نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تحلیل و تغییر کد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    تحلیل و تغییر کد

    سلام به همگی
    من یه کد دارم که با اون میخام توی دلفی یه نقطه gps رو باهاش بخونم کسی میتونه کد رو تحلیل کنه و بگه اگه من بخام استانداردی رو که برای برنامه تعریف شده تغییر بدم چه کار باید بکنم ؟

    HTMLStr: String =
    '<html> '+
    '<head> '+
    '<meta name="viewport" content="initial-scale=1.0, user-scalable=yes" /> '+
    '<script type="text/javascript" src="http://maps.google.com/maps/api/js?sensor=true"></script> '+
    '<script type="text/javascript"> '+
    ''+
    ''+
    ' var geocoder; '+
    ' var map; '+
    ' var trafficLayer;'+
    ' var bikeLayer;'+
    ''+
    ''+
    ' function initialize() { '+
    ' geocoder = new google.maps.Geocoder();'+
    ' var latlng = new google.maps.LatLng(40.714776,-74.019213); '+
    ' var myOptions = { '+
    ' zoom: 13, '+
    ' center: latlng, '+
    ' mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP '+
    ' }; '+
    ' map = new google.maps.Map(document.getElementById("map_canva s"), myOptions); '+
    ' trafficLayer = new google.maps.TrafficLayer();'+
    ' bikeLayer = new google.maps.BicyclingLayer();'+
    ' } '+
    ''+
    ''+
    ' function codeAddress(address) { '+
    ' if (geocoder) {'+
    ' geocoder.geocode( { address: address}, function(results, status) { '+
    ' if (status == google.maps.GeocoderStatus.OK) {'+
    ' map.setCenter(results[0].geometry.location);'+
    ' var marker = new google.maps.Marker({'+
    ' map: map,'+
    ' position: results[0].geometry.location'+
    ' });'+
    ' } else {'+
    ' alert("Geocode was not successful for the following reason: " + status);'+
    ' }'+
    ' });'+
    ' }'+
    ' }'+
    ''+
    ''+
    ' function GotoLatLng(Lat, Lang) { '+
    ' var latlng = new google.maps.LatLng(Lat,Lang);'+
    ' map.setCenter(latlng);'+
    ' var marker = new google.maps.Marker({'+
    ' position: latlng, '+
    ' map: map,'+
    ' title:Lat+","+Lang'+
    ' });'+
    ' }'+
    ''+
    ''+
    ' function TrafficOn() { trafficLayer.setMap(map); }'+
    ''+
    ' function TrafficOff() { trafficLayer.setMap(null); }'+
    ''+''+
    ' function BicyclingOn() { bikeLayer.setMap(map); }'+
    ''+
    ' function BicyclingOff(){ bikeLayer.setMap(null);}'+
    ''+
    ' function StreetViewOn() { map.set("streetViewControl", true); }'+
    ''+
    ' function StreetViewOff() { map.set("streetViewControl", false); }'+
    ''+
    ''+'</script> '+
    '</head> '+
    '<body onload="initialize()"> '+
    ' <div id="map_canvas" style="width:100%; height:100%"></div> '+
    '</body> '+
    '</html> ';



    این استانداردی که تو برنامه تعریف شده به سبک -80.135694 و 25.767314 این هستش اما استانداردی که برای google map تعریف شده به این سبک هستش 2576.7314 N و 8013.5694 E کسی میدونه چطور میشه اینکار رو کرد ؟

  2. #2

    نقل قول: تحلیل و تغییر کد


تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ قسمتی از زمینه (پیکچر باکس)
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 16:58 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 03:52 صبح
  3. تغییر اختیارات کاربران
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1382, 10:04 صبح
  4. تغییر ترتیب فرم ها
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1381, 12:07 عصر
  5. تغییر نام بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1381, 16:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •