نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ

    سلام!
    چطور میشه یه فیلد که کلید اصلی جدول هم باشه(مثل کد ملی)را با استفاده از لینک ویرایش کرد؟
    بنده که هرکاری کردم به فیلدم گیر میده و میگه نمیتونی ویرایش کنی!
    اینهم کدهای دکمه ویرایش:
                var id = (int)gridDr.CurrentRow.Cells["PZK_CodeMelli"].Value;
    var rowIndex = gridDr.CurrentRow.Index;
    using (var db = new AshkanDataContext())
    {

    var DR = db.TBL_Pezeshks.Where(c => c.PZK_CodeMelli == id).FirstOrDefault();
    if (DR == null) return;

    DR.PZK_Name = txtDrName.Text;
    DR.PZK_Family = txtDrFamily.Text;
    DR.PZK_CodeMelli = Convert.ToInt32(txtDrID.Text);

    db.SubmitChanges();
    gridDr.DataSource = db.TBL_Pezeshks;
    gridDr.Rows[rowIndex].Cells[0].Selected = true;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ

    هنوز که کسی به این جواب نداده!اکشالی نداره!
    یه سوال دیگه هم دارم!
    وقتی یک کمبوباکس رو به جدول بیند میکنم!
    چطور میشه بجای یکی از فیلدهای جدول دو تاشونو آورد تو کمبوباکس؟
    مثلا تو جدولی که نام ونام خانوادگی داریم!
    میخوام نام و نام خانوادگی هر دوتاشون تو کمبو باکس بیاد!
    LINQ کار کردم...
    لطفا مددی برسونیت...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ

    با سلام
    تو خود VS چنین امکانی نیست که بتونی دو ستون داخل کمبو داشته باشی.ولی میتونی از DLL ها ی مختلفی که برای همین کار نوشته شده استفاده کنی .
    'کمبوباکس چند ستونه' رو یه سرچ بزن.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: نحوه ویرایش یک فیلد PrimaryKey در یک رکورد با LINQ

    سلام!
    تشکر!
    ولی کمبو باکس چند ستونه نمیخوام!
    بلکه میخوام تو همین کمبو معمولی اینجوری نمایش بده
    "نام"+" "+"نام خانوادگی"
    تو DisplayMember که اینکارو میکنم ،در کمبو ValueMember رو نمایش میده!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا راهنمایی کنید-نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 01:33 صبح
  2. نحوه دسترسی به فیلد های جدول با استفاده از linq to sql
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 15:33 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:08 صبح
  4. سوال: نحوه گرفتن محتوای فیلد جدول با داشتن شماره رکورد
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 14:30 عصر
  5. ویرایش یک فیلد از چندین رکورد با مقادیر مختلف
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •