نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بهترین روش ارتباط دلفی با اس کیوال

  1. #1

    بهترین روش ارتباط دلفی با اس کیوال

    سلام به همگی،من از کامپوننت adoconnection و روش ویزارد برای اتصال به بانک استفاده میکنم ایا این روش خوبه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: بهترین روش ارتباط دلفی با اس کیوال

    بله خوبه... روش ویزاد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله benyaminrahimi : شنبه 04 خرداد 1392 در 19:05 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: بهترین روش ارتباط دلفی با اس کیوال

    با سلام
    قسمتی از کد برنامه ام جهت اتصال SqlServer را گذاشتم
    بطور خلاصه من توسط فرمی یوز ،رمز و نام سرور در فایل XML ذخیره می کنم و موقع ایجاد فرم فراخوانی میکنم

    var
    path,user_name,pass,m_server,con_string:string;
    begin
    ClientDataSet1.LoadFromFile(path+'log.xml');
    ClientDataSet1.Active:=true;
    if ClientDataSet1.IsEmpty then config_server.ShowModal else
    begin
    user_name:=ClientDataSet1.FindField('user_name').A sString;
    m_server:=ClientDataSet1.FindField('Server_name'). AsString;
    pass:=ClientDataSet1.FindField('Pass').AsString;
    con_string:='Provider=SQLOLEDB.1;Password='+pass+' ;Persist Security Info=True;User ID='+user_name+';Initial Catalog=MyDatabase;Data Source='+m_server+'';
    ADOConnection1.ConnectionString:=con_string;
    ADOConnection1.Connected:=true;

    end;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. بهترین روش ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط djsaeedkhan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 17:37 عصر
  2. بهترین روش ارتباط چند کامپیوتر با هم از طریق شبکه
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 14:33 عصر
  3. حرفه ای: بهترین روش ارتباط کلاینت و سرور از طریق dialup
    نوشته شده توسط Site Admin در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 18:20 عصر
  4. بهترین روش برای ارتباط بین 2 برنامه
    نوشته شده توسط afsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 08:52 صبح
  5. روش ارتباط با پورت سریال در دلفی و در XP
    نوشته شده توسط nimaken در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •