نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل این کد چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    مشکل این کد چیه ؟

    SqlDataReader dr;
    string st;
    dr = sqlquery.f2("select * from tahvil");
    if (dr.Read())
    {
    while (dr.Read()) ;
    string s = dr.GetString(6);
    int n = Convert.ToInt16(s);
    ++n;
    st = n.ToString();
    }
    else
    st = "1";

    در این کد من می خوام بره تو جدول تحویل بگرده و آخرین سطر رو پیدا کنه . حالا که پیدا کرد به متغیر id یدونه اضافه کنه و دست آخر به string تبدیلش کنه . حالا مشکل من اینجا که پیغام زیر رو می ده این کد در صورتی که توی جدول میبینم اون ردیف هم خالی نیست . فکر کنم میره خط بعد از آخرین سطر ولی نمی دونم مشکلشو چطور میشه حل کرد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (94.0 کیلوبایت, 21 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    احساس میکنم while صحیح نوشته نشده. یا واقعا توی کوئری چیزی برنمیگردونه.
    برای رفتن به سطر آخر اگه جدولتون کلید داشته باشه خوب از تابع MAX استفاه کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    myconnection.ConnectionString = "server=(local);database=name data baset;trusted_connection=yes";
    myconnection.Open();

    SqlCommand mycommand = new SqlCommand();
    mycommand.Connection = myconnection;
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT MAX(ID)+1 FROM home", "server=(local);database=name databaset;trusted_connection=yes");
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    txtid.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    کوئری صحیحه چکش کردم . کلید داره میشه درباره تابع max توضیح بدی ؟
    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    احساس میکنم while صحیح نوشته نشده. یا واقعا توی کوئری چیزی برنمیگردونه.
    برای رفتن به سطر آخر اگه جدولتون کلید داشته باشه خوب از تابع MAX استفاه کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    در واقع بیشترین مقدار کلید رو که برابر آخرین رکورد شماست برمیگردونه. حالا با داشتن کلید و یا همون مثالی که دوستمون در بالا زده برو مقادیر رکورد رو بخون . الان شما داری الکی روی تک تک رکوردها اشاره میدی و کلی زمان رو میگیری.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    دوست من بایستی حتما نوع داده عددی باشه ؟ اگه کاراکتر باشه عمل نمی کنه . درسته ؟
    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    در واقع بیشترین مقدار کلید رو که برابر آخرین رکورد شماست برمیگردونه. حالا با داشتن کلید و یا همون مثالی که دوستمون در بالا زده برو مقادیر رکورد رو بخون . الان شما داری الکی روی تک تک رکوردها اشاره میدی و کلی زمان رو میگیری.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    دوستان کدم رو بصورت زیر تغییر دادم ولی باز همون ارور رو می ده
    SqlDataReader dr1;
    dr1 = sqlquery.f2("select MAX(ID) FROM tahvil");
    string s = dr1.GetString(6);
    int n = Convert.ToInt16(s);
    ++n;
    st = n.ToString();

    یه سوال : نتیجه دستور select من تو این قطعه کد رکورده یا مقدار ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    دوستان مشکل حل شد . ممنونم از راهنمایی همگی
    علت این خطا : توی شرط if وقتی که دوباره دستور select رو می زدم بعد اون سریعا میرفتم از مقادیرش استفاده کنم که کار درستی نیست بایستی اول read می کردم بعدش ازشون استفاده می کردم .


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
    این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 15:31 عصر
  2. مشکل این پیغام چیه
    نوشته شده توسط OMID2822946 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 10:42 صبح
  3. مشکل این دستور چیه"Kill App.Path & "*.TMP
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 10:27 صبح
  4. مشکل این کد چیه
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 20:32 عصر
  5. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •