نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با فایل

  1. #1

    کار با فایل

    می خوام برنامه ای بنویسم که از آدرس اینترنتی یه فایل متنی را بخونه و در یه Rich Textbox قرار بده به صورت زیر :

    فایل متنی اینترنتی :
    Username: 1 Password: 1 Expiration: 14/08/13 Username: 2 Password: 2 Expiration: 14/08/13 Username: 3 Password: 3 Expiration: 14/08/13 و ...


    و در Rich TextBox به این صورت نمایش بده :

    1:1
    2:2
    3:3
    و ...

    لطفا راهنمایی کنید . ؟

  2. #2

    نقل قول: کار با فایل

    میتونی با عبارات منظم (Regular Expression) بدست بیاری:

    string str = "Username: 1 Password: 1 Expiration: 14/08/13 Username: 2 Password: 2 Expiration: 14/08/13 Username: 3 Password: 3 Expiration: 14/08/13";
    Regex r = new Regex(@"Username: ([a-zA-Z0-9!@#$%^&*<>?,\./\{\}\[\]:"";']+) Password: ([a-zA-Z0-9!@#$%^&*<>?,\./\{\}\[\]:"";\']+) Expiration: [0-9]{2}/[0-9]{2}/[0-9]{2}", RegexOptions.IgnoreCase);
    foreach (Match m in r.Matches(str))
    {
    listBox1.Items.Add(m.Groups[1].Value + "\t:\t" + m.Groups[2].Value);
    }

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل در کار با فایل ها ؟
    نوشته شده توسط afsar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1383, 16:39 عصر
  2. کار با فایل
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 21:02 عصر
  3. صفحه ای برای کار با فایل ها و پوشه ها
    نوشته شده توسط Yunas Farhadnia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اسفند 1382, 22:35 عصر
  4. کار با فایل های صوتی (wav)
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •