نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    Question چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    سلام

    من میخوام زمانیکه کاربر روی ی دکمه کلیک کرد یه پیغام نمایش داده بشه که آیا از کاری که میخواد انجام بده مطمئن هست یا نه
    اما نمیدونم چطور باید اینکارو انجام بدم

    خواهش میکنم کمکم کنید

    کدش رو چطور باید بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    لینک زیر رو ببین

    لینک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aebrs@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    یزد - همراه : 09131530190
    سن
    56
    پست
    131

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    قاعدتا باید از جاوا استفاده کنید :
    روش اول : در صفحه کد سی شارپ این خط را اضافه کنید

    Button2.Attributes.Add("onclick", "return confirm('آیا از کار خود اطمینان دارید?')");


    روش دوم :
    کد HTML:
     <script type = "text/javascript" language = "javascript">
            function confirm_proceed()
            {
                return confirm("آیا از ادامه کار خود اطمینان دارید?");
            }
     </script> 
    و کد دکمه 
    <asp:Button ... OnClientClick="return confirm_proceed();" />
    امید وارم که مفید باشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط aebrs@yahoo.com مشاهده تاپیک
    قاعدتا باید از جاوا استفاده کنید :
    روش اول : در صفحه کد سی شارپ این خط را اضافه کنید

    Button2.Attributes.Add("onclick", "return confirm('آیا از کار خود اطمینان دارید?')");


    روش دوم :
    کد HTML:
     <script type = "text/javascript" language = "javascript">
            function confirm_proceed()
            {
                return confirm("آیا از ادامه کار خود اطمینان دارید?");
            }
     </script> 
    و کد دکمه 
    <asp:Button ... OnClientClick="return confirm_proceed();" />
    امید وارم که مفید باشد
    از همه اتون ممنونم
    اما میشه توضیح بدید توی روش دوم چطور باید فرم رو به کاربر نمایش داد و تشخیص داده که روی بله کلیک کرده یا خیر؟
    از
    OnClientClick="return confirm_proceed();"
    چطوری باید استفاده کنم فرم رو نمایش بدم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    خودش تشخیص میده.اگر بله بود پس مقدار true رو بر میگردونه و در نتیجه میره و کدهای طرف سرور رو انجام میده اگر هم نه مقدار false رو بر میگردونه و طرف سرور نمیره دیگه



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    خودش تشخیص میده.اگر بله بود پس مقدار true رو بر میگردونه و در نتیجه میره و کدهای طرف سرور رو انجام میده اگر هم نه مقدار false رو بر میگردونه و طرف سرور نمیره دیگه
    مرسی از توجه و پاسختون
    این کد روی هر ویندوز متفاوت نمایش داده میشه
    منظورم ظاهر فرم هستش
    من دارم از Telerik استفاده میکنم
    و میخوام فرم نمایش داده شده ام از نوع تلریک باشه تا روی ویندوزای مختلف با ی ظاهر ثابت نمایش داده بشه
    میتونم خواهش کنم کمکم کنید تا بتونم از Telerik استفاده کنم
    کدا رو باید چه تغییراتی بدم؟
    Demo های سایت Telerik رو نگاه کردم
    اما چیزی متوجه نشدم

    ممنون میشم اگ راهنماییم کنید


    اینم آدرس Demoهای خود Telerik:
    demos.telerik.com/aspnet-ajax/window/examples/browserdialogboxes/defaultcs.aspx

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    کسی از اساتید نمیتونه بهم کمک کنه

    کمممممممممممممممممممممک

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1399
    محل زندگی
    سراوان
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟


    if (MessageBox.Show("Answer YES OR NO ", "Title", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    MessageBox.Show("YES");
    }
    else
    { MessageBox.Show("NO"); }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: چطور میشه یک پیغام به صورت بله یا خیر رو به کاربر نمایش داد؟

    نقل قول نوشته شده توسط M.sheaikhzadeh مشاهده تاپیک

    if (MessageBox.Show("Answer YES OR NO ", "Title", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {
    MessageBox.Show("YES");
    }
    else
    { MessageBox.Show("NO"); }
    اولا زیرخاکی بالا آوردی! دوما این برای winform هست. سوال در مورد webforms هست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور میشه icon مربوط به application های نصب شده را یافت و نمایش داد
    نوشته شده توسط devil00x در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 12:13 عصر
  2. سوال: چطور میشه رنگ سطری رو که در datagridview انتخاب شده رو تغییر داد؟
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 23:30 عصر
  3. سوال: نمایش فیلد های بولین در کریستال ریپورت به صورت بله و خیر
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:15 عصر
  4. سوال: چطور میشه توی گزارشها به صورت عمودی نوشت
    نوشته شده توسط qhoqnose در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 08:30 صبح
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 11:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •