نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: network speed limiter

  1. #1

    network speed limiter

    سلام
    با سی شارپ میشه سرعت اسفاده از شبکه رو محدود کرد؟
    مثلا کلا بتونم با سرعت 20kps در شبکه دانلود یا آپلود کنم
    با استفاده از windows aplication

  2. #2

    نقل قول: network speed limiter

    کسی تجربه ای نداره؟

  3. #3

    نقل قول: network speed limiter

    یادآوری ..

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    کسی مجبورتون کرده با C#‎‎‎ باشه؟
    میتونید با ۴ خط C یک اینترفیس جدید ایجاد کنید و routing table رو تغییر بدید و ترافیک رو بخونید و هر چیزی که خواستید رو با هر rate ی که دوست دارید بفرستید یا بگیرید.

  5. #5

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    کسی مجبورتون کرده با C#‎‎‎ باشه؟
    میتونید با ۴ خط C یک اینترفیس جدید ایجاد کنید و routing table رو تغییر بدید و ترافیک رو بخونید و هر چیزی که خواستید رو با هر rate ی که دوست دارید بفرستید یا بگیرید.
    چون برنامه اصلیم با C#‎ گفتم با C#‎ باشه
    سرور ما میکروتیک هستش ، تونستم با کد های API به سرور وصل شم و تغییرات BW روی سرور اعمال کنم

  6. #6

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_ghorbani مشاهده تاپیک
    چون برنامه اصلیم با C#‎ گفتم با C#‎ باشه
    سرور ما میکروتیک هستش ، تونستم با کد های API به سرور وصل شم و تغییرات BW روی سرور اعمال کنم
    برنامه اصلیت C#‎ باشه خوب مهم نیست که
    اگر با C راحت تر میشه کد نویسی کرد خوب با C این قسمتش را درست کن !
    چه مشکلی هست !؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    روترتون میکروتیک ه و میگید windows application
    چی بگم؟

  8. #8

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    روترتون میکروتیک ه و میگید windows application
    چی بگم؟
    windows aplication چه ربطی به میکروتیک داره؟
    با کد api توی C#‎ میتونی به میکروتیک وصل شی , فرقی هم نداره win app باشه یا نه ..
    http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:API

    میتونی کد C واسه این کارو اینجا واسمون بزاری؟
    تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    وای چقدر خری.
    هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم.

  10. #10

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    وای چقدر خری.
    هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم.
    اصلا توجه نکرده بودم !
    اقا خوب ایشون نمیگیره یا شاید بلد نیست یا شاید یه جوریه که نمیتونه از خود میکروتیک برا این کار استفاده کنه
    فرض را بزار مورد اخر براش
    ولی واقعا چرا ؟ چرا از خود میکروتیک برای این عمل استفاده نمیکنی دوست عزیز ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    اصلا توجه نکرده بودم !
    اقا خوب ایشون نمیگیره یا شاید بلد نیست یا شاید یه جوریه که نمیتونه از خود میکروتیک برا این کار استفاده کنه
    فرض را بزار مورد اخر براش
    ولی واقعا چرا ؟ چرا از خود میکروتیک برای این عمل استفاده نمیکنی دوست عزیز ؟
    یا شاید باید اولش بگه میکروتیک.یا شاید اولش باید در قسمت شبکه تاپیک ایجاد کنه.یا شاید اولش باید بگه حتما نباید با C#‎‎‎ باشه.

    شما از پست اول چی میفهمی؟
    من یک ویندوز سرور در نظر میگیرم که احتمالا AD یا LDAP داره یا نداره و میخواد ترافیک رو بین کاربران تقسیم کنه.

  12. #12

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    وای چقدر خری.
    هیچ چیز دیگه ای نمیتونم بگم.
    واقعا که سطح فرهنگ خودت و خانوادتو نشون میدی . شما بهتره چیزی نگی , دوستان دیگه هستن

    آقای محترم کار بلد
    بنده سرور میکروتیک دارم , BW Manager هم دارم , از همونجا هم کاراشو انجام میدم , اما میخوام کاربرم به جای اینکه وارد winbox بشه از همون برنامم پهنای باندشو مدیریت کنه ..

  13. #13

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    یا شاید باید اولش بگه میکروتیک.یا شاید اولش باید در قسمت شبکه تاپیک ایجاد کنه.یا شاید اولش باید بگه حتما نباید با C#‎‎‎ باشه.

    شما از پست اول چی میفهمی؟
    من یک ویندوز سرور در نظر میگیرم که احتمالا AD یا LDAP داره یا نداره و میخواد ترافیک رو بین کاربران تقسیم کنه.
    تاپیک اول : با سی شارپ میشه سرعت اسفاده از شبکه رو محدود کرد؟
    .
    .
    .
    گفتن چرا C استفاده نمیکنی ...
    .
    .
    .
    بنابراین با C#‎ فعلا نمیشه یا کسی تا این کارو نکرده یا ...... گفتم واسه این کار من با C#‎ به میکروتیک وصل شم محدودیت سرعت رو از اونجا اعمال میکنم , اتفاقا اینجوری یه حالتی بهتر هم شد , چون دستم بازتره و تغییرات و option های بیشتری میتونم واسه برنامم اضافه کنم

  14. #14

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_ghorbani مشاهده تاپیک
    تاپیک اول : با سی شارپ میشه سرعت اسفاده از شبکه رو محدود کرد؟
    .
    .
    .
    گفتن چرا C استفاده نمیکنی ...
    .
    .
    .
    بنابراین با C#‎‎ فعلا نمیشه یا کسی تا این کارو نکرده یا ...... گفتم واسه این کار من با C#‎‎ به میکروتیک وصل شم محدودیت سرعت رو از اونجا اعمال میکنم , اتفاقا اینجوری یه حالتی بهتر هم شد , چون دستم بازتره و تغییرات و option های بیشتری میتونم واسه برنامم اضافه کنم
    بالاخره شما میخوای چی کار کنید ؟
    دوستمون FastCode هم کمی تا حدودی حق دارند !!! (صحبتش خودمونیه دیگه بد اومدن نداره که داره راهنماییت میکنه یعنی تا خودتون متوجه نمیشین منظورش چیه باید چی بگه اخه ؟ وگرنه اطلاعات خیلی خوبی دارند ، در هر حال به همدیگه بی احترامی نکنید نه شما نه ایشون بهتره !)
    بابا به خود میکروتیک وصل شو و سرعت را با میکروتیک محدود کن (این که دیگه ربطی به این نداره که سرعت با سی شارپ محدود بشه این به میکروتیک ربط داره و....
    بعدش هم
    گفتم واسه این کار من با C#‎‎ به میکروتیک وصل شم محدودیت سرعت رو از اونجا اعمال میکنم , اتفاقا اینجوری یه حالتی بهتر هم شد , چون دستم بازتره و تغییرات و option های بیشتری میتونم واسه برنامم اضافه کنم
    تو متنی که شما زدی اصلا اول کار حرفی از میکروتیک نزدی و این حرفی هم که الان زدی را نگفته بودی اگر میخوای با سی شارپ به میکروتیک وصل بشی و محدودیت را روی میکروتیک اعمال کنی دیگه وصل شدنش را که وصل شده اید
    الان باید از خود میکروتیک سر در بیاری تا بتونی محدودیت را اعمال کنی (زیاد هم مشکل نیست !)

    ولی کلا شما سوالت مشکل داشته !!! با سی شارپ هم میشه سرعت را محدود کرد یکم کد نویسی بیشتر میشه ولی نشدنی نیست !

    الان دیگه جوابت را گرفتی ؟ (با میکروتیک کنترل کن به خاطر باز بودن دستت در کار ها ، راحتی ، دسترسی ، امکانات و..... !)

    موفق باشی

  15. #15

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    بابا به خود میکروتیک وصل شو و سرعت را با میکروتیک محدود کن (این که دیگه ربطی به این نداره که سرعت با سی شارپ محدود بشه این به میکروتیک ربط داره و....
    من میتونم با میکروتیک محدود کنم , اما یه کاربر عادی که سر از winbox در نمیاره , واسه همین من میخواستم اول با خود سی شارپ محدود کنم , وقتی دیدم کسی نظری نداد گفتم پس بیام از میکروتیک استفاده کنم
    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    ولی کلا شما سوالت مشکل داشته !!! با سی شارپ هم میشه سرعت را محدود کرد یکم کد نویسی بیشتر میشه ولی نشدنی نیست !
    من وقتی سوال رو مطرح کردم , چند روز منتظر جواب بودم , کسی چیزی نگفت , تو این بین خودم هم دنبال راه حل بودم تا رسیدم به میکروتیک , نتیجه جستجو خودمو اینجا گفتم
    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    الان دیگه جوابت را گرفتی ؟ (با میکروتیک کنترل کن به خاطر باز بودن دستت در کار ها ، راحتی ، دسترسی ، امکانات و..... !)
    موفق باشی
    تشکر بابت توجهی که به این تاپیک داشتی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    آقای با فرهنگ, قبل از اینکه چیزی بنویسی روش فکر کن.اینها رو باید توی پست اول مینوشتی(به فعل ماضی دقت کنید.)

  17. #17

    نقل قول: network speed limiter

    سی شارپ و میکروتیک؟ اصلا داریم؟ ().

    احتمالا خود میکروتیک بدون نوشتن برنامه جداگانه این کار رو براتون انجام بده.

    شما آیا مدرک میکروتیک دارید؟ تا بحال دوره میکروتیک دیدید؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: network speed limiter

    با C#‎‎ هم میشه.برای همین توی پست اول پرسیدم که مجبور هستن یا نه؟هنوز هم اگر کسی مجبورشون نکرده و تصمیم خودشون C#‎‎ هست, میشه راههای خیلی بهتری پیشنهاد داد که شاید پیاده سازیشون ۵ دقیقه هم طول نکشه.
    مثل ssh+expect یا snmp
    @prpe26:شما اگر اعصاب و روان کافی داری توضیح بده چون احتمالا من دیگه به این تاپیک پاسخ ندم.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : سه شنبه 07 خرداد 1392 در 16:53 عصر

  19. #19

    نقل قول: network speed limiter

    فکر کنم با یک Shell Script ساده هم بشه سر و تهش رو هم آورد :) .

  20. #20

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    سی شارپ و میکروتیک؟ اصلا داریم؟ (). ؟
    سی شارپ با میکروتیک , php با میکروتیک و ... همشون هم با کد api به میکروتیک وصل میشن , همون دستوراتی که تو shell میکروتیک وارد میکنید رو میتونید انجام بدید.

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    احتمالا خود میکروتیک بدون نوشتن برنامه جداگانه این کار رو براتون انجام بده.

    شما آیا مدرک میکروتیک دارید؟ تا بحال دوره میکروتیک دیدید؟
    آره , خود میکروتیک بدون برنامه جانبی این کارو انجام میده , برای منو شما راحته , اما برای یه کاربر ساده شاید سخت باشه
    من مدرک میکروتیک ندارم اما با میکروتیک زیاد کار کردم

  21. #21

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط prpe26 مشاهده تاپیک
    فکر کنم با یک Shell Script ساده هم بشه سر و تهش رو هم آورد :) .
    به نظر من api خیلی ساده تر از shell script

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: network speed limiter

    حالا چه فازیه اینقدر رو C#‎ غیرتی می شین ؟

    داداش از Quality of Service (QoS) هم جدا می تونی استفاده کنی !!!! یا این که اون رو تغییر بدی .

    ببین این به کارت میاد ؟!!!

    اگر هم که نشد از http://www.netlimiter.com/ استفاده کن .
    با Console دو تا SendKey بزار .

  23. #23

    نقل قول: network speed limiter

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    حالا چه فازیه اینقدر رو C#‎‎ غیرتی می شین ؟

    داداش از Quality of Service (QoS) هم جدا می تونی استفاده کنی !!!! یا این که اون رو تغییر بدی .

    ببین این به کارت میاد ؟!!!

    اگر هم که نشد از http://www.netlimiter.com/ استفاده کن .
    با Console دو تا SendKey بزار .
    مشکل من با همون API حل شده , تشکر مهندس

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان شماره تلفن Dial Up NetWorking را فهمید؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 02:42 صبح
  2. سوال: تعریف "high speed networks
    نوشته شده توسط ShimaSh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 09:40 صبح
  3. چگونه می توان شماره تلفن Dial Up NetWorking را فهمید؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 21:17 عصر
  4. شماره تلفن Dial Up NetWorking را چگونه می توان فهمید؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 08:50 صبح
  5. Picture Box control (Limit)x
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 13:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •