نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در بکار بردن SqlDataReader

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Shahram_12
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    مشکل در بکار بردن SqlDataReader

    با سلام به تمامی دوستان

    من در برنامم برای نمایش اطلاعات از SqlDataReader به صور ت ذیل استفاذه میکنم
    [QUOTE]
    SqlDataReader readar = Com.ExecuteReader();
    /QUOTE]
    ولی با خطای زیر روبرو میشم نمیدونم چرا؟
    No overload for method 'End ExecuteReader' or argument

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: مشکل در بکار بردن SqlDataReader

    دستورت که درسته بعد از این خط که نوشتی باید از
    Reader.Read();
    هم استفاده کنی.
    اما فکر کنم اگر از datatable یا dataset واسه کارات استفاده کنی خیلی راحتتر باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Shahram_12
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: مشکل در بکار بردن SqlDataReader

    با تشکر
    اما دوست خوب اینجا که میرسه خطا میگیره

    SqlConnection


    Sql = newSqlConnection();

    Sql.ConnectionString =

    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\PhoneBook.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";



    SqlCommand Com = newSqlCommand();

    Com.CommandText =

    "Select * From PhoneBook";

    Com.CommandType =

    CommandType.Text;

    Com.Connection = Sql;

    Sql.Open();



    SqlDataReader reader = Com.EndExecuteReader();

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بکار بردن SqlDataReader

    شما باید از ExecuteReader استفاده کنی چیزی که در کد شماست EndExecuteReader هست که یک پارمتر از نوع IAsyncResult نیاز داره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در بکار بردن کامپوننت های telerik (در حالت خاص gridview)
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 20:25 عصر
  2. بکار بردن AS در SELECT
    نوشته شده توسط archi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 00:10 صبح
  3. راهنمایی در بکار بردن یا نبردن آرایه
    نوشته شده توسط آرمان1367 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 01:59 صبح
  4. بکار بردن مقدار TextBox در گزارشات
    نوشته شده توسط MMAASS در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 06:51 صبح
  5. استفاده از توابع و بکار بردن آنها مانند ضرب و جمع و تقس&
    نوشته شده توسط ahmadbh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 07:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •