نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در استفاده از session

  1. #1

    مشکل در استفاده از session

    سلام
    اسکریپت login سایتم اینجوریه:
    function sec_session_start() {
    $session_name = 'sec_session_id'; // Set a custom session name
    $secure = false; // Set to true if using https.
    $httponly = true; // This stops javascript being able to access the session id.

    ini_set('session.use_only_cookies', 1); // Forces sessions to only use cookies.
    $cookieParams = session_get_cookie_params(); // Gets current cookies params.
    session_set_cookie_params($cookieParams["lifetime"], $cookieParams["path"], $cookieParams["domain"], $secure, $httponly);
    session_name($session_name); // Sets the session name to the one set above.
    session_start(); // Start the php session
    session_regenerate_id(true); // regenerated the session, delete the old one.
    }
    function login($email, $password, $mysqli) {
    // Using prepared Statements means that SQL injection is not possible.
    if ($stmt = $mysqli->prepare("SELECT id, username, password, salt FROM members WHERE email = ? LIMIT 1")) {
    $stmt->bind_param('s', $email); // Bind "$email" to parameter.
    $stmt->execute(); // Execute the prepared query.
    $stmt->store_result();
    $stmt->bind_result($user_id, $username, $db_password, $salt); // get variables from result.
    $stmt->fetch();
    $password = hash('sha512', $password.$salt); // hash the password with the unique salt.

    if($stmt->num_rows == 1) { // If the user exists
    // We check if the account is locked from too many login attempts
    if(checkbrute($user_id, $mysqli) == true) {
    // Account is locked
    // Send an email to user saying their account is locked
    return false;
    } else {
    if($db_password == $password) { // Check if the password in the database matches the password the user submitted.
    // Password is correct!


    $user_browser = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; // Get the user-agent string of the user.

    $user_id = preg_replace("/[^0-9]+/", "", $user_id); // XSS protection as we might print this value
    $_SESSION['user_id'] = $user_id;
    $username = preg_replace("/[^a-zA-Z0-9_\-]+/", "", $username); // XSS protection as we might print this value
    $_SESSION['username'] = $username;
    $_SESSION['login_string'] = hash('sha512', $password.$user_browser);
    // Login successful.
    return true;
    } else {
    // Password is not correct
    // We record this attempt in the database
    $now = time();
    $mysqli->query("INSERT INTO login_attempts (user_id, time) VALUES ('$user_id', '$now')");
    return false;
    }
    }
    } else {
    // No user exists.
    return false;
    }
    }
    }


    حالا من میخام user_id کسی که login شده رو داشته باشم
    چرا این کد جواب نمیده؟:
    seesion_start();
    echo $_session['user_id'];


    این ارور رو میده:
    کد HTML:
    Notice: Undefined index: user_id in C:\wamp\www\sch\admin\index.php on line 4

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از session

    سلام
    index.php on line 4

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از session

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    سلام
    index.php on line 4
    یعنی چی؟!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از session

    شما فايل لاگين رو گذاشتين ولي خطا مال پيج ايندكسه البته شايد هم 2تاش يكيه اگه پيج ايندكس دارين اون رو چك كنيد.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در استفاده از session

    seesion_start();
    echo $_session['user_id'];


    تو کلمه session غلط املایی داری. در ضمن باید با حروف بزرگ نوشته شه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار lilac8
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    32

    نقل قول: مشکل در استفاده از session

    فک کنم باید از
       if (isset ($_session['user_id'])) {  echo $_session['user_id'];}
    استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از session
    نوشته شده توسط hossein_va در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 12:45 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از session ها در internet explorer
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 07:56 صبح
  3. مشکل در استفاده از session در masterpage
    نوشته شده توسط ghossein در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 22:11 عصر
  4. مبتدی: مشکل در استفاده از session
    نوشته شده توسط mehrnaz_ss در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 19:43 عصر
  5. مشکل در استفاده از session
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •