نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در کانکت دیتابیس

  1. #1

    مشکل در کانکت دیتابیس

    سلام
    من برای کانکت به دیتابیس از کد زیر استفاده میکنم:

    mysql_connect($Config_dbhost,$Config_dbuser,$Confi  g_dbpass) or die(header('location: '.$Config_live_site.'/warning.php?err=MysqlConnect'));
    mysql_select_db($Config_dbname) or die (header('location: '.$Config_live_site.'/warning.php?err=MysqlSelectDB'));


    حالا میخوام تو سایت از یه اسکریپت استفاده کنم
    اما این اسکریپت اینطوری به دیتابیس متصل میشه:

    $mysqli = new mysqli('localhost', 'root', '', 'sch');


    حالا من چکار کنم؟
    از هر دو کد هم زمان استفاده کنم؟؟! یا تمام کدهای سایتو ب روش بالا بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل در کانکت دیتابیس

    خوب این اسکریپت داره با mysqli کانکت میشه که سرعت و امنیت بیشتری داره.برای اطلاع بیشتر به سایت خود PHP مراجعه کن .PHP.Net

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مشکل در کانکت دیتابیس

    بهتره از همین mysqli استفاده کنی .
    برای query گرفتنم مییتونی به این صورت عمل کنی :
    $mysqli->query(sql);

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کانکت دیتابیس

    وقتی از mysqli استفاده میکنم فارسی رو پشتیبانی نمیکنه
    به جای حروف علامت ؟ میاد
    چرا؟!
    collation هم utf8_general_ci هست

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کانکت دیتابیس

    با سلام اگه میخوای خروجی رو تو صفحه وب ببینی و به جای فارسی ؟ میاد فقط کافی فایل nodpad رو هم که حاوی کدهای فراخوانی از پایگاه هستش با format utf8ذخیره کنی همچنین تو صفحه notpad از این دو کد استفاده کن.
    <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); 

    این کدم بعد از ایجاد connection بذار.
    $link = mysql_connect('localhost','root','') 
    or die("Unable to connect to MySQL");

    mysql_set_charset("utf8",$link);


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با کانکت شدن به دیتابیس لطفا کمکم کنید
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 22:20 عصر
  2. سوال: مشکل با کانکت استرینگ در دیتابیس تحت شبکه و برنامه سه لایه و LinqToSql
    نوشته شده توسط alias136790 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 12:14 عصر
  3. سوال: مشکل در کانکت شدن به دیتابیس اسکیو سرور
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 20:25 عصر
  4. مشکل در کانکت کردن به دیتابیس از طریق برنامه
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 15:59 عصر
  5. این خطا برای چی هست(مشکل با کانکت شدن به دیتابیس)
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •