نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

  1. #1
    کاربر جدید آواتار fullboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    30
    پست
    15

    مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    سلام
    وقتی یه رشته فارسی رو تو یه خونه از جدول دیتابیس ذخیره میکنم به شکل ؟؟؟؟؟؟ در میاد
    مشکل کجاست !؟ چون بعضی از خونه ها درست ذخیره میشه بعضی اینجوری !!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    نقل قول نوشته شده توسط fullboy مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی یه رشته فارسی رو تو یه خونه از جدول دیتابیس ذخیره میکنم به شکل ؟؟؟؟؟؟ در میاد
    مشکل کجاست !؟ چون بعضی از خونه ها درست ذخیره میشه بعضی اینجوری !!
    سلام

    اون تکه کد مربوط به دکمه ثبت اطلاعات رو بگذار تا ببینیم به احتمال زیاد ایراد از اون قسمت باشه

  3. #3
    کاربر جدید آواتار fullboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    30
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    DB.fsave(Convert.ToInt64(lbxid.textbox), lbxname.textbox.ToString(), lbxfamily.textbox.ToString(), birthday, crtimes, sex, comboedu.SelectedItem.ToString(),Convert.ToInt64(l  bxtell.textbox),
    Convert.ToInt64( lbxmobile.textbox), lbxreagent.textbox.ToString(), combowork.SelectedItem.ToString(), txtadress.Text, combomari.SelectedItem.ToString(), lbxbithplace.textbox.ToString(),
    lbxtypebime.textbox.ToString(),Convert.ToInt64(lbx bimeno.textbox), email);
    }

  4. #4
    کاربر جدید آواتار fullboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    30
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    دقیقا فیلدایی که از user control هایی که ساختم ذخیره میشن اینجوریه !!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    موقع insert کردن باید متن ها رو به این صورت بنویسی
    N'متن'
    نه اینطوری
    'متن'
    مثلاً
    insert into table1
    (id,name)
    values
    (1,N'علی' )

  6. #6
    کاربر جدید آواتار fullboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    30
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    نقل قول نوشته شده توسط hramezani مشاهده تاپیک
    موقع insert کردن باید متن ها رو به این صورت بنویسی
    N"متن"
    نه اینطوری
    "متن"
    میشه واضحتر بگین ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    نقل قول نوشته شده توسط fullboy مشاهده تاپیک
    میشه واضحتر بگین ؟
    مثلاً
    insert into table1
    (id,name)
    values
    (1,N'علی' )

  8. #8
    کاربر جدید آواتار fullboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    30
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    آخه من textbox1.text رو قرار دادم بجای 'متن' چجوری درستش کنم ؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: مشکل در ذخیره سازی رشته فارسی در sql

    اینطوری بنویس
    N'" + TextBox1.Text + "'

    string str = "insert into Table1(title, date, post, cat, imageurl) values (N'" + TextBox1.Text + "','" + DateTime.Now.ToShortDateString() + "', N'" + TextBox2.Text + "',N'" + DropDownList1.SelectedItem.Text + "','" + path+"')";
    آخرین ویرایش به وسیله hramezani : سه شنبه 31 اردیبهشت 1392 در 21:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره کردن فیلد فارسی در SQL Server
    نوشته شده توسط behrooz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1391, 22:26 عصر
  2. مشکل در ذخیره سازی کاراکتر های فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط persianboy62 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 02:17 صبح
  3. مشکل در ذخیره داده های فارسی در SQL 2005
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 آبان 1388, 22:45 عصر
  4. سوال: استفاده از دیتابیس mysql در دلفی، مشکل نمایش و ذخیره سازی محتویات فارسی
    نوشته شده توسط zzzzzzzzz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 خرداد 1388, 02:36 صبح
  5. مشکل در ذخیره سازی اطلاعات در SQL Server
    نوشته شده توسط Yasersadegh در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •