نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

  1. #1

    ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    سلام دوستان
    بی ادبی نباشه ولی ما هر وقت اومدیم سوال مطرح کردیم کسی جواب درسی به ما نداد بخدا جای دوری نمیره

    سوالم این بود با سی شارپو با کلاس ها می خوام برنامه ای بنویسم که دو عدد 40 رقمی رو از ورودی بگیره و حاصلظربشونو بدست بیاره تا حالا هر چی سرچ کردم با C++‎‎ بود
    راهنمایی کنید لطفا
    مرسی
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ایمان مدائنی : دوشنبه 06 خرداد 1392 در 13:56 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: مشکل کدنویسی

    سلام
    لینک زیر رو ببین

    لینک

    مشکل اینه که اینجا کسی کد آماده قرار نمیده. روال کار به این صورته که شما شروع می کنید به نوشتن، بعد به اشکال بر می خورید بعد میاید کدتون رو اینجا قرار می دید دوستان هم در حد توان اشکال رو رفع می کنن و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه و تیتراژ پایانی و این روند همینطور تکرار می شه تا جایی که شما حرفه ای بشید و در صورت تمایل به بقیه کمک کنید. به قول میرزای برنامه نویس: الیوم (و پیش از این) درخواست کد آماده به ای نحو کان حرام و در حکم محاربه با مدیر تالار می باشد.
    لذا شما اول قوانین سایت رو مطالعه کنید بعد شروع به کد نویسی کنید بعد مشکل پیش اومده رو اینجا مطرح کنید.
    دوستمون درست میگه چون کاربر تازه وارد بودید کمکتون کردیم
    در موارد بعدی لطفا شما شروع کنید ما هم کمکتون میکنیم
    اینجور پست ها پاک میشوند
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل کدنویسی

    نقل قول نوشته شده توسط ایمان مدائنی مشاهده تاپیک
    سلام
    لینک زیر رو ببین

    لینک


    دوستمون درست میگه چون کاربر تازه وارد بودید کمکتون کردیم
    در موارد بعدی لطفا شما شروع کنید ما هم کمکتون میکنیم
    اینجور پست ها پاک میشوند
    موفق باشید
    آقا دست درد نکنه مرسی فقط یه سوال اگه بخوام این کدی که نوشتی رو تو کنسول و با اجرای cmd ببینم باید چیکار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل کدنویسی

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhafez مشاهده تاپیک
    آقا دست درد نکنه مرسی فقط یه سوال اگه بخوام این کدی که نوشتی رو تو کنسول و با اجرای cmd ببینم باید چیکار کنم؟
    http://www.codeproject.com/Articles/...gInteger-Class

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...iginteger.aspx

    http://www.codeproject.com/Articles/...nteger-Library


    این هم نمونه برای ضرب دو عدد 65 رقمی در محیط کنسول به وسیله کلاس BigInteger
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: مشکل کدنویسی

    سلام دوستان من توی این کدی که به شکل win form هس مشکل دارم می خوام کد رو توی
    static void main()
    قرار بدم یعنی می خوام اجراشو تو کنسول ببینم ولی نمیدونم چطوری باید بزارمش

    کد اصلی اینه که میخوام بزارم تو بدنه مین

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Numerics;

    namespace Multiplication40
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    lblCount1.Text = textBox1.Text.Length.ToString();
    }

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    label2.Text = textBox2.Text.Length.ToString();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    BigInteger big1=new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    BigInteger big2=new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox2.Text));
    lblResult.Text = Multiple.multiple(big1,big2).ToString();
    }

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar) && e.KeyChar != (char)Keys.Back)
    e.Handled = true;
    }

    private void textBox2_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar) && e.KeyChar != (char)Keys.Back)
    e.Handled = true;
    }
    }
    }


    راهنمایی کنین لطفا
    مرسی

  6. #6

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا


    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Numerics;

    public class Example
    {
    public static void Main()
    {
    long number1 = 1234567890;
    long number2 = 9876543210;
    try
    {
    long product;
    product = checked(number1 * number2);
    }
    catch (OverflowException)
    {
    BigInteger product;
    product = BigInteger.Multiply(number1, number2);
    Console.WriteLine(product.ToString());
    }
    Console.ReadKey();
    }


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا


  8. #8

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک

    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Numerics;

    public class Example
    {
    public static void Main()
    {
    long number1 = 1234567890;
    long number2 = 9876543210;
    try
    {
    long product;
    product = checked(number1 * number2);
    }
    catch (OverflowException)
    {
    BigInteger product;
    product = BigInteger.Multiply(number1, number2);
    Console.WriteLine(product.ToString());
    }
    Console.ReadKey();
    }

    ممنون از راهنماییتون ولی دو عدد رو در هم ضرب نمیکنه فقط یه مقدار میگیره بعدشم press any key to continue

  9. #9

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhafez مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون ولی دو عدد رو در هم ضرب نمیکنه فقط یه مقدار میگیره بعدشم press any key to continue

    یعنی اگه کسی بی سوادم باشه کمک بخواد به چنجا میفرسنش اخرش برای یه دفعه هم که شده نمیگن اینو یاد بگیر نمونه های دیگه رو خودت بنویس الان وضع حال ماست صدتا کد دارم ولی یکیش اون چیزی نیس که ما می خواستیم یاد بگیریم

    بازم مرسی

  10. #10

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhafez مشاهده تاپیک

    یعنی اگه کسی بی سوادم باشه کمک بخواد به چنجا میفرسنش اخرش برای یه دفعه هم که شده نمیگن اینو یاد بگیر نمونه های دیگه رو خودت بنویس الان وضع حال ماست صدتا کد دارم ولی یکیش اون چیزی نیس که ما می خواستیم یاد بگیریم

    بازم مرسی
    دوست عزیز ناراحت نشید ولی شما خیلی راحت طلب هستید. مگه نگفتید تو محیط کنسول میخوایید ؟ اینم از کنسول که دوست خوبمون براتون گذاشتن و تبدیلش کردن.

    حالا اگه کار نمیکنه یکم وقت بزارید روش ببینید مشکلش کجاست.

  11. #11

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط Direlap مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ناراحت نشید ولی شما خیلی راحت طلب هستید. مگه نگفتید تو محیط کنسول میخوایید ؟ اینم از کنسول که دوست خوبمون براتون گذاشتن و تبدیلش کردن.

    حالا اگه کار نمیکنه یکم وقت بزارید روش ببینید مشکلش کجاست.
    من ناراحت نشدم رفیق مشکل اینه که من تازه شروع کردم هنو با بعضی متدها و ... اشنایی پیدانکردم راحت طلب بی ادبی نباشه مال کسایی که بلدن کد اماده می خوان

  12. #12

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadhafez مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون ولی دو عدد رو در هم ضرب نمیکنه فقط یه مقدار میگیره بعدشم press any key to continue
    کدی که دوستمون دادن بدون ایراده و عدد نمیگیره. خودش دو تا نمونه عدد داده.

    من تستش کردم بدون مشکل اجرا شد و چیزی هم نگفت.

    کجای اجرای این قطعه کد مشکل دارید ؟

  13. #13

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    نقل قول نوشته شده توسط Direlap مشاهده تاپیک
    کدی که دوستمون دادن بدون ایراده و عدد نمیگیره. خودش دو تا نمونه عدد داده.

    من تستش کردم بدون مشکل اجرا شد و چیزی هم نگفت.

    کجای اجرای این قطعه کد مشکل دارید ؟
    دمت گرم رفیق منم اجراش کردم عدد میگیره و خارج میشی مشکل اینجاس که دو عدد ضرب نمیکنه میخوام دو عدد 40 رقمی بگیره حاصلظربشو دربیاره دیوانه شدم از صبح این ویژوالو از بس که باش کدارو چک کردم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    برات نوشتم و ضمیمه کردم
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: ضرب دو عدد با تعداد ارقام بالا

    این هم روش من کار باهاش ساده است
    ضرب به روش پویاست
    دو عدد رو به صورت رشته میگیره و و حاصل ضرب رو به صورت رشته برمیگردونه
    کنترل خطا نداره و فقط هم مثبت در مثبت


    string Multiply(string num1, string num2)
    {
    string ans = "";
    int n1 = num1.Length, n2 = num2.Length;
    int n = n1 + n2;
    int i, j, tmp;
    int[] data = new int[n];
    for (i = 0; i < n1; i++)
    for (j = 0; j < n2; j++)
    {
    data[i + j] += int.Parse(num1[n1 - i - 1].ToString()) * int.Parse(num2[n2 - j - 1].ToString());

    }
    for (i = 0; i < n - 1; i++)
    {
    tmp = data[i];
    data[i] = tmp % 10;
    data[i + 1] += tmp / 10;
    }

    for (i = n-1; i >= 0; i--)
    ans += data[i].ToString();


    while (ans[0] == '0')
    {
    ans = ans.Substring(1, ans.Length - 1);
    }

    return ans.Trim();
    }


تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای برای ضرب دو عدد 64 بیتی به بالا
    نوشته شده توسط hadi9204 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 22:12 عصر
  2. آموزش: جمع و تفریق دو عدد خیلی بزرگ (تعداد ارقام دلخواه)
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 13:59 عصر
  3. محاسبه تعداد ارقام یک عدد
    نوشته شده توسط majnun در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 23:38 عصر
  4. حاصل توان با بالاترین تعداد ارقام اعشار
    نوشته شده توسط bbehnam در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 10:44 صبح
  5. مشخص کردن تعداد ارقام
    نوشته شده توسط Harry در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •