نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لیست شدن TextBoxهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    لیست شدن TextBoxهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

    سلام
    آیا راهی هست که مثلا اگه 10عدد txtbox داریم روی فرم ،وقتی کاربر روی دکمه کلیک کرد،یه مسیج باکس نام اون تکست باکسهای خالی رو نمایش بده؟
    حالت نمایش هم به این صورت باشه که نام هر تکست باکس رو در یک خط نمایش بده!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: لیست شدن تکست باکسهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

    چرا Text Box ها رو چک نمیکنید؟ هرکدوم خالی بود اسمش رو نگه دارید و در آخر همه رو نمایش بدید.

    برای رفتن به خط بعد کافیه از کاراکتر '\n' استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: لیست شدن تکست باکسهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

    خوب در آخر هر کدوم خالی بود چطور فقط خالیها رو در مسیج باکس نمایش بده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: لیست شدن تکست باکسهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = null;
    if (textBox1.Text == "")
    str += textBox1.Name + '\n';
    if (textBox2.Text == "")
    str += textBox2.Name + '\n';
    if (textBox3.Text == "")
    str += textBox3.Name + '\n';
    if (textBox4.Text == "")
    str += textBox4.Name + '\n';
    if (textBox5.Text == "")
    str += textBox5.Name + '\n';
    if (textBox6.Text == "")
    str += textBox6.Name + '\n';
    if (textBox7.Text == "")
    str += textBox7.Name + '\n';
    if (textBox8.Text == "")
    str += textBox8.Name + '\n';
    if (textBox9.Text == "")
    str += textBox9.Name + '\n';
    if (textBox10.Text == "")
    str += textBox10.Name + '\n';
    MessageBox.Show(str);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: لیست شدن تکست باکسهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

            public bool CheckEmptyText(params System.Windows.Forms.TextBox[] tb)
    {
    int i;
    for (i = 0; i < tb.Length; i++)
    {
    if (tb[i].Text.Trim() == "")
    {
    //MessageBox.Show("Don't keep field empty");
    tb[i].Focus();
    return false;
    }
    }
    return true;
    }

    این متد خالی بودن تکست باکس هایی که واسش ارسال میشه رو چک میکنه

  6. #6

    نقل قول: لیست شدن تکست باکسهابی که مقدارشان خالی است در مسیج باکس

    به قول دوستان این روش اعتبار سنجی دیگه تو سایت ها هم استفاده نمیشه :P شما میخوای توی WinApp استفاده کنی - برنامتون ویژگی کاربر پسندیش رو از دست میده - فکرشو کن هر بار اگه تکست باکسی فراموش شد بخواد ی مسیج باکس رو اوکی کنه واقعا اعصاب خورد کن میشه
    پیشنهاد من اینه که textBox خالی رو ی جوری دیگه مشخص کنی مثلا رنگشون تغییر کنه و یا توی ی status bar نمایش بدی که ی سری textBox خالی هست و باید پر بشه
    اما برای چک کردن تکست باکس های خالی :

                string NullTextBoxes = string.Empty;

    foreach (Control control in this.Controls)
    if (control is TextBox && string.IsNullOrEmpty(control.Text))
    NullTextBoxes += control.Name + "\n";


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : شنبه 28 اردیبهشت 1392 در 18:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 20:57 عصر
  2. مشکل بسته شدن فرم بعد از کلیک no در مسیج باکس
    نوشته شده توسط rahmani67 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 17:37 عصر
  3. سوالی و جوابی که کلید مشکلات است(در مورد دیاگرام کلاس)
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 12:33 عصر
  4. مشکل تکرار لود شدن منویی که تصویر کناری دارد در مستر پیج
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 13:19 عصر
  5. چگونه از یک کلاس که با vb است در #c
    نوشته شده توسط zarzary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1383, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •