نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با رویداد textbox_click

  1. #1

    کار با رویداد textbox_click

    با سلام خدمت دوستان
    سوالی که من دارم
    فرض کنید یه button دارم با دو تا textbox
    می خوام وقتی که رو txtb1 کلیک کنم (نشاگر روی تکس باکس1) button که کلیک کردم اطلاعات تکسش وارد txtb1 بشه و وقتی نشانگر رو txtb2 هست(رو txtb2 کلیک کنم) button که کلیک کردم اطلاعات تکسش وارد txtb2بشه,میشه راه حل بدین
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: کار با رویداد textbox_click

    نقل قول نوشته شده توسط dorna20-30 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان
    سوالی که من دارم
    فرض کنید یه button دارم با دو تا textbox
    می خوام وقتی که رو txtb1 کلیک کنم (نشاگر روی تکس باکس1) button که کلیک کردم اطلاعات تکسش وارد txtb1 بشه و وقتی نشانگر رو txtb2 هست(رو txtb2 کلیک کنم) button که کلیک کردم اطلاعات تکسش وارد txtb2بشه,میشه راه حل بدین
    ممنون
    هر چی خوندم متوجه نشدم منظورت چیه ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: کار با رویداد textbox_click

    فکر کنم منظور دوستمون این باشه میخواد 2تا تکست باکس داشته باشه و یک باتون. میخواد که روی هر تکست باکسی که کلیک میکنه اون تکست باکس کاندید بشه واسه درج اطلاعات.
    یعنی اگه روی تکست اول کلیک کرد ، تکست اول کاندید برای دریافت اطلاعات باشه و با زدن باتن اطلاعات وارد تکست اول بشه و در مورد تکست دوم هم همینجور.
    ________
    راه حل :
    شما میتونید یک متغییر سراسر فرمتون از نوع bool تعریف کنید. وقتی که روی تکست اول کلیک کردید مقدارش رو true و وقتی که روی تکست دوم کلیک کردید مقدارش رو false کنید.
    و توی رویداد کلید باتن، شرط بزارید که اگر مقدار متغییر true بود مقدار تکست اول رو تغییر بده در غیر این صورت مقدار تکست دوم رو تغییر بده.

    البته اگه منظور شما همین بوده است.

  4. #4

    نقل قول: کار با رویداد textbox_click

    منظورم همونی بود که شما گفتین.مشکلم حل شد .بازم ممنون

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کار با رویداد textbox_click

    با سلام.
    یا:

    //in the name of god
    //صل الله علی محمد و آله


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.AcceptButton = button1;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.ContainsFocus) textBox2.Text = textBox1.Text;
    if (textBox2.ContainsFocus) textBox1.Text = textBox2.Text;

    }
    }
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل کار نکردن رویداد یک کنترل
    نوشته شده توسط صادق صدقی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 17:35 عصر
  2. کار نکردن رویداد onclick در IE
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1387, 15:07 عصر
  3. از کار انداختن رویداد onCalcFields در زمان دلخواه
    نوشته شده توسط M.Ehsanifar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 05:39 صبح
  4. کار با رویداد های سکشن ها
    نوشته شده توسط noory در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 09:20 صبح
  5. کار نکردن رویداد کلیک یک دکمه
    نوشته شده توسط papa_fal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 08:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •