نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

  1. #1

    Question چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    سلام دوستان خواهشأکمکم کنید.من درسی شارپ 1فرم ثبت ورزشکار دارم که برای واردکردن مشخصات. ی فرم تعرفه ورزشکاردارم واسه واردکردن حق بیمه وشهریه و...داره .درsqlهم 2تاجدول داره .درفرم تعرفه کدونام ونام خانوادگی که درفرم ثبت داشته داره ولی جدول تعرفه فقط کد را داره منم میخوام وقتی درفرم تعرفه کد را وارد کرد وکلیدجستجو زد نام ونام خانوادگیش نشون بده بدون اینکه نام ونام خانوادگیش درجدول تعرفه ثبت بشه. اومدم در اس کیو ال viewساختم که جدول ثبت با جدول تعرفه بهم ربط دادم و کدونام ونام خانوادگی ازجدول ثبت با همه ی ستون جدول تعرفه بغیر کد علامت زدم. در سیشارپ اومدمکلاس تعریف کردم که وقتی ثبت میکنه در جدول تعرفه ثبت بشه ...ولی واسه متد search نمیدونم چجوری بایدجستجو کنه چون کدی که درتعرفه هست بایدنام ونام خانوادگیشا از viewبرداره ونشون بده کمکم کنید واسه پروژه فارغ التحصیلیم

  2. #2

    نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    ساختار جدول و ویو ها رو بزارید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ساختار جدول و ویو ها رو بزارید.

    سلام میشه بیشتر راهنمایی کنید.خودم درکلیدجستجو نوشتم
    Sqldatqreader dr=pv.search("select * from که pvنام مستعار کلاسم و searchمتدی است که در کلاس استفاده کردم بعدfromنام ویو نوشتم وبقیه برنامه ولی کارنمکنه

  4. #4

    نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    ساختار جدول و ویو رو بزار. کد میزارید یا کامل بزارید یا نصفه نیمه اصلا نزارید. از روی این نیم خط کد چه جوابی میشه داد آخه!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    کافیه یه select بنویسی که توی where کد رو بگیره و تو select هم نام و نام خانوادگی رو برگردونی
    مشکلت فکر نمیکنم این باشه دقیقا مشکل کجاست؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    کد مربوط به جستجو کردن اطلاعات داخل دیتابیس این کد برای کمبو باکس هستش که شما می یاین اون دستی که جستجو کنید رو انتخاب میکنید یعنی میاد داخل کمبو باکس نام رو انتخاب میکنید و تکس باکس اسم را وارد میکنید در دیتا گرید فقط نام رو نشان میده یا کامبو باکس فایلی رو انتخاب میکنی و داخل تکس باکس فامیلی رو میزنی فامیلی رو پیدا میکنه فقط هر عنوان رو داخل کامبوباکس انتخاب کنی داخل تکس باکس وارد کنی همون سطر مورد نظر رو میگیرده و داخل دیتا گرید میگیرده و نشان میدهد. کد مروبط به جستجو.
    void search()
    {
    string query = null;

    try
    {
    switch (CmbFind.Text)
    {
    //case "شماره سند":{querys = "SELECT * from TblDocAndNum WHERE CONVERT(varchar,DN_Doc) LIKE '%" + txtsearch.Text + "%'"; break; }
    case "کد خدمات": { query = "SELECT * from TblAddFactRecKhedeMatErviec where convert(varchar,SF_CodeKHedeMat) LIKE '%" + txtSearch.Text + "%'"; break; }
    case "نام سرویس": { query = "Select * from TblAddFactRecKhedeMatErviec where SF_NameServic LIKE '%" + txtSearch.Text + "%'"; break; }
    case "شرح و توضیح سرویس": { query = "select * from TblAddFactRecKhedeMatErviec where SF_Distrubuite LIKE '%" + txtSearch.Text + "%'"; break; }
    case "هزینه سرویس": { query = "select * from TblAddFactRecKhedeMatErviec where convert(varchar,SF_Pay) LIKE '%" + txtSearch.Text + "%'"; break; }
    default: { break; }
    }
    cmdf.CommandText = query;
    cmdf.Connection = conf;
    conf.Open();
    cmdf.ExecuteNonQuery();
    conf.Close();
    daf.SelectCommand = cmdf;
    dsf.Clear();
    daf.Fill(dsf, "t1");
    label3.Text = "تعداد وارد یافت شده : " + dataGridView1.Rows.Count;
    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    sum += Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value);
    }
    TxtSum.Text = sum.ToString();
    dataGridView1.DataSource = dsf.Tables[0];
    }
    catch
    {
    FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show(" خطا در اجرا دستورات / خطا 115");
    }
    این کد رو در بالا تعریف میکنی و داخل تکس باکس صداش میزنی به این صورت
            private void txtSearch_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    search();
    }

  7. #7

    Question نقل قول: چگونه برنامه searchبنویسم وقتی خواسته باشم در2جدول اس کیو ال جستجو کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ساختار جدول و ویو رو بزار. کد میزارید یا کامل بزارید یا نصفه نیمه اصلا نزارید. از روی این نیم خط کد چه جوابی میشه داد آخه!
    جدول ورزشکاردارای فیلدهای:id,fname,lname,pname,tell.address,s ex,emil,jobو........
    جدول تعرفه:ID,SHENASEBIME,HAGHBIME,SHAHRIE,dateو. ...است
    viewدارای فیلدid.fname,lnameجدول ثبت وبقیه فیلدتعرفه هست

    idدوتاجدول یکی یعنی 1نفروقتی ثبت نام کرد کد(id)بهش میدهبعد باید بیاد تو فرم تعرفه شهریه وحق بیمه بده یعنی میاد عهidرادر جدول ورزشکارجستجو کنه که نام ونام خانوادگیش در فرم تعرفه نشون بدهبعدبقیه اطلاعات ثبت بشه تازه من بجای دیتاگرید list viewدارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:10 عصر
  2. سوال: چگونه میشه که وقتی listindex به اخر رسید برنامه بسته بشه ؟
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 23:00 عصر
  3. رای گیری !!! چگونه برنامه نویس بشویم ؟؟
    نوشته شده توسط مطهر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 09:50 صبح
  4. چگونه برنامه بنویسیم که چند زبان را پشتیبانی کند.؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1382, 01:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •