نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از دستورات اشیا دیگر در فرم

  1. #1

    استفاده از دستورات اشیا دیگر در فرم

    با سلام
    من دستوراتی را در text1box نوشتم
    حالا می خوام همان دستورات را در buttom استفاده کنم بدون آنکه آن دستورات را تکرار کنم
    کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: استفاده از دستورات اشیا دیگر در فرم

    دستورات را به صورت متد بنویس و در باتن و تکست باکس فراخوانی کن.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از دستورات اشیا دیگر در فرم

    یعنی چطور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    دستورات را به صورت متد بنویس و در باتن و تکست باکس فراخوانی کن.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: استفاده از دستورات اشیا دیگر در فرم

    دوست عزیز اگه متد رو هم پاسخ بدن باز خب میگین این چرا این جوریه کتاب هاشمیان رو بخون

    شما فرض کن میخوای یه جایی دوتا تکس باکس رو خالی کنی
    می نویسی

    TextBox1.text = "";
    TextBox2.text = "";

    اما اگه هر جا لازمش داشتی میشه این جور نوشتش که کدت قابلیت استفاده مجدد داشته باشه
    private void cleartextbox()
    {
    TextBox1.text = "";
    TextBox2.text = "";
    }

    و هر جا خواستی استفاده کنی مینویسی
     cleartextbox();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1389, 14:06 عصر
  2. استفاده از دستورات اس کیو ال در جاهای دیگر
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 02:43 صبح
  3. سوال: استفاده از دستورات select در فرم
    نوشته شده توسط dadsara در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 14:37 عصر
  4. استفاده از textboxو radio button یک فرم در فرم دیگر
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 23:35 عصر
  5. استفاده از دستورات یک کنترل در کنترل دیگر
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •