نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

  1. #1

    راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    مثلا برنامه ای نوشته ایم که کنترلی مثل tree را کاربر در هنگام اجرا مقدار دهی می کند و یک منوی درختی می سازد
    حال راهی هست که دیتای این tree را یک جا بتوان ذخیره نمود و در هنگام باز کردن برنامه آن دیتا لود شود و همان منوی درختی با دیتاهایش ایجاد شود؟

  2. #2

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    XML ساختار درختی داره مخصوص کارتونه

  3. #3

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    میشه یک نمونه بذارین؟ چون دقیقا تو همین موندم که چطوری میشه دیتای درختو به شکل xml ذخیره کرد و بعد هم xml داخل درخت برگردوند

  4. #4

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    کسی راهنمائی نمیکنه؟

  5. #5

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    عزیز توی پستم لینک اموزش xml هست مطالعه کن متوجه میشی -

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    لینکه باز نمیشه برا من
    اگه امکان داره یه مثال بذارین چون توی اینکه با xml کار کنم مشکلی ندارم
    در واقع نمیدونم چجوری با ساختار درختی دیتای درختو توی xml بریزمو بعد چجوری باز xml به tree تبدیل کنم

  7. #7

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟

    کسی یک مثال نمیتونه بذاره؟ هرچی گشتم پیدا نشد

  8. #8

    نقل قول: راهی برای ذخیره دیتای یک کنترل به صورت یک جا هست؟



    public static void SaveTree(TreeView tree, string filename)
    {
    using (Stream file = File.Open(filename, FileMode.Create))
    {
    BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter();
    bf.Serialize(file, tree.Nodes.Cast<TreeNode>().ToList());
    }
    }

    public static void LoadTree(TreeView tree, string filename)
    {
    using (Stream file = File.Open(filename, FileMode.Open))
    {
    BinaryFormatter bf = new BinaryFormatter();
    object obj = bf.Deserialize(file);

    TreeNode [] nodeList = (obj as IEnumerable<TreeNode>).ToArray();
    tree.Nodes.AddRange(nodeList);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا راهی برای غیر فعال کردن موقتی Invalidate در لیست باکس هست؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 22:46 عصر
  2. سوال: بغیر از session و کوکی راهی برای ذخیره اطلاعات کلاینت هست؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 15:48 عصر
  3. تنظیم FF برای ذخیره فایل با نام title به صورت خودکار
    نوشته شده توسط Leo_messi در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 01:49 صبح
  4. تبدیل کد برای ذخیره اطلاعات به صورت Ntext
    نوشته شده توسط ehsan354 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 16:27 عصر
  5. راهی برای ذخیره صفحات سایت بر روی سیستم
    نوشته شده توسط در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •