نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: طول رشته توام فارسی و انگلیسی

  1. #1

    طول رشته توام فارسی و انگلیسی

    سلام
    چجوری میشه طول رشته ای که هم فارسی و هم انگلیسی داره رو به صورت فارسی به دست آورد؟یعنی همه ی کاراکترها اعم از فارسی و لاتین رو به دو بایت حساب کنه.
    مقداری که تابع strlen() برمیگردونه رو اگه تقسیم بر دو کنم کاراکترهای لاتین رو نصف فارسی حساب میکنه

  2. #2

    نقل قول: طول رشته توام فارسی و انگلیسی

    mb_strlen رو استفاده کردین؟ برای یونیکد استفاده می شه!

  3. #3

    نقل قول: طول رشته توام فارسی و انگلیسی

    رو سرور توابع mb_ نیستن
    راه دیگه نداره؟

  4. #4

    نقل قول: طول رشته توام فارسی و انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط payamka مشاهده تاپیک
    رو سرور توابع mb_ نیستن
    راه دیگه نداره؟
    این رو امتحان کنید ::

    $string = 'بسم الله الرحمن الرحیم';
    echo strlen(utf8_decode($string));


    البته شما میتونید mbstring رو هم روی سرور به کمک دستور زیر نصب کنید ::

    yum install php-mbstring

  5. #5

    نقل قول: طول رشته توام فارسی و انگلیسی

    ممنون دوستان
    mb رو نصب کردم

تاپیک های مشابه

  1. ترکیب رشته های فارسی و انگلیسی با هم
    نوشته شده توسط NewLife2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: مشکل جابجایی در رشته های فارسی و انگلیسی درهم
    نوشته شده توسط behnam263 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 20:37 عصر
  3. ترکیب رشته فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 20:25 عصر
  4. طول رشته
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 12:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •