نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    Question پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    با سلام . آیا میشه بدون استفاده از axwindowsmedia ، (یا همون کامپوننت مدیا پلیر) آهنگ پخش کرد ؟

    البته با فرمت MP3 . اگه امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید . ممنون

  2. #2

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر


    public class MP3Player
    {
    private string _command;
    private bool isOpen;
    [DllImport("winmm.dll")]

    private static extern long mciSendString(string strCommand, StringBuilder strReturn, int iReturnLength, IntPtr hwndCallback);

    public void Close()
    {
    _command = "close MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = false;
    }

    public void Open(string sFileName)
    {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }

    public void Play(bool loop)
    {
    if (isOpen)
    {
    _command = "play MediaFile";
    if (loop)
    _command += " REPEAT";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    ممنون از راهنماییتون . اما وقتی این کد رو توی کلاس کپی می کنم ، خط زیر رو ارور میگیره :

    [DllImport("winmm.dll")]


    آیا باید رفرنسی اضافه کنم ؟ اگه ممکنه یه مثال attach می کردید ، خیلی خوب میشد !

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    using System.Runtime.InteropServices;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    خیلی ممنون از راهنمایی شما . من برای پخش آهنگ های تک مشکلی ندارم ، اما برای پخش چند آهنگ مشکل دارم .
    می خوام ، اسم اهنگ هایی که با file dialog انتخاب کردم رو توی لیست باکس نمایش بدم . به همین جهت هم این کد رو نوشتم .
    listBox1.Items.Add(openFileDialog1.FileNames.ToStr  ing());

    اما توی لیست باکس این کد رو بهم میده .
    system.string[]
    فکر کنم میگه باید اندیس بدی ، اما من بلد نیستم .
    لطفاً راهنماییم کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک

    public class MP3Player
    {
    private string _command;
    private bool isOpen;
    [DllImport("winmm.dll")]

    private static extern long mciSendString(string strCommand, StringBuilder strReturn, int iReturnLength, IntPtr hwndCallback);

    public void Close()
    {
    _command = "close MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = false;
    }

    public void Open(string sFileName)
    {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }

    public void Play(bool loop)
    {
    if (isOpen)
    {
    _command = "play MediaFile";
    if (loop)
    _command += " REPEAT";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    }
    }
    }
    نحوه استفادهش چطوریه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    کسی نمیدونه؟

  8. #8

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط vb-sosol مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه؟
    خسته نباشید
    بابا نوشته برات که همش را

    public void Open(string sFileName) {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }



    sFileName ادرس فایلی هست که شما میخوای پخش بشه دیگه
    استفاده میشه اینجوری مثلا
    مثلا شما یک دکمه داری وقتی روش کلیک میکنی اینجوری میشه
    این کد زیر کد همون دکمه باید باشه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Open(@"C:/myfile.mp3");
    }


    برای play و Stop هم اینجوری میشه
    رو دکمه کلیک میکنی داخلش این کد را میزاری
    برای play
    Play(true);

    برای Stop
                Play(false);


    برای بستنش هم اینجوریه

    Close();

  9. #9

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط 012132 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از راهنمایی شما . من برای پخش آهنگ های تک مشکلی ندارم ، اما برای پخش چند آهنگ مشکل دارم .
    می خوام ، اسم اهنگ هایی که با file dialog انتخاب کردم رو توی لیست باکس نمایش بدم . به همین جهت هم این کد رو نوشتم .
    listBox1.Items.Add(openFileDialog1.FileNames.ToStr  ing());

    اما توی لیست باکس این کد رو بهم میده .
    system.string[]
    فکر کنم میگه باید اندیس بدی ، اما من بلد نیستم .
    لطفاً راهنماییم کنید .
    اول این که شما اومدی همه را به رشته تبدیل کردی !
    بعد اول از همه این که فایل دیالوگت باید پروپرتی مولتی سلکشنش ترو باشه
    بعد باید به صورت رنج اضافه کنی
    یعنی اینجوری
    listBox1.Items.AddRange(openFileDialog1.FileNames)  ; 

    فایل نیمز خودش لیست از فایل هایی هست که شما انتخاب کردی چجوری میخوای به یدونه رشته تبدیلش کنی ؟ خوب باید ایندکس اون یدونه را بگذاری بعدش حالا به رشته هم تبدیل شد باز میشه 1 دونه که...
    نمیدونم کد را ببین متوجه میشی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    خسته نباشید
    بابا نوشته برات که همش را

    public void Open(string sFileName) {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }



    sFileName ادرس فایلی هست که شما میخوای پخش بشه دیگه
    استفاده میشه اینجوری مثلا
    مثلا شما یک دکمه داری وقتی روش کلیک میکنی اینجوری میشه
    این کد زیر کد همون دکمه باید باشه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Open(@"C:/myfile.mp3");
    }


    برای play و Stop هم اینجوری میشه
    رو دکمه کلیک میکنی داخلش این کد را میزاری
    برای play
    Play(true);

    برای Stop
                Play(false);


    برای بستنش هم اینجوریه

    Close();
    عزیز من کدها رو کپی کردم ولی open رو میخوام فراخونی کنم اصلا نمیشناسه!
    کلاس MP3Player میخوام استفاده کنم چیزی نمیاره

  11. #11

    نقل قول: پخش آهنگ بدون استفاده از مدیا پلیر

    نقل قول نوشته شده توسط vb-sosol مشاهده تاپیک
    عزیز من کدها رو کپی کردم ولی open رو میخوام فراخونی کنم اصلا نمیشناسه!
    کلاس MP3Player میخوام استفاده کنم چیزی نمیاره
    این الان به صورت کلاس بود
    احتمالا استفاده از کلاس را هم بلد نیستید لذا اینجوری کپی کن تو فرم اصلیت

    private string _command;
    private bool isOpen;
    [DllImport("winmm.dll")]

    private static extern long mciSendString(string strCommand, StringBuilder strReturn, int iReturnLength, IntPtr hwndCallback);

    public void Close()
    {
    _command = "close MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = false;
    }

    public void Open(string sFileName)
    {
    _command = "open \"" + sFileName + "\" type mpegvideo alias MediaFile";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    isOpen = true;
    }

    public void Play(bool loop)
    {
    if (isOpen)
    {
    _command = "play MediaFile";
    if (loop)
    _command += " REPEAT";
    mciSendString(_command, null, 0, IntPtr.Zero);
    }
    }




تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ذخیره کردن آهنگ در حال پخش در کنترل مدیا پلیر
    نوشته شده توسط tam2145 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 فروردین 1392, 08:28 صبح
  2. سوال: پخش فایل mp3 بدون استفاده از کنترل مدیا پلیر و بدون استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط aliman12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 13:29 عصر
  3. سوال: پخش آهنگ بعدی به صورت خودکار در ویندوز مدیا پلیر
    نوشته شده توسط aagghh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:07 عصر
  4. پخش لیستی از فایل های صوتی با کامپوننت مدیا پلیر
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 01:13 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •