نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: میکروکنترلرهای AVR

  1. #1

    میکروکنترلرهای AVR

    با سلام
    هر نوع سوالی درباره برنامه نویسی میکروکنترلر AVR بسکام و کدویژن و پروژه های مرتبط دارید اینجا مطرح کنید.
    بنده در حد توان و به شرط حیات پاسخگو هستم
    شاد و پیروز باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    منه حقیر هم اگه چیزی میدونستم میگم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    fereydoun kenar
    پست
    50

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام
    می خواستم بپرسم آیا میشه چهار تا کانال دوم adca از خانواده xmega رو بعنوان acd را انداری کرد و از چهار تای دیگه بعنوان ورودی و خروجی استفاده کرد . تو Bascom

  4. #4

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    کسی میتونه به من کمک کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    با عرض سلام متاسفانه دوستان زیادی از این تاپیک ها زدند ئو اعلا امادگی کردند ولی حیف که عمل نمی کنند
    بنده زبان تخصصیم سی ولی با دوستانم مشورت می کنم و حتما جواب شمارا طی چند روز آینده خواهم داد
    لطفا هرروز سری بزنید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    گلستان -علی آباد
    پست
    4

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام دوستان.کسی برنماه نویسی ویژوال بیسیک بلده تا یک ارتباط سریال با میکرو برقرار کنه.مبخوام از میکرو اطلاعات بصورت کاراکتری ارسال بشه بعد کامپیوتر چند کاراکتر اول رو که گرفت مکان استفاده اون کاراکترهای بعدی رو تشخیص بده و اونا رو نمایش بده فقط.مثلا 2 کاراکتر میاد اونا رو تشخیص بده واسه فلان باکس هست و سه کاراکتر بعدی که اومد اونارو توی اون text box نشون بده .خواهشا کسی بلده کمک کنه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    من با ویژوال بیسی کار نکردم
    اگر می خوای به جواب برسی یهترین راه سرچ تو گوگله

  8. #8

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام دوستان عزیز...
    کسی در مورد سنسور ژیروسکوپ itg3200 و چگونگی برنامه نویسیش اطلاعاتی داره؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  9. #9

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    با سلام
    میخوام با xmega8 کار کنم.
    از همون اول مشکل پیدا کردم!!
    رشته م کامپیوتره و تا برنامه ای به زبان کدویژن کار نکردیم.الان می خوام برنامه ای بنویسم و با برد ارتباط برقرار کنم.
    برنامه آماده ست(تعقیب خط) ولی نمیتونم بریزم تو برد. usb شناخته شده س ولی باز هم ارور میده و نمیشه کاریش کرد.
    از دوستان کسی هست که تا حالا یک بار هم به این طریق کار کرده باشه؟؟
    مرسی

  10. #10

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام بر آقایون مهندسان گرامی من یک برنامه دماسنج با سنسور lm35وlcdنوشتم از همه لحاظم چکش کردم درسته ولی وقتی در پروتئوس شبیه سازیش می کنم تغییر دما را روی lcd نمایش نمیده و حتی در عمل هم روی lcd چیزی نمایش نمیده من فکر کنم از کامپایلرم باشه.کامپایلرم کدویژن ورژن 2.5هست اگه ممکنه کمکم کنید ؟
    با تشکر

  11. #11

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    با سلام به دوستان
    من یه مدار RFID بستم با ATMEGA16 ولی در زمان خوندن ماژول مشکل دارم کسی هست راهنمایی کنه با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام به شما بعید میدونم اشکال از برنامه با شه ..

    برنامتو بذار تا چکش کنیم......

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    نقل قول نوشته شده توسط maikelbahal مشاهده تاپیک
    سلام بر آقایون مهندسان گرامی من یک برنامه دماسنج با سنسور lm35وlcdنوشتم از همه لحاظم چکش کردم درسته ولی وقتی در پروتئوس شبیه سازیش می کنم تغییر دما را روی lcd نمایش نمیده و حتی در عمل هم روی lcd چیزی نمایش نمیده من فکر کنم از کامپایلرم باشه.کامپایلرم کدویژن ورژن 2.5هست اگه ممکنه کمکم کنید ؟
    با تشکر
    سلام به شما
    بعید میدونم اشکال از برنامه codvision با شه ..???????!!!!!!..

    برنامتو بذار تا چکش کنیم......

    راستی lcd به پورت c میکرو وصله......
    ؟؟؟//>>>

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    نقل قول نوشته شده توسط arastak مشاهده تاپیک
    با سلام به دوستان
    من یه مدار RFID بستم با ATMEGA16 ولی در زمان خوندن ماژول مشکل دارم کسی هست راهنمایی کنه با تشکر
    سلام به شما دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این ماژول ها با پروتکل uart میکرو کار میکنه این ماژول ها دارای یک baud rate مشخص هستند اول باید این مشخصه از دیتا شید ماژول در بیاری و بعد این مشخصه در میکرو خودت ست کنی

    راستی برای ست کردن

    baud rate درست برای avr حتما حتما از یک کریستال مناسب استفاده بکن...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار h.torabi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    عشقم ایران همیشه آباد
    پست
    114

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    نقل قول نوشته شده توسط awhora مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز...
    کسی در مورد سنسور ژیروسکوپ itg3200 و چگونگی برنامه نویسیش اطلاعاتی داره؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام..
    این ماژول با پروتکل i2c کار میکنه

    شما اول باید دیتا شید این ماژول بخونی وبعد با ریجستر های این ماژول که آشنا شدی

    توسط i2c میتونی ازش اطلاعات مورد نیازت بگیری مثل x و y و z و temp .....

    اگه سوالی بود بپرس......

    یا علی.

  16. #16

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سلام دوستان
    این کدی که میذارم برنامه ی یک چراغ چشمک زن هست. ظاهرن خیلی برنامه ی ساده ای هست ولی خب من بلد نیستم. یه سوال دارم و اینه که کدوم قسمتهای این کد همیشه ثابت هست و توی همه ی برنامه ها میاد و قسمت اصلی برنامه از کدوم خط شروع میشه؟
    کسی هست که بیاد بگه هر خط این برنامه چیکار میکنه؟
    اینم فایل notepad :
    http://uplood.ir/36YB

    /**************************************************  ***
    This program was produced by the
    CodeWizardAVR V2.05.0 Advanced
    Automatic Program Generator
    © Copyright 1998-2010 Pavel Haiduc, HP InfoTech s.r.l.
    http://www.hpinfotech.com

    Project :
    Version :
    Date : 9/6/2014
    Author : www.Eca.ir *** www.Webkade.ir
    Company :
    Comments:


    Chip type : ATmega32
    Program type : Application
    AVR Core Clock frequency: 8.000000 MHz
    Memory model : Small
    External RAM size : 0
    Data Stack size : 512
    ************************************************** ***/

    #include <mega32.h>

    // Declare your global variables here

    void main(void)
    {
    // Declare your local variables here

    // Input/Output Ports initialization
    // Port A initialization
    // Func7=Out Func6=Out Func5=Out Func4=Out Func3=Out Func2=Out Func1=Out Func0=Out
    // State7=0 State6=0 State5=0 State4=0 State3=0 State2=0 State1=0 State0=0
    PORTA=0x00;
    DDRA=0xFF;

    // Port B initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
    PORTB=0x00;
    DDRB=0x00;

    // Port C initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
    PORTC=0x00;
    DDRC=0x00;

    // Port D initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
    PORTD=0x00;
    DDRD=0x00;

    // Timer/Counter 0 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer 0 Stopped
    // Mode: Normal top=0xFF
    // OC0 output: Disconnected
    TCCR0=0x00;
    TCNT0=0x00;
    OCR0=0x00;

    // Timer/Counter 1 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer1 Stopped
    // Mode: Normal top=0xFFFF
    // OC1A output: Discon.
    // OC1B output: Discon.
    // Noise Canceler: Off
    // Input Capture on Falling Edge
    // Timer1 Overflow Interrupt: Off
    // Input Capture Interrupt: Off
    // Compare A Match Interrupt: Off
    // Compare B Match Interrupt: Off
    TCCR1A=0x00;
    TCCR1B=0x00;
    TCNT1H=0x00;
    TCNT1L=0x00;
    ICR1H=0x00;
    ICR1L=0x00;
    OCR1AH=0x00;
    OCR1AL=0x00;
    OCR1BH=0x00;
    OCR1BL=0x00;

    // Timer/Counter 2 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer2 Stopped
    // Mode: Normal top=0xFF
    // OC2 output: Disconnected
    ASSR=0x00;
    TCCR2=0x00;
    TCNT2=0x00;
    OCR2=0x00;

    // External Interrupt(s) initialization
    // INT0: Off
    // INT1: Off
    // INT2: Off
    MCUCR=0x00;
    MCUCSR=0x00;

    // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
    TIMSK=0x00;

    // USART initialization
    // USART disabled
    UCSRB=0x00;

    // Analog Comparator initialization
    // Analog Comparator: Off
    // Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
    ACSR=0x80;
    SFIOR=0x00;

    // ADC initialization
    // ADC disabled
    ADCSRA=0x00;

    // SPI initialization
    // SPI disabled
    SPCR=0x00;

    // TWI initialization
    // TWI disabled
    TWCR=0x00;

    while (1)
    {
    // Place your code here
    PORTA=0xff;
    delay_ms(5000);
    PORTA=0x00;
    delay_ms(5000);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : یک شنبه 23 شهریور 1393 در 14:46 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار SEZAR.CO
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    319

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    با عرض سلام
    شما از کد ویژن استفاده کرده اید
    این برنامه در اول یم سری تنضیمات دارد مثلا خروجی کردن و ورودی کردنشون و فعال سازی تلیمر و وقفه و مایسه کننده االوگ و.........
    بعد از ایجاد تنضیمات یکسری کد هارا با توجه به همون تنظیمات می نویسه.که قبل ار حلقه ی وایل هستند و زیرشون با یکسری کامنت توضیح داده که بیان کننده ی کار اونا می باشد
    اماتوی حلقه ی وایل :
    PORTA=oxFF;تمامی پایه ها ی پورت A یک می شوند
    delay_ms(5000);
    اندازه ی 5000 میلی ثانیه دیلی (وقفه) می افتد(5000 ثانیه در همین خط می ماند)
    PORTA=0x00;تمامی پایه ها ی پورت A صفر می شوند

    اگر احتیاج به توضیحات بیشتری بوود بگید;)

  18. #18

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    مرسی مهندس. اگه میشه تو همین تاپیک این کدهارو بررسی کنیم تا منم یه چیزایی یاد بگیرم.
    یعنی دستورات قبل از while توی همه ی برنامه ها ثابته؟
    و برنامه اصلی قسمت داخل while هست؟
    while (1)
    {
    // Place your code here
    PORTA=0xff;
    delay_ms(5000);
    PORTA=0x00;
    delay_ms(5000);
    }

    چرا اول پورت A یک میشه و بعد صفر؟ نباید برعکس باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟

  19. #19

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    چرا در این برنامه از میکروکنترلر ATmega32 استفاده کرده و فرقش با 8 و 16 و غیره چیه؟
    کاربردشون فرق داره؟

  20. #20

    نقل قول: میکروکنترلرهای AVR

    سوال بعدی اینکه اگه برنامه به این صورت بود کدش چطوری نوشته می شد؟ (میخوام تغییرات کد رو متوجه بشم!)
    5 تا LED هر کدام به مدت 5 ثانیه یکی پس از دیگری روشن بشه. (سری یا موازی قرار گرفتن LED ها مهمه؟)
    ممنونم از وقتی که میذاری :)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 08:40 صبح
  2. شروع کار با میکروکنترلرهای AVR
    نوشته شده توسط kiosksoft در بخش AVR
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 08:59 صبح
  3. سوال در مورد میکروکنترلرهای AVR 32Bit
    نوشته شده توسط reza_hajizade در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 14:15 عصر
  4. کامپایلر جاوا برای میکروکنترلرهای AVR
    نوشته شده توسط megh22 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •