نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد Paging برای String.Format

  1. #1

    Post ایجاد Paging برای String.Format

    باسلام.خسته نباشید.
    من برای نمایش 10تا از آخرین عناوین خبری ثبت شده از این دستور استفاده کردم :


    using (var cn = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["cnstring"].ToString()))
    {
    cn.Open();

    using (var cmd = new SqlCommand("NewsContentMenu", cn) { CommandType = CommandType.StoredProcedure })
    {
    using (var dr = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnection) )
    {
    while (dr.Read())
    {
    newsTabMenu.Controls.Add(new Literal() { Text = string.Format("<a href='News.aspx?id={0}'>{1}</a></br>", dr["NewsID"], dr["NewsTitle"]) });
    }
    }
    }
    }


    البته دستور select رو تو sql با stored proc نوشتم.حالا میخوام برای اینا خاصیت صفحه بندی داشته باشم.
    درست مثل صفحه بندی تو gridview از دوستان خواهشمندم اگر میتونن کمکم کنن که مثلا چکار کنم که عنوان های خبری رو 10 تا 10 تا نشون بده و صفحه بندی ایجاد کنه .
    مرسی.باتشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: ایجاد Paging برای String.Format

    دوست عزیز شما باید از Row_Number استفاده کنین.قبلا در موردش بحث شده.جستجو بزنین تایپیک هاش رو پیدا میکنین
    موفق باشین



  3. #3

    نقل قول: ایجاد Paging برای String.Format

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما باید از Row_Number استفاده کنین.قبلا در موردش بحث شده.جستجو بزنین تایپیک هاش رو پیدا میکنین
    موفق باشین
    سلام دوست عزیز
    احمد جان من گشتم ولی پیدا نکردم.میشه یه لینکی چیزی برام بفرستین.مرسیییییییییییییی یییییییییییی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: ایجاد Paging برای String.Format


    string txt = "SELECT * FROM ( SELECT ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY id asc) AS rownumber, * FROM jquery_paginate ) AS tbl WHERE rownumber <= (" + currentPage + " * " + pageSize + ") AND rownumber >= ((" + Convert.ToInt32( currentPage-1) + ") * " + pageSize + " +"+1+") ";

    اینم یه نمونه پیجینگ میتونی دانلود کنی وازش الهام بگیری
    http://uploadtak.com/images/f69_finallWebSite7.zip

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد page برای هر رکورد
    نوشته شده توسط mmojbo در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 00:18 صبح
  2. ایجاد پسورد برای دیتا بیس در برای امنیتconnection string
    نوشته شده توسط hamid mabhoot در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 10:18 صبح
  3. تعریف Img در String.Format برای Marquee
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1390, 23:11 عصر
  4. سوال: ایجاد Paging برای DataList
    نوشته شده توسط irantkd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 12:20 عصر
  5. ایجاد home page برای سایت (لطفا حمایت کنید)
    نوشته شده توسط e-shahshahani در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1387, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •