نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با کمبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    مشکل با کمبو باکس

    سلام من دارم اطلاعات سلکت شده از جدولم رو میریزم توی یک کمبو باکس و میخوام کاربر هر کدوم از آیتم ها رو انتخاب کرد یک قیمت بیاد توی تکست باکسم این کد رو نوشتم اما توی تکست باکسم مینویسه
    system.data........



    cbfood.DisplayMember = "name";
    cbfood.SelectedValue = "price";
    cbfood.DataSource = dt;

    private void cbfood_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    txtfoodp.Text = cbfood.SelectedValue.ToString();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    باید Valuemember را ست کنی

    cbfood.DisplayMember = "name";
    cbfood.ValueMember = "price";
    cbfood.DataSource = dt;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    سلام خدمت شما برنامه نویس گرامی
    به جای استفاده از تابع بالا( cbfood_selectedindex ) از تابع زیر استفاده نماییذ
    cbfood_SelectedValue

    همچنین باید Valuemember را نیز ست کن به کد غذا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    [QUOTE=mortezasar;1779402]سلام من دارم اطلاعات سلکت شده از جدولم رو میریزم توی یک کمبو باکس و میخوام کاربر هر کدوم از آیتم ها رو انتخاب کرد یک قیمت بیاد توی تکست باکسم این کد رو نوشتم اما توی تکست باکسم مینویسه
    system.data........

     private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.SelectedIndex != -1)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(connect);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT kala_code,price FROM kala WHERE kala_name = @pid", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@pid", comboBox1.Text);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();


    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    textBox4.Text = dt.Rows[0]["kala_code"].ToString();
    textBox5.Text = dt.Rows[0]["price"].ToString();

    }
    else
    comboBox1.DataSource = null;

    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    مرسی دوستان حل شد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    [QUOTE=khokhan;1779500]
    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک

     private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.SelectedIndex != -1)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(connect);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT kala_code,price FROM kala WHERE kala_name = @pid", con);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@pid", comboBox1.Text);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();


    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    textBox4.Text = dt.Rows[0]["kala_code"].ToString();
    textBox5.Text = dt.Rows[0]["price"].ToString();

    }
    else
    comboBox1.DataSource = null;

    }
    }
    ببخشید این دستورات در زبان وی بی چه شکلی هستند ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل با کمبو باکس

    [QUOTE=mohsen22;1779669]
    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک

    ببخشید این دستورات در زبان وی بی چه شکلی هستند ؟
    those code in vb .net shold be like this

    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class Form1
    Dim cmd As New SqlCommand()
    Dim con As New SqlConnection
    Dim rd As SqlDataReader
    Dim ds As New DataSet()

    Private Sub ComboBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ComboBox1.SelectedIndexChanged
    If ComboBox1.SelectedIndex <> -1 Then
    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\logina.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True")
    Dim cmd As New SqlCommand("SELECT kala_code,price FROM kala WHERE kala_name = @pid", con)

    cmd.Parameters.AddWithValue("@pid", ComboBox1.Text)
    Dim da As New SqlDataAdapter(cmd)
    Dim dt As New DataTable()


    da.Fill(dt)
    If dt.Rows.Count > 0 Then
    TextBox1.Text = dt.Rows(0)("kala_code").ToString()

    TextBox2.Text = dt.Rows(0)("price").ToString()
    Else
    ComboBox1.DataSource = Nothing

    End If
    End If
    End Sub

    Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged

    End Sub

    Private Sub TextBox2_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox2.TextChanged

    End Sub
    End Class

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با کمبو باکس
    نوشته شده توسط jipsi_king در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 11:02 صبح
  2. مشکل در کمبو باکس
    نوشته شده توسط donya100 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 15:20 عصر
  3. سوال: مشکل با کمبو باکس در ستون گرید
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 01:30 صبح
  4. سوال: مشکل با کمبو باکس
    نوشته شده توسط moferferi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 17:25 عصر
  5. مشکل در کمبو باکس
    نوشته شده توسط miladigs در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 12:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •