نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای جلوگیری از اجرا شدن یک کلید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    درخواست راهنمایی برای جلوگیری از اجرا شدن یک کلید

    با سلام . می خواستم بدونم چطور میشه توی C#‎ از اجرای یک کلید مثلاً (Alt+F4) جلوگیری کرد و وقتی که کاربر این کلید رو زد کاری انجام نشه یا مثلاً یه پیغام نمایش داده بشه ؟

    من با استفاده از کد زیر سعی کردم ، اما علاوه بر پیغامی که نمایش داده میشه ، پنجره هم بسته میشه ، اما من نمی خوام فرمم بسته بشه :

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((e.Alt == true) && (e.KeyCode == Keys.F4)) MessageBox.Show("u Cant close This window");
    }



    لطفاً راهنماییم کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    182

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای جلوگیری از اجرا شدن یک کلید

    سلام یه متغییر از نوع bool تعریف کنید وقتی کلید Alt+F4 زده شد True بشه توی Form1_Closing چک کنید اگه True بود خروج انجام نشه و مجددا False کنیدش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای جلوگیری از اجرا شدن یک کلید


    if ((e.Alt == true) && (e.KeyCode == Keys.F4))
    {
    MessageBox.Show("u Cant close This window");
    e.Handled = true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 11:58 صبح
  2. راهنمایی برای جلوگیری از unpack شدن
    نوشته شده توسط thelastphoenix در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 15:30 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 11:46 صبح
  4. درخواست : راهنمایی برای حرفه ای تر شدن در دلفی 7
    نوشته شده توسط arash_a در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •