C#‎‎ ام رو پشتیبانی نمیکنم چون دارم میرم Qt بخونم.
    بهتره قبل از هر انتخابی مشورت کرد و گزینه های مختلف رو شناخت.من یک بار این اشتباه رو کردم و میدونم تاثیر قابل توجهی در زندگیم گزاشت که قابل جبران نیست.به بقیه هم پیشنهاد میکنم بقیه گزینه ها رو هم در نظر بگیرند.

    در همین تاپیک خیلی موارد دیگه هست:
    CGI
    Wt
    perl
    python
    همه در برنامه نویسی سمت سرور استفاده میشن.ولی کسی بهشون اشاره نکرد.
    دلیلی بر بد بودنشون نیست.فقط چون سخت تر هستند کسی ازشون استفاده نمیکنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: به نظر شما آینده متعلق به کدام زبان است ASP.NET یا PHP
    نوشته شده توسط mbf5923 در بخش PHP
    پاسخ: 56
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1392, 17:55 عصر
  2. گفتگو: به نظر شما آینده متعلق به کدام زبا ن است ASP.NET یا PHP
    نوشته شده توسط ghameshloe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 19:42 عصر
  3. معرفی یک برنامه Convertor asp to php or asp.net
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 10:26 صبح
  4. asp to php or asp.net convertor
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 10:32 صبح
  5. تبدیلگر php به ASP.NET !
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1382, 02:20 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •