نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: فراخوانی فایل ها از resources

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    فراخوانی فایل ها از resources

    سلام
    من در resources برنامه ام دو فایل متنی قرار دادم
    حالا چه گونه می توانم آن ها را با استفاده از کد فراخوانی کرده و اعمالی را رویش انجام دهم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    چرا هیچ کس جواب نمی ده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    برای گرفتن ستینگ:


    Properties.Settings.Default.1



    برای خوندن ریسورس :

    global::اسم پروژه.Properties.Resources._1
    آخرین ویرایش به وسیله mthreat.info : یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 در 16:00 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    من یک فایل متنی با نام مثلا آخرین تراکنش.txt در ریسورز گذاشته ام . اما وقتی نامش را به جای اسم پروژه می گذارم اررو می دهد
    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    برای گرفتن ستینگ:


    Properties.Settings.Default.1



    برای خوندن ریسورس :

    global::اسم پروژه.Properties.Resources._1

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    فایده نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    من نمیدونم شما چطوری کد زدید !!!
    ولی کد من کار کرد!

    Text = Properties.Resources.salam;

    salam اسم فایل متنی من هستش

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    الان text که در اول خط نوشتید یه متغیره؟
    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    من نمیدونم شما چطوری کد زدید !!!
    ولی کد من کار کرد!

    Text = Properties.Resources.salam;

    salam اسم فایل متنی من هستش

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.b مشاهده تاپیک
    الان text که در اول خط نوشتید یه متغیره؟
    نه caption فرم هست

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    نه caption فرم هست
    میشه بگید caption چیه؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    پست رو این همه ادامه دادید مطلب من رو دیدید عایا؟
    این کد کار نکرد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    ببخشید یه لحظه با vb اشتباه گرفتم

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    ببخشید یه لحظه با vb اشتباه گرفتم
    یعنی برای سی شارپ نمی دونید؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    عزیز من چرا اذیت میکنید کد که درسته!!! (برای C#‎‎ نوشته شده)
    من تو توضیح تکس یلحظه رفتم تو هنگ :D

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    کسی نبود ؟

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    عزیز من چرا اذیت میکنید کد که درسته!!! (برای C#‎‎ نوشته شده)
    من تو توضیح تکس یلحظه رفتم تو هنگ :D
    یعنی این text اول کد caption است؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چرا بیخود ادامه میدید. بهتر نیست کد خودتو بزاری؟!
    من اگه خودم کد داشتم که اینجا نمی یومدم!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.b مشاهده تاپیک
    یعنی این text اول کد caption است؟
    شما این کد رو کپی کن این Text رو بردار بجاش هر چیزی که میخوای توش نمایش بده بزار

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    شما این کد رو کپی کن این Text رو بردار بجاش هر چیزی که میخوای توش نمایش بده بزار
    مشکل حل شد از شما ممنونم

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    ببخشید یه مشکل دیگه
    من با این روش نمی تونم تغییری را در فایل متنی انجام بدم
    آخرین ویرایش به وسیله alireza.b : یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 در 19:25 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.b مشاهده تاپیک
    ببخشید یه مشکل دیگه
    من با این روش نمی تونم تغییری را در فایل متنی انجام بدم
    بعد از ویرایش فایلتون

    Properties.Settings.Default.Save();

    رو اضافه کنید تا تغیرات ذخیره بشه

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    بعد از ویرایش فایلتون

    Properties.Settings.Default.Save();

    رو اضافه کنید تا تغیرات ذخیره بشه
    ذخیره نکرد.
                salam = salam.Replace("2", "z");
    string[] a = salam.Split('\n');
    MessageBox.Show(a[3]);
    Properties.Settings.Default.Save();

    فایل سلام هم به این شکله:
    20:07
    1392/02/27
    واریز
    223


    وقتی این کد اجرا میشه توی مسیج باکس zz3 دیده میشه اما تغییری در فایل صورت نمی گیره
    تازه با این روش من نمی تونم خطی اضافه یا کم کنم

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    کسی نبـــــود؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    ببخشید که بد راهنماییتون کردم (این کد من برای ذخیره ی سیتینگ بود )

    اینجا توضیح داده باید چیکار کنید

    http://stackoverflow.com/questions/5...-resource-file

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    ببخشید که بد راهنماییتون کردم (این کد من برای ذخیره ی سیتینگ بود )

    اینجا توضیح داده باید چیکار کنید

    http://stackoverflow.com/questions/5...-resource-file
    این ارور رو میده:
    Illegal characters in path
    اینم کدم:
    string fileContent = Properties.Resources.salam;
    StreamWriter a = File.AppendText(fileContent);
    a.WriteLine("a");
    آخرین ویرایش به وسیله alireza.b : دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 در 15:04 عصر

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار alireza.b
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فراخوانی فایل ها از resources

    کسی نبـــــــــود؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه فراخوانی فایل کریستال 11 از وی بی
    نوشته شده توسط flatron در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 01:33 صبح
  2. فراخوانی فایل با پسوند doc.*
    نوشته شده توسط spenans در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1384, 15:43 عصر
  3. فراخوانی فایل ورد در فاکس
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 13:58 عصر
  4. فراخوانی فایل از بانک و نمایش آن
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •