نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    سلام و خسته نباشید .

    کامپونت Visual Styler رو دانلود و Register کردم . همه چیز اوکی هست و دارم ازش استفاده می کنم .

    اما متاسفانه برای بعضی کنترل ها نظیر ComboBox , GroupBox به صورت LTR هست .

    چه طوری سازگارش کنیم با RTL

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    این عکس نمایانگر همه چیز هست

    http://goo.gl/GVAUs

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    برای حل مشکل RighttoLeft، کنترل GroupBox ،
    این مراحل رو طی کن:
    1. خاصیت Text، گروپ باکس رو خالی بذار
    2. یه LinkLabel به گوشه بالا سمت راست ، گروپ باکس اضافه کن Text مورد نظر رو براش وارد کن و سپس خاصیت Enable اون رو False کن
    3 سپس خاصیت linkLabel.DisabledLinkColor رو به 155,1,1 تغییر بده
    ظاهرا این یکی حل شد.
    اما من هنوز نمیدونم چیکار باید کرد تا ComboBox رو RightToLeft نشون داد.(بجز این یکی که رنگ کمبوباکس با رنگ بقیه کنترل ها متفاوت باشه).؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    من این مشکل دارم واقعا راه حلی نداره؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    ComboBox رو هم اگه حل کنیم خیلی عالی میشه . !!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    برای ComboBox راه حلی نیست !؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    کسی راه حلی پیدا نکرد ؟ براش هزینه کنیم چی ؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل RTL در SkinSoft Visual Styler

    یه نیمه راه حل:
    1.خاصیت Alignment بقیه TextBox ها رو Center بذار.
    2.کمبوباکس بذار همون LeftToRight باشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با comctl32.dll-visual style
    نوشته شده توسط d3dgameprogramming در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 دی 1386, 19:39 عصر
  2. مشکل در نصب Microsoft Visual Studio 2005 در vista
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1385, 19:26 عصر
  3. مشکل فارسی نویسی در visual Studio .net 2003
    نوشته شده توسط aidinwashere در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1384, 03:18 صبح
  4. مشکل Setup Project تو visual studio .net 2003
    نوشته شده توسط C++‎Lover در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 17:24 عصر
  5. مشکل با DAO در ++ Visual C
    نوشته شده توسط bm106648 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •