نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    به طور کلی می خوام در صورتیکه یک جدول در دیتابیس خالی هستش یک پیام نمایش داده بشه و زمانی که آن جدول در دیتابیس دیگه خالی نبود ( یعنی تکمیل شد و دارای مقدار شد ) پیام دیگری نمایش داده بشه ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنید من یه کمی تازه کارم لطفا واضع توضیح بدید

    مثال: می خواهیم یک جدول جدید به پایگاه داده mysql php اضافه کنیم که شماره تلفن افراد عضو در ان ذخیره کنیم حال می خواهیم زمانی که کاربر به کنترل پنل خودش وارد شد یک پیغام نمایش داده بشه روی یک لینک کلیک کند زمانی که روی لینک کلیک کرد شماره تلفن ازش پرسیده بشه و در بانک اطلاعاتی ذخیره بشه سپس در پنل کاربری متن شماره تلفن شما وارد شده است نمایش داده بشود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    با یه کوئری ساده جدولتو سلکت کن بعد تعداد داده های خروجی را با دستور mysql_num_rows() بشمار
    $record  = mysql_query( " SELECT * FROM tablename " );
    echo mysql_num_rows($record );

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    با سلام دوست عزیز با یه کوئری ساده میتونید ببینید مثلا یوزری که وارد میشه اطلاعات جدول خاصی مثلا table رو ذخیره کرده یا نه .

    $record=mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM table WHERE table.user_id=user_id";


    بعد میتونید ببینید اگه count صفر هست پس یعنی شخص هنوز ثبت نکرده اطلاعاتش رو توی table .

    یا حق

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    دوست خوبم من می خوام اگر یک ستون از یک جدول داده ای توش ذخیره نشده یک پیام نوشته بشه و اگر شده یه پیام دیگری نمایش داده بشود

    یکی از دوستام منو راهنمایی کردش گفت از کد زیر استفاده کنم:

    $q=mysql_query("select mobile from karbar where username=parandweb"); 
    $num=mysql_num_rows($q);
    if(
    $num==0)
    echo
    "شما هنوز شماره تلفن خود را در سیستم ثبت نکرده اید لطفا کلیک کنید";
    if(
    $num>0)
    echo
    "در اینجا یعنی قبلا شمارشو وارد کرده پس با یک سلکت شمارشو ازبانک میخونیم و چاپ میکنیم";


    اما من استفاده کردم خطای زیر را بهم میده:

    Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\Program Files\Ampps\www\theme\****\test.php on line 14

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    دوست عزیز از (*)count استفاده کنید دستور پست قبل منو ببینید

    یا حق

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    راستش من دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم منظور شما هم نگرفتم دوست خوبم گفتم که من زیاد بد نیستم واضح بهم بگید خواهش می کنم دوستان این خیلی برام مهمه خیلی

    فقط می خوام اگر در جدول users ستون mobile چیزی نوشته شده یه پیام نمایش داده بشه اگر چیزی نوشته نشده و خالیه یه پیام دیگه نمایش داده بشه دیگه کلافه شدم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    با اجازه دوستان.
    از این کد استفاده کنید:

    $q=mysql_query("select `mobile` from `karbar` where `username`='parandweb'")or die(mysql_error());
    $num=mysql_num_rows($q);
    if($num==0)
    echo"شما هنوز شماره تلفن خود را در سيستم ثبت نکرده ايد لطفا کليک کنيد";
    if($num>0)
    echo "در اينجا يعني قبلا شمارشو وارد کرده پس با يک سلکت شمارشو ازبانک ميخونيم و چاپ ميکنيم";

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    دوست عزیز شما گفتی یه جدول جدید اضافه میکنی حالا میگی یه ستون جدید داری ..

    خوب فرض میگیریم شما جدول users داری که یه ستونش شماره موبایل هست به اسم tel یه یوزر با username = test وارد حسابش میشه واسه چک کردن میتونی این کار رو بکنی :


    $record=mysql_query("SELECT tel FROM users WHERE username='test'");
    $res=mysql_fetch_assoc($record);
    if($res['tel']=="")
    {
    echo "not enter mobile yet!"
    }

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: پر بودن و یا نبودن یک جدول در پایگاه داده

    مرسی xcodex روش شما عالی بودش یه دنیا ممنونم ازت از کلیه دوستان دیگه هم که توی این قسمت منو یاری کردند بی نهایت سپاسگذارم

تاپیک های مشابه

  1. انتقال یک جدول از پایگاه داده
    نوشته شده توسط navidiran در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 18:26 عصر
  2. خطا در قسمت شرط جدول در پایگاه داده
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 15:50 عصر
  3. ویرایش جدول در پایگاه داده هر یک ساعت
    نوشته شده توسط hamid5305 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 21:39 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 14:43 عصر
  5. سوال: وارد کردن اطلاعات یک memo در یک جدول در پایگاه داده
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •