نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد 3 combo box مرتبط با هم

  1. #1

    ایجاد 3 combo box مرتبط با هم

    سلام
    در برنامه 3 combo box وجود داره که اولی اصلی هستش , اطلاعات دومی بر اساس مورد انتخاب شده در اولی و اطلاعات سومی بر اساس مورد انتخاب شده در دومی (مثلا اگر در combo اولی برنامه نویسی انتخاب شد در combo دومی فقط زبانهای برنامه نویسی بیاید)

    من به زبان VBA در اکسس تسلط ندارم. اگر لطف کنید و یه نمونه کد یا یک فایل مثال معرفی کنید ممنون میشم .
    با تشکر

  2. #2

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط javad3151
    سلام
    در برنامه 3 combo box وجود داره که اولی اصلی هستش , اطلاعات دومی بر اساس مورد انتخاب شده در اولی و اطلاعات سومی بر اساس مورد انتخاب شده در دومی (مثلا اگر در combo اولی برنامه نویسی انتخاب شد در combo دومی فقط زبانهای برنامه نویسی بیاید)

    من به زبان VBA در اکسس تسلط ندارم. اگر لطف کنید و یه نمونه کد یا یک فایل مثال معرفی کنید ممنون میشم .
    با تشکر
    یک فرم داریم با 2 comboاولی نام استان دومی نام شهرها با انتخاب استان از اولی نام شهرها در دومی مشخص شود
    Private Sub Combo0_LostFocus()
    Text4 = Combo0.Value
    Text5 = Combo0.Text
    Combo2.Value = Null
    Combo2.RowSource = "SELECT zircode.zircode,zircode.zir_shahr from zircode where (((zircode.code)=[text4]));"
    Combo2.Requery
    Combo2.Value = Combo2.ItemData(0)
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •