نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

  1. #1

    Smile مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    سلام به همه دوستان
    من برنامه ماشین حساب رو نوشتم و برای دکمه نقطه (دات) کد زیر رو نوشتم ولی وقتی که مثلا میخوام 1.5 رو +1.5 کنم بار اول ممیز رو میزنه ولی بار دوم برای 1.5 ممیز رو نمیزنه مشکل از چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید
    پیشاپیش ممنون از همگی...
    (private void button2_Click(object sender, EventArgs e
    }
    if
    (""==textBox1.Text )
    }
    ".textBox1.Text = "0
    {
    else
    ( if (!dot
    }
    ;textBox1.Text += button2.Text
    ; dot = true
    {
    {

  2. #2

    نقل قول: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    فکر کنم که dot = true هست به صورت پیش فرض باید false باشه !

  3. #3

    نقل قول: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    سلام
    کد دکمه رو به این شکل قرار بدید :

    textBox1.Text = textBox1.Text + 3;
    برای . :
    textBox1.Text = textBox1.Text + .;

  4. #4

    نقل قول: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    سلام
    کد دکمه رو به این شکل قرار بدید :

    textBox1.Text = textBox1.Text + 3;
    برای . :
    textBox1.Text = textBox1.Text + .;
    ممنون از راهنماییتون ولی مشکل حل نشد
    مشکل اینه که برای داده ورودی اول (اعشاری) دات رو قبول میکنه ولی وقتی یک عملگر مثلا جمع رو میزنی و میخوایی با یک عدد اعشاری دیگه جمع کنی دات کار نمیکنه وچیزی رو نمیزنه

  5. #5

    نقل قول: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    فکر کنم که dot = true هست به صورت پیش فرض باید false باشه !
    سلام ممنون از راهنماییتون
    ولی اگه dot مقدارش فالس باشه کاربر میتونه هر چند تا نقطه که خواست جلوی عدد بزنه واین باعث ایجاد خطا در برنامه میشه ...

  6. #6

    نقل قول: مشکل این تکه کد برنامه من چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ohadi ali مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از راهنماییتون
    ولی اگه dot مقدارش فالس باشه کاربر میتونه هر چند تا نقطه که خواست جلوی عدد بزنه واین باعث ایجاد خطا در برنامه میشه ...
    چرا گیج شدی ؟
    بابا اول false میزاری باشه تا روی دکمه ی دات کلیک میکنه true میکنیش !!!
    بعد هم تا روی جمع یا منها یا ضرب یا تقسیم و.... کلیک میکنه دوباره false میکنیش !!!

    الان گرفتی یا خیر ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این تکه کد چیه؟؟ (ضرب ماتریس)
    نوشته شده توسط topenjoy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 00:45 صبح
  2. سوال: مشکل این کد چیه برنامه چرتکه
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 00:16 صبح
  3. سوال: مشکل این خطای زمان اجرا از چیست ؟
    نوشته شده توسط AhoO-sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 11:09 صبح
  4. مشکل این تکه کد کجاست
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 01:38 صبح
  5. مشکل این تکه کد چیه؟
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •