نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

  1. #1

    گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    دوستان سلام
    دو تابل داریم یکی اطلاعات باشگاه که درون اون چندین باشگاه ثبت شده ودر یک تابل لیست چندین شرکت کننده که هر کدام یک باشگاه دارند در تابل دوم برای هرکدام امتیازی ثبت شده می خواهیم برای هرباشگاه نفری که بیشتری امتیاز کسب کرده استخراج کنیم تلاش کردم با کد زیر انجام بدم ولی نشد
    select bashgah.*,list.* from bashgah left join list on bashgah.id=list.codbashgah where list.emtiaz=(select max(emtiaz) from list where list.codbashgah=bashgah.id)
    ممنون می شوم کمک کنید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    باید از Rank استفاده کنی:

    SELECT ID, [Description], RANK() OVER(PARTITION BY StyleID ORDER BY ID) as 'Rank'
    FROM SubStyle

  3. #3

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    تشکر
    میشه بیشتر توضیح بدید

  4. #4

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    می خواهیم برای هرباشگاه نفری که بیشتری امتیاز کسب کرده استخراج کنیم تلاش کردم با کد زیر انجام بدم ولی نشد
    کوئری که نوشتین به نظر درست میاد. الان دقیقا مشکل کجاست؟ خروجی کوئری که نوشتین با اون چیزی که میخواهین چه تفاوتی داره. میتونید خروجی کوئری را با خروجی مورد نظر ارسال کنید؟
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  5. #5

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    کوئری که نوشتین به نظر درست میاد. الان دقیقا مشکل کجاست؟ خروجی کوئری که نوشتین با اون چیزی که میخواهین چه تفاوتی داره. میتونید خروجی کوئری را با خروجی مورد نظر ارسال کنید؟
    where list.emtiaz=(select max(emtiaz) from list where list.codbashgah=bashgah.id
    این قسمت خطا می گیرد واصلا خروجی ندارد

  6. #6

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    چه پیغام خطایی صادر میشه؟
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    با سلام
    داش سلیم در مورد این رنکینگ
    چرا شماره های رنگینگ به ترتیب نیست یعنی 1 پریده 3 و ..
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    داش سلیم در مورد این رنکینگ
    چرا شماره های رنگینگ به ترتیب نیست یعنی 1 پریده 3 و ..
    انتظار داشتین چه جور باشه؟ فکر میکنم منظور dens_rank بوده باشه. اون را امتحان کن و ببین همان نتیجه ای تولید میشه که انتظارشو داری
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: گرفتن افراد با رتبه بیشترین

    سلام
    معمولا در Rank ممکن هست گپ بوجود بیاد که بدلیل دیتا و تعیین پارتیشن و ترتیب بندی هست که شما تعریف میکنید، اگر می خواین به این شکل نباشه میتونید از تابع DENSE_RANK استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 00:17 صبح
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 14:23 عصر
  3. سوال: گرفتن لیست افراد متصل به شبکه
    نوشته شده توسط Shahab_H در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 19:43 عصر
  4. پرینت گرفتن datareport
    نوشته شده توسط bahman_bq در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 08:30 صبح
  5. شمارنده کل افراد ورودی به سایت
    نوشته شده توسط lili55 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1382, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •