نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارور هنگام اجرای برنامه

  1. #1

    Exclamation ارور هنگام اجرای برنامه

    روی خط 31 این ارور رو میده:


    LoaderLock was detected
    Message: Attempting managed execution inside OS Loader lock. Do not attempt to run managed code inside a DllMain or image initialization function since doing so can cause the application to hang.




    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace foroshghahatr
    {
    class db
    {
    public static string cn = "Data Source=(local);Initial Catalog=forosh_db;User ID=sa;password=1855";
    public static DataTable dt;

    public static void executecomand(string strsql)
    {
    SqlCommand objc = new SqlCommand();
    objc.Connection = new SqlConnection(cn);
    objc.CommandText = strsql;
    objc.Connection.Open();
    objc.ExecuteNonQuery();
    objc.Connection.Close();
    }

    public static DataTable filldatatable(string sqlsearch)
    {
    SqlCommand objc = new SqlCommand();
    objc.Connection = new SqlConnection(cn);
    objc.CommandText = sqlsearch;
    SqlDataAdapter oda = new SqlDataAdapter(objc);
    DataTable dt = new DataTable();
    oda.Fill(dt);
    return dt;
    }

    public static int reccount(string sqlsearch)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = filldatatable(sqlsearch);
    return dt.Rows.Count;
    }

    public static object sumoffield(DataTable dt, string _fieldname)
    {
    object obj = new object();
    obj = dt.Compute("sum(" + _fieldname + ")", "");
    if (dt.Rows.Count == 0) return 0;
    else return obj;
    }

    public static DataTable search(string sqlsearch)
    {
    dt = new DataTable();
    return dt = filldatatable(sqlsearch);
    }
    }
    }


    مشکل از چیه؟
    ممکنه مشکل از بانک باشه؟ بانکش هم sql server 2012 هست.

  2. #2

    نقل قول: ارور هنگام اجرای برنامه

    برادر شما از sql server 2012 استفاده میکنید به هیچ عنوان پروژه که دارید که با sql server 2008 کار میکنه رو باز نکن قبلش یه کپی بگیر ازش و بعد اجرا کن چون وقتی دیتابیس از 2008 به 2012 آپدیت میشه دیگه به هیچ عنوان با دات نت 2010 و اسکول سرور 2008 باز نمیشه و با مشکل بر خورد میکنی و سورس کدت کار نمی کنی با دات نت قدیم من خودم با این مشکل زیاد بر خورد کردم و باعث شد برنامه من اجرا نشه اگه با دات نت قبلی بخواهید کار کنید دوباره دیگه با مشکل بر خورد نمیکنید و برنامه شما اجرا میشه راحت بدون دردسر

  3. #3

    نقل قول: ارور هنگام اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر شما از sql server 2012 استفاده میکنید به هیچ عنوان پروژه که دارید که با sql server 2008 کار میکنه رو باز نکن قبلش یه کپی بگیر ازش و بعد اجرا کن چون وقتی دیتابیس از 2008 به 2012 آپدیت میشه دیگه به هیچ عنوان با دات نت 2010 و اسکول سرور 2008 باز نمیشه و با مشکل بر خورد میکنی و سورس کدت کار نمی کنی با دات نت قدیم من خودم با این مشکل زیاد بر خورد کردم و باعث شد برنامه من اجرا نشه اگه با دات نت قبلی بخواهید کار کنید دوباره دیگه با مشکل بر خورد نمیکنید و برنامه شما اجرا میشه راحت بدون دردسر
    الان باید چیکار کنم که برنامم اجرا بشه؟

  4. #4

    نقل قول: ارور هنگام اجرای برنامه

    خواهش میکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارور هنگام اجرای برنامه

    دوست من. کدهاتو از داخل باتن بردار و تو رویداد کلیک یه لیبل بزار ببین کار میکنه یا نه

  6. #6

    نقل قول: ارور هنگام اجرای برنامه

    برنامه روی یک سیستم دیگه کار میکنه ولی روی سیستم خودم همون اروری که توی پست 1 گذاشتم رو میده.
    دوستان علت چی هست؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 18:02 عصر
  2. سوال: ارور هنگام اجرای برنامه در #C
    نوشته شده توسط mhandgz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 10:14 صبح
  3. ساخت OBJECT در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1383, 18:39 عصر
  4. برداشتن دیالوگ رمز Paradox در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط delphi4all در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •