نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

  1. #1

    Question (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    سلام به همه بنده با کد زیر قصد دارم چند صفحه رو با یک مشخصات ولی با اطلاعات متفاوت چاپ بگیرم ولی متاسفانه تمام صفحات با اطلاعاتی که اولین بار درش ریخته شده چاپ میشه!
    لطفآ کمک کنید.


    while (cnt >= 0)
    {
    cn.Open();
    cmd.CommandText = "select [sid],id from havale where pid='" + st + "'";
    dr = cmd.ExecuteReader();
    dr.Read();
    stiReport1.Dictionary.Variables["sid"].Value = dr[0].ToString();
    stiReport1.Dictionary.Variables["id"].Value = dr[1].ToString();
    stiReport1.Print(false, 1);
    st++;
    cnt--;
    cn.Close();
    }

  2. #2

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    لطفا بنده رو راهنمایی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    چرا
    while (cnt >= 0)
    ؟
    به صورت ساده خروجی از دیتاتیبل بگیرید
    stiReport1.Print(false);

  4. #4

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    while (cnt >= 0) تعداد صفحات رو مشخص میکنه به این صورت که بنده 2 شماره به برنامه میدم اختلافشون میشه تعداد چرخش حلقه و در هر چرخش اطلاعات متفاوت به پارامترها ارسال میشود .
    مشکل من اینه که حتی اگر حلقه ده بار هم بچرخه باز همون اطلاعات مربوط به چرخش اول ده بار چاپ میشه.
    محتوای دیتا ریدر در هر چرخش تغییر میکنه حتی مقدار پارامتر های استیمیول هم تغییر میکنه ولی باز اعمال نمیشه!!!
    میشه یکم بیشتر راهنمایی بفرمائید.

  5. #5

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    اصولا نمیشه از یک report برای چند بار با مقادیر متفاوت استفاده کرد؟!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    ببنید احتمال زیاد یه جای کار شما خرابه.
    stiReport1 رو null کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    یعنی می خوای از یک صفحه چند بار چاپ بگیری ؟؟

    منظورتون تعداد Copies در چاپ هستش ؟؟
    اگر منظورتون این هستش می تونید قبل از دستور :

     Dim strep As New Stimulsoft.Report.StiReport


    strep.PrinterSettings.Copies = 2

    strep.Compile()
    strep.Print()


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: (*_* ) مشکل چاپ چند صفحه پشت سر هم با اسیمول!!!!

    سلام
    دوست عزیز
    روشی که با آن قصد تهیه گزارش دارین , روش بهینه ای نیست
    شما کافی ( و بهتر ) است :
    اطلاعاتتون را از بانک واکشی کرده و داخل دیتاتیبل بریزید و آن را به استیمول ارسال کنید .............. در این فروم و سایت استیمول و ...... کلی مثال در این ارتباط وجود دارد
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Microsoft Report 2010 ( چاپ چند صفحه در یک صفحه )
    نوشته شده توسط hosseinrasouli در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 08:50 صبح
  2. مشکل با چند صفحه ای کردن گزارش
    نوشته شده توسط mahdi_14263 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 10:52 صبح
  3. چاپ چند صفحه در quick report
    نوشته شده توسط Tiam121 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 16:43 عصر
  4. مشکل Print چند صفحه در CrystalReport
    نوشته شده توسط angle25 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 10:57 صبح
  5. fast report و مشکل چاپ چند صفحه
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 23:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •